Cum vi se pare viata in Japonia? (22)
Raspunsuri - Pagina 7
Sorina-Alexa spune:
Conchita,sa-ti traiasca catelusul cel prietenos!
Sa te bucuri de el iar el sa va bucure cu ghidusiile lui.
Si eu mi-as dori un catelus mic si dragalas,din pacate sotul nu prea agreeaza ideeadar vad eu cum il conving.
Sorina.
"The heart is the most essential human quality"
Pozici
azumi spune:
Sorelle... drum bun si sa ajungeti sanatosi acasa! Presupun ca n-ai sa ne uiti de tot si ca ai sa mai intri si de acasa , nu? Oricum , io cu PIcea va uram toate cele bune!
Pupe multe si poate mai veniti p-acilea...hihihihihi
ana 23 ani/berbec
http://community.webshots.com/user/natzumi
bibos spune:
Buna fetelor, am descoperit clubul vostru intamplator cautand ceva despre fumat... si am dat si de japonia...stau aici de 2 ani...in Yokohama mai este cineva din Yokohama?, sunt casatorita dar bebelusul inca nu venit e in plan ....
bibi
michiyan spune:
Sorina, drum bun!Mai mult ca sigur ca deja esti la aeroport,dar poate ai timp si intri din net cafe-ul de la Narita.Sa aveti calatorie placuta si locuri libere pe langa voi.Ne auzim si vedem in tara.Drum Bun!
Irimell spune:
Bibos, bine ai venit printre noi.
In Yokohama sta o gramada de lume, numai sa te uiti pe lista de pe prima pagina a subiectului...Iar despre fumat, vezi ca exista si un club al fetelor care vor sa se lase de fumat (daca asta e intentia...hihi...).
Numai bine!
"Odata ce ai incercat zborul, vei pasi pentru totdeauna pe pamant cu ochii ridicati spre cer, acolo unde ai fost, si vei dori mereu sa te intorci." Leonardo Da Vinci
bibos spune:
Mersi pentru primirea calduroasa in vostru....Sunt deprimata ca m-am tuns de 2 ori in 2 sapt Astia in jap tund cu ciobul nu cu foarfeca...voi ati incercat?nu va sfatuiesc...am citit tot forumul despre fumat am reusit sa fumez 10 intr-o zi e miracol...
Have a nice day you all
bibi
naomi_ioana spune:
Bibos bine ai venit.M-am tuns si eu asta toamna si nu imi mai trebuie,doamne si aveam un par....
Sabrina spune:
Buna tuturor!
sunt si eu nou venita pe acest forum, l-am gasit din intamplare navigand pe net in cautare de informatii despre limba japoneza. Si am ramas uimita s avad ca exista o comunitate asa de mare de "japonici". felicitari!
Citesc cu placere impresiile voastre despre viata in japonia si-mi aduc aminte de clipele petrecute de mine acolo........
By the way, am urmarit la TV o stire cum ca in Japonia se practica sinuciderea in grup in randul tinerilor, si ca ar exista pe internet forumuri in care se dau sfaturi de genul "care e cea mai buna metoda de sinucidere". Brrrr, mi s-a facut pielea gaina pe mine... oare asa o fi? Oricum, am mai auzit si inainte ca Japonia are cea mai mare rata de sinucidere, si zau ca nu pricep de ce. Din cauza recesiunii economice, zic ei.. dar nu mi se pare ceva normal, oricum ei o duc mai bine decat alte popoare (de ex. noi romanii) cu toata recesiunea, si totusi noi nu ne sinucidem in halul asta.
Astept "japonicile" care traiesc acolo, la fata locului, sa ne spuna mai multe despre acest subiect.
v apupic si sa aveti o zi buna!