test de sarcina

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Lorely, zic si eu ce mi-au spus mie fetele: fa dimineata un test de sange si seara ai rezultatul. Cel putin asta e sigur 100%
Iti tin pumnii sa fie bb!
Si eu am dureri de burta si usoare dureri de sani, dar deocamdata nu am decat 2 zile de intarziere, si un test slab pozitiv, daca pot sa-l numesc asa, facut acum vreo doua ore. Bafta multa!

Medeea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_g spune:

Medeea, Lorely,
Eu cred ca e "cu ochi"!Test pozitiv (chiar daca liniuta a doua era slaba - depinde de multi factori, chiar de vechimea testului, conditiile de pastrare,etc.),o usoara jena la sani (daca mameloanele sunt cele sensibile) si daca sunteti putin mai atente oare nu este si simtul mirosului mai "ascutit"? Cel putin la mine acestea au fost primele simptome ale minunii ce-avea sa vina...
Va pup cu mult drag pe toate si va doresc sa va tineti cat mai curand puii in brate...pentru ca meritati...!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelau spune:

quote:
Originally posted by adelau

buna fetelor,

eu cam noua pe aici.Totusi am o intrebare......are relevanta un test de sarcina facut cu aprox.10 zile inainte de sarcina?
Va rog daca stiti dati-mi un raspuns ca am speriat farmacistele cate cumpar pe luna cu mult inainte sa-mi vina.

Scuze cu 10 zile inainte de ciclu

Va pup. Adela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GeorgianaI spune:

Adelau, cred ca vrei sa zici cu 10 inainte de CM? parerea mea este sa astepti cateva zile de intarziere si abia apoi sa faci un test de sange, ca ala este cel mai sigur, parerea mea.
Pupici si sa auzim de BB!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ariadna33 spune:

Eu stiu ca un test de sarcina se pozitiveaza aprox.dupa 14 zile de la conceptie, de exemplu la un CM(clasic) de 28 zile cu ovulatia in a 14-a zi, testul iese pozitiv la data cand trebuia sa vina menstruatia, dar prin TEST POZITIV inteleg ca apare a 2-a liniuta in maxim 5 minute.
Cel putin mie asa mi s-a intamplat (cand am ramas, pacat ca nu a fost sa fie...)

Mergi la inceput