Mamici din Constanta (17)
Raspunsuri - Pagina 10
sinzi_ana spune:
Azi am fost la gradi...a fost distractiv...dar sa vedeti ce de antibiotice erau insirate pe catedra!!! cu numele copiiilor pe ele, parca erau bomboane!!! o fetita facea si injectii...
david a tusit destul de rau dimineta, dar era un congalau in casa!!! Cred ca erau 18 C!!! si el nu prea doarme invelit...azi am dat drumu la aer conditionat...si stau in maiou!!! hihihi [plaja]
Sinzi si David
Poze NOI-NOUTE cu David la 20luni
dadi_t spune:
Hi!
Azi m-am odihnit din plin...tot e sarbatoare.
Crixia, n-am rezolvat pt. ca daca depinde de Costin...se anuleaza totul.Nu suporta sa stea la nici un fel de coada. De aceea toate facturile eu le platesc , chiar si lumina o platesc la 2 luni. Nu mai stiu ce cerere trebuie sa fac-tip sau de mana? Cu alocatia Andutei am scapat ca vine pe cec-e scolarita doar.
Ieri, cica am iesit si eu la aer si am bantuit prin Dorally vreo ora si mi-am luat blugi(am slabit si sunt primii blugi de cand am nascut), i-am luat niste ghetuze super lui Bibi la 450.000lei din piele cu talonet, glezniere si cu broderie pe lateral.Dragute foc!
Mai vorbim ca a venit flamanzila!
Tania cuAnduta(14sept'96)+ Bibi(14febr'04)
...albumul fam.Bugy
cali spune:
Salutare la toata lumea,
Cornelia, da, eu am nascut la Medgidia, cu dr. Belcin.. conditiile din saloane sunt bune, chiar f. bune, au rezerve dotate cu frigider, televizor, cu bebeul langa tine.. in schimb sala de oppratii e sub orice critica.. iar bloc postoperator e de fapt un salon cu 3 paturi, si atat..
Roxana, te rog, spune-mi cum e cu ceaiul de fenicol? eu am luat, pe cutie scrie ca e din flori de fenicol, e acelasi lucru? tu spuneai de 1-2 l pe zi, cat trebuie sa beau? ca asta are un prospect f. sumar, in care scrie ca se iau zilnic 2-3 lingurite..
Cu piticul meu e in continuare la fel, adica se trezeste des noaptea, in rest e bine, a luat in greutate, are circa 3,8 kg, sper ca este bine, daca la nastere a avut 3,1 kg..
Numai bine
Cali
Aalina spune:
Buna mamicilor din Constanta.
Apelez si eu la voi cu o rugaminte. La inceputul lui noiembrie am vrea sa petrecem o noapte sau doua in Constanta si nu stim ce pensiuni am gasi deschise. Daca cumva aveti idee si ceva informatii despre ele, locatie, pret, conditii v-as ramane recunoscatoare. Mie tare mult mi-ar conveni ceva in zona plajei Modern sau a Cazinoului.
Va multumesc tare mult si pupici multi la bb-lusi.
poze cu Dorian
sinzi_ana spune:
TAnia si alceva frumos prin Dorally? Toale? As da si eu o fuga manine, nu am mai fost de mult pe acolo. Dar am vazut la o pretena niste ghete din piele intoarsa pt fetita eif dragute, bleu...
Roxa unde ai fugit?
Tatiana, tare dulce mai e Bia ta!!!
Si a ta MAda, mama, mama ce de fete frumoase!!! Hihihihi (spune o mama de baiat!!!)
Sinzi si David
dadi_t spune:
Hi!
Sanzi-daca vrei toale de toata ziua, (de serviciu si de-o plimbareala) gasesti aproape ce vrei in Doraly. Dar tzoale de friptura nu ai sanse. In schimb lucrusoare de copii si adolescenti gasesti la greu de toate calitatile si pt. toate buzunarele. Si jucarii...tot asa la greu.Daca ajungi in zona si ai timp te astept pe la mine.tel.680894 sau 0722498519.
Aalina, nu te pot ajuta din pacate prea mult. Stiu doar un minihotel aproximativ apropape de Plaja modern se numeste hotel Sport- e mititel, dar cochet si cred ca au preturi pe masura.Din pacate eu nu stau prin zona si nu te pot ajuta. In schmb in zona unde locuiesc este un motel Doriana (o fii coincidenta????-cam la 5 km departare)care stiu ca este mai accesibil ca preturi. Daca te intereseaza acesta pot merge sa aflu mai multe amanunte.
pupici pana maine!
...albumul fam.Bugy
sinzi_ana spune:
quote:
Originally posted by dady68
Hi!
Sanzi-daca vrei toale de toata ziua, (de serviciu si de-o plimbareala) gasesti aproape ce vrei in Doraly. Dar tzoale de friptura nu ai sanse. In schimb lucrusoare de copii si adolescenti gasesti la greu de toate calitatile si pt. toate buzunarele. Si jucarii...tot asa la greu.Daca ajungi in zona si ai timp te astept pe la mine.tel.680894 sau 0722498519.
...albumul fam.Bugy
Hai ca incerc sa vin...daca vine si socrela in vizita vin cu ea (sta prin zona) si venim si la voi, ca apoi sa raman la ea...
Sinzi si David
CRIXIA spune:
Tatiana, eu mi-am ridicat indemnizatia de la fostul sediu al somajului, zona Casa cu Lei, Hotel Intim, undeva in zona veche a orasului aproape de port, Catedrala...
N-am auzit sa dea Casa de pensii indemnizatia. Nu ai depus actele pe Ecaterina Varga, la Primarie adica???? Daca DA, atunci tot primaria iti da suma.
Cristina si Alexia ( 22 iulie 2003)
dadi_t spune:
LA MULTI ANI, DINU SI TEODORA!
SA CRESTETI MARI FRUMOSI SI SANATOSI SI SA UMLPLETI SUFLETELE PARINTILOR NUMAI CUBUCURII SI IMPLINIRI!
Sanzi, imi dai tel. sa-ti dau repere cum sa ajungi!
Crixia, tu-i spui despre prima de nastere, iar ea cred ca spune despre indemnizatia de crestere. Daca e vorba de prime o iei intradevar de pe Ecaterina Varga pana la ora 15.00 in fiecare zi. Despre indemnizatie nu stiu ca eu o iau de la serviciu.
O zi frumoasa tuturor si weplacut. Daca pot vin si eu la Tomis sambata sau duminica. Am casa grea....si-s singurica, dar nu-mi iau eu carnetul...lenesa si indolenta ce-am fost pana acum...dar am avut sofer la scara!
...albumul fam.Bugy
Cornelia spune:
Fetelor, am fost prinsa in o groaza de treburi la birou. Am si eu probleme cu alocatia si nu mai stiu incotro sa o apuc. Dar va povestesc altadata.
Va pup
Cornelia