Suntem ceea ce scriem si citim.
Raspunsuri - Pagina 5
tata lu Toma spune:
Pai vezi mai Q ca nu era vorba de fizica acolo ...
Cel mai naspa e ca in ultimul timp cam bat cu pumnul in masa si zic :
Asta sunt, altu' mama nu mai face !
Sper sa ma inteleptesc si sa apuc sa-mi dau seama ca pot sa fiu si altfel inainte de se zice despre mine : Asta a fost !
eu
mara03 spune:
Eu nu sunt altceva decat
o pata de sange
care vorbeste.
...restul e trecator...esti ia o pauzare cand citesti cosmopolitan, esti cult cand citesti dilema, esti dependent de dc cand scrii si te dai toata ziua pe dc...
ps: faza cu pata de sange n-am zis-o io.
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
ne vedeti aici :)
mara03 spune:
ooops! am scris o prostie? da' nu era chiar prostie...sorry!
Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
ne vedeti aici :)
Andrada spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
..... nah si-obrazu celelat!
Multumesc, obraz inapoiat la purtator cu crema aplicata sa nu crape,
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
conchita spune:
quote:
Originally posted by gandacelu
vezi tu, ca sa-l parafrazez pe durell, problema mea e ca eu nu am imprimanta!
lasa tu, imprimanta, te-am mai rugat sa o aduci pe Ile la subekte d'astea grele sa vedem ce raspunde ea la intrebarile astea. :)) copiii stiu adevarul.
raman la parerea mea initiala: suntem ce gandim si simtim, mai degraba decat ce mancam, citim, scriem.
--------------
been there, seen that, so what?
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by conchita
copiii stiu adevarul.
stiu stiu, e drept... pacat ca nu pot sa ni-l comunice si noua...
si iar, pacat, ca pe masura ce cresc si pot sa-l comunice il uita
gandacelu spune:
ai ca azi m-am trezit si eu filosoafa... m-am gandit: daca suntem cumva ceea ce vrem sa fim, ceea ce tindem a fi... calea asta spre "mecca" pe care nu o vom atinge niciodata... directia si sensul poate ne definesc cel mai bine, dat fiind faptul ca suntem permanent "in miscare" si niciodata nu vom putea fi "asa" sau "asa"
e drept, cum a zis tarkovski in "calauza": ceea ce vrem cu adevarat sa fim, nu ceea ce credem ca vrem sa fim (despre persoana care s-a dus on "zona" ca sa-si vindece fratele si s-a intors cu un sac de bani, pentru ca asta dorea cel mai mult, in adancurile lui...)
nu stiu daca s-a inteles ceva...
mara03 spune:
gandacelu/caine rau
eu in permanenta ma zbat intre ceea ce sunt cu adevarat si ceea ce as vrea sa fiu.
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
pentru curiosi :)
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by mara03
gandacelu/caine rau
eu in permanenta ma zbat intre ceea ce sunt cu adevarat si ceea ce as vrea sa fiu.
pai... da! dar de unde stii tu EXACT ceea ce esti adevarat? din moment ce esti in evolutie? de unde stii cat ai ramas din ceea ce esti si cat ai devenit din ceea ce vrei sa fii?
se zice ca in devenirea spirituala... you never know! ba dimpotriva! cum incepi sa-ti dai seama ca esti "sus", incepi sa... "aluneci"
acuma, stiti voi, persoanele de fata se exclud!
mara03 spune:
paaaai, nu stiu EXACT ceea ce sunt, dar stiu ca nu voi fi niciodata ce as vrea sa fiu!
Andreea & Tudor (9 dec. 2003)
pentru curiosi :)