Suntem ceea ce scriem si citim.
Raspunsuri - Pagina 4
qsar spune:
Intre timp m-a mai lasat migrena, dar dilema cea veche :)) tot nu-mi da pace. Mi-a trecut prin minte ca as fi ceea ce iubesc. Frumos, nu? Ditamai cliseul. Pen'ca sunt de-o potriva si ceea ce nu iubesc. Utza-utza, yin si yang.
Q
tata lu Toma spune:
Aoleu, inca nu !
Cum sa procedez ? Va urmaresc in continuare sau ma mut pe "Femina intim" ?
qsar spune:
quote:Ei, bine, ntz! Poti sa citesti orish'ce... tot "tata-lu-Toma" ramai. Definitiv.
Originally posted by tata lu Toma
Doamnelor, va rog sa ma scuzati ca ma bag din nou in discutie dar simt ca, de cand va tot citesc, am devenit ... femei.
mamele lu'toma
Q
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by qsar
Mi-a trecut prin minte ca as fi ceea ce iubesc. Frumos, nu? Ditamai cliseul. Pen'ca sunt de-o potriva si ceea ce nu iubesc. Utza-utza, yin si yang.
Q
asta-i frumos tare!
qsar, esti mai destepta mama draga decat descartes
gandacelu spune:
quote:
Aoleu, inca nu !
Cum sa procedez ? Va urmaresc in continuare sau ma mut pe "Femina intim" ?
io zic sa nu ne mai citesti, ca-i mai bine sa fii barbat decat femeie... nici nu stii tu ce griji are o femeie... incepand cu parul de pe picioare... despre altele, nu mai zic
tata lu Toma spune:
Draga Q, in acest caz, ti-ai demonstrat singura ca nu suntem ceea ce iubim.
Mai mult decat atat, ne-ai demonstrat tuturor ca, cel putin de la o varsta incolo, suntem ceea ce suntem si basta !
Si suntem ceea ce lumea crede ca suntem, indiferent ca noi vrem sa credem ca suntem altceva sau ca nu dam doi bani pe ce crede lumea ca suntem.
unul care zice ca e tata' lu toma
gandacelu spune:
quote:
cel putin de la o varsta incolo, suntem ceea ce suntem si basta !
vezi ca acia iar intram in chestiuni religioase!
asa ca pica toata teoria, ca nu noi suntem ceea ce suntem... eheiiiiiiii
qsar spune:
quote:Daca n-as fi fost corigenta la fizica, acu' poate ca as fi in stare sa-ti spun cum e cu sistemele de referinta inertiale si ne-inertiale. Dar am fost, deci nu-s. :))
Draga Q, in acest caz, ti-ai demonstrat singura ca nu suntem ceea ce iubim.
Mai mult decat atat, ne-ai demonstrat tuturor ca, cel putin de la o varsta incolo, suntem ceea ce suntem si basta !
Si suntem ceea ce lumea crede ca suntem, indiferent ca noi vrem sa credem ca suntem altceva sau ca nu dam doi bani pe ce crede lumea ca suntem.
unul care zice ca e tata' lu toma
Q
Revin: Cat despte chestia cu varsta... Mda. Suntem pe rand, ce ni se spune ca suntem, ce suntem invatati sa fim, ce credem ca suntem, ce se crede ca suntem... si mai tarziu, suntem ce se spune ca am fost. Si-nca pe-atat.
mitub spune:
Ceea ce e clar pentru mine este ca NU suntem ceea ce am fost, nici ceea ce vom fi.
Ceea ce SUNTEM acum inca mi-e neclar, si pana rezolv neclaritatea intru intr-un alt prezent care acum pare viitor dar pana ce veti citi voi va fi deja trecut.
Boga