test de sarcina
Raspunsuri - Pagina 2
lorely spune:
Dariana, iti multumesc pentru sfat...
La doctor am fost chiar la doua zile dupa ce am facut primul test de sarcina si a iesit pozitiv...mi-a zis sa mai repet testul la o saptamana - adica astazi dupa care sa ma duc din nou la ea...a zis ca m-am grabit sa fac testul si ca nu este relevant un rezultat obtinut atat de devreme....in plus, mi-a dat duphaston, gravibion si no spa pentru orice eventualitate
Astazi am facut un nou test - tot ozone - si a iesit tot pozitiv, dar liniuta a doua mai stearsa decat data trecuta...sincer nu stiu ce sa mai cred.
Astazi merg din nou la medic..sper sa fie bine...mai ales ca stiu ce inseamna o sarcina pierduta...
Sa-mi tineti pumnii...
pupici
sheherezada spune:
Lorely sa netii la curent cu ce se intimpla.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada
Tmihaela spune:
Buna fetelor,la mine nu a venit inca.Am facut testul si a iesit negativ,a doual liniuta deabea se observa.Maine ma duc la doctor sa vedem ce zice.Oricum nu ma simt prea bine.
TM
pika-pika spune:
Buna fetelor!Si eu noua pe aici!Si tare dezamagitaEu aveam ciclu la 30 de zile.Luna asta ar fi trebuit sa-mi vina pe 4.Am tot asteptat,dar eram aproape sigura ca sunt insarcinata.Doar de frica ca nu ar fi adevarat,nu spuneam nimic nimanui.Altfel as fi strigat in gura mare.O fata de la munca si-a facut si ea un test acum cateva zile si i-a iesit pozitiv.La mine nu prea era in program un bb,dar eu oricum il astept cu drag oricand.Sotul zice sa mai asteptam,dar si el era la fel de nerabdator ca si mine sa vada rezultatul testului.Am venit de la munca,am facut testul toata plina de emotie si....a iesit negativ...Inca nu-mi vine sa cred.O sa incerc si cu urina de dimineata.Multa bafta fetelor!
Andromeda
pika-pika spune:
Am revenit!Si mai dezamagita.Am facut un alt test si tot negativ a iesit.Si totusi ciclul intarzie...si ma simt de parca as intra la menopauza(am 24 de ani)...In scurt timp va trebui sa vad un medic.Oricum timp mai e...O sa apara si bb.Noi nu trebuie sa ne pierdem speranta!De asta suntem aici.
lorely spune:
Buna, fetelor..
Am revenit…dar nu am nici o veste…nici buna, dar nici rea…sunt in ziua 47 la un ciclu de maxim 30 de zile….(UM – 3 septembrie) si rushii nu au venit nici acum….si nici nu dau semn ca ar veni …temperatura bazala se mentine la 37.1….am facut pana acum 7 teste de sarcina…dintre care 3 pozitive si 4 negative. Din cele 3 pozitive, unul vizibil, unul mai putin vizibil iar la celalalt abia se vedea o zgaraietutura….dr mea nu este in oras asa ca nu am fost la control decat in ziua 31 cand se indoia ca ar fi sarcina chiar daca nu-mi facuse nici o consultatie…am facut eco normal in ziua 37 si nu s-a vazut nimic…medicul a zis ca e mult prea devreme…tot ce s-a vazut a fost un endometru gros, puternic vascularizat…voi ce stiti? Cum trebuie sa fie endometru in primele luni de sarcina? Poate fi influentat de tratamentul cu duphaston pe care il urmez din ziua 32 de ciclu. In plus, uterul era usor mai mare decat la ultimul ecograf….am incercat sa fac un test de sange dar rezultatul se da (aici, in orasul meu) peste 2 saptamani…asa ca am renuntat
Daca as fi totusi insarcinata, nu ar fi trebuit sa am ceva simptome de sarcina? eu nu am...doar usoare, f usoare dureri de sani....
Va rog, nu-mi ocoliti intrebarea…
Astept raspunsul vostru