Mamici din Constanta (17)
Raspunsuri - Pagina 9
Fiquelle spune:
Sa dea Dumnezeu sa fie bine, va doresc tot binele din lume, ca stiu ce inseamna sa suferi pentru un pui mic pe care simti ca il iubesti, chiar daca nu l-ai vazut inca si nu stii cum arata sau cum este!
sinzi_ana spune:
Ce liniste e pe aici!!!
Afara e uraat de tot, stam in casa, am avut si musafiri...care au facut casa praf, bine ca indemnat de Andrei a mancat si DAvid cate ceva. Ar trebui sa invat, mai ales ca am timp liber, David doarme, dar imi e prea lene...
Am ajuns la concluzia ca dupa 3 zile de antibiotic (sa vad si eu cum e) David nu prezinta nici o ameliorarea fata de datile cand nu ii dau antibiotic...deci sunt ferm convinsa ca ele nu ajuta cu nimic, data viitoare voi stii ce sa fac! Ii mai dau inca 2 zile, sa fac "tratamentul" complet, sa nu spun ca nu ii dau la carte, dar sunt f dezamagita de rezultate. Si cu si fara tot in 5 zile ii trece!
Ma bucur ca v-au amuzat "perlele" celor mici de la gradi, imi pare rau ca mai uit din ele, cum sunt cu capul in nori, nu retin chiar tot!
Cornelia si fina mea tot in 9-10 sapt este!!! Pana acum nu a facut echo, dar se pare ca e bine, inafara de faptul ca e f sensibila, are greturi, nu poate sa manace nimic si ar dormi mereu!
Mada, te inteleg perfect cu dr din Buc, si eu mereu spun ca daca (Doamne Fereste!!!) am avea vreo pb mai grava nu m-as interna aici sub nici o forma cu riscul drumului pana la Buc!!! Mi-a ajuns singura data in Spital cand am nascut!!! Dupa ce in Uk vazusem salile lor de nastere si vizitasem mai multe spitale si chiar eram nemultumita de unele chestii, a fost un soc realitatea de aici, si s anu ii spun "primivitate" ca e un cuvant urat..dar e destul de aproape de adevar. Acum rad cand imi aduc aminte de perfuzia care ma lega de pat, de aparatul cu care cica ii ascultau bataile inimii si instrmentele scoase parca din sec XIV din camerele de tortura!!!!
Hihihi
Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni
liris spune:
Fetelor voi stiti cam care sunt preturile la masini de spalat prin oras???
mama mea vrea sa cumpere una ptr apartamentul pe care-l inchiriaza si ma gindeam sa-i dau un sfat in privinta asta.
eu stiu ca acum trei ani , i-am cumparat mamei un Indesit la , echivalentul in lei de atunci, de 300$.
Acum cum o mai fi?
CRIXIA spune:
Sub 10 milioane nu gasesti, doar modelul cu cuva mai mica. Din
metro a cumparat o cunostinta luna trecuta una Arctic cu 9-10 milioane.
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
CRIXIA spune:
Mey, voi ati parasit forumul!
Nici nu ma gandeam ca pana la ora asta sa nu fiti prezente! Ce s-a intamplat cu voi, ca si vremea, mohorate????
Tatiana, iti promit ca imi fac timp sa te sun, dar nu stiu cand!
Tania( Dady 68) inca mai astept raspuns de la tine! Alocatia????
July si Caty, voi, emtionate!!?????
Oana, sper sa revii curand ca ai de recuperat! O bodoganeai pe Tatiana( laura111) ca pleaca si ea cateva zile in conced, dar tu vorbesti! Ia la ea, ca se face veacu' pana vii!
Cornelia, mai zi si tu despre Maria, ca nu prea mai am timp sa intru dincolo(iunie-iulie 2003) sa mai aflu ce nazbatii face.
Voi celelate cu scoleri si gradinari nu mai ziceti nimic?
Aspirantele, o veste ceva! de orice natura
Si proaspetele mamici sa treaca la apel cu lungimea si kg-le bebelusilor!
Chair asa bantui singura pe aici! Vine omu' obosit, profita ca doarme bb( copila pardon) si-si cata pretenii sa palavrageasca, cand colo.... nimeni. E posibil!
Fiquelle spune:
Avem poze noi!
Mada si Sofi, 2 luni(12.08.2004)
http://community.webshots.com/user/fiquelle
CRIXIA spune:
Mada, v-am vazut pozele! Ce obrajori are Sofi! Da si tati e tare mandru! A vrut fetita de la inceput? sau a facut ca tati al nostru, care la inceput, ca orice tatic "baiat, baiat!" zicea el, iar acum n-ar da fata pe nimic.
Poza in care sunteti amnadoua este super haioasa! Nu lasi copila sa doarma, poate te auzim ca spui vreodata ca nu vrea ea, ca avem dovezi contra!
Fiquelle spune:
Da, tati a vrut fetita de la inceput, a zis ca fetitele sunt mai scumpe, mai ales daca ii fac una vorbareata si sa semene cu mine! mi-au murit laudatorii! Totusi se pare ca seamana cu el...
Mada si scumpete Sofi, 2 luni