Aici, in Olanda (7)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Deci sunt mari sanse ca miercuri sa vina piticuta!
Iti tinem pumnii si sa ai o nastere usoara !

Daca sotul tau are chef sa scrie un rindulet, spune-i sa o faca linistit in olandeza.. Oricum o fi si el superemotionat, inca putin si sunteti trei !

Sterkte !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danab spune:

Danyce, cand am vazut ca ai postat ultima la acest topic, mi-a stat inima in loc si mi-am zis: gata a nascut danyce! Nu te-am mai vazut pe-aici deloc si chiar ma gandeam ca uite s-a nimerit sa fie in wekend asa cum isi dorea Dani. Ce sa-ti spun, asteptam cu interes si noi ziua cea mare si abia asteptam sa ne dai vestea! Nu te ingrijora prea tare cu problema fetitei, lasa timpul sa curga si veti vedea voi ce o sa mai faceti. S-a mai auzit de sani putin proeminenti, cateva picaturi de sange in pampers la fetite(pe-aici pe forum). Bafta multa si numa' bine!

Dana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Danyce, nastere usoara.

Ruxi, La multi ani!

Anky, va astept duminica?

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gianni spune:

Fetelor , varul meu este inca pe baricade...
Deci daca 'poftiti' (sinteti multe insarcinate)
uitati-va aici :reclama

Catalina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Multumim, Gianni, de link.Se pot comnada produsele online? Intreb pt. ca m-ar tenta niste chestii mai ales pentru sarbatorile de iarna. Si daca da care sunt conditiile legate de transport, etc. Intreb pt. ca eu am dat click pe bestel, dar nu functioneaza.

Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem

Mergi la inceput

Revin sa spun ca m-am lamurit care e treaba. Site-ul e inca under construction. Ma intereseaza oricum date legate de expedierea produselor prezentate (timp, costuri, etc.)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_alhillo spune:

buna fetelor,va scriu ca sa va spun ca mai traiesc si va citesc de cate oi scrieti.eu sunt inca in romania unde voi intepeni pana in decembrie cand imi voi lua zborul inapoi spre olanda.
voi ce mai faceti?
danyce,tare incapatanata domnisorica ta,iti doresc din suflet o nastere usoara,un copilas cuminte si recuperare rapida.
pe celelalte va pup pe toate si sa stiti ca citesc topicul chiar daca nu scriu,dar cateodata sunt prea suparata ca sa o pot face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ancade spune:

Danyce , multa bafta maine!
Eu am fost ieri la spital pt discutia cu anestezistul;a pus negru pe alb ca e de acord cu epidurala(doar daca nu are alta urgenta la momentul respectiv).Apoi la control pt ca am crampe ca de ciclu de joi si nu stiu daca e semn bun. M-au trimis la verloskamer si dupa o echo de 10 secunde si luare de urina nu au facut nimic; inca nu am rezultatul urinei(desi am sunat ieri cum mi-au zis, a ramas ca ma suna ei ieri, dar nici pana azi la 12 nu au sunat-eu nu sunt genul sa revin si poate suna maine sotul meu).
In rest stau ca o molusca prin casa ; mama a facut sarmale(le pun la congelator pt Craciun sau cand oi pofti, pt ca sunt peste 50-60 buc).
Sotul meu zice ca a vazut la turci frunze de vita la borcan, si sper ca azi sa cumpere, ca sa faca mama pana pleaca si sarmale in foi de vita.
Zilele astea sotului meu i-au venit in cap nume de fete si baieti: sa va dau ex:Omeza Glorioza pt fata si Costelo Cornelius pt baiat; am crezut ca mor de ras.De unde le-o fi scos?
Vladimir vrea 2 frati si insista pe subiectul asta; daca capata o sora cica o arunca la gunoi.Sper sa-i treaca pana nasc pt ca nu stiu ce va fi.
Inca o data multa putere si nastere usoara, Danyce!Eu nu cred ca as rezista atat..adica sa intarzie atata; data trecuta m-am bucurat ca am nascut mai devreme ca aveam asa o burta de abia ma miscam.
Anca si Vladimir

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancuta06 spune:

Gianni, nu sunt sanse sa gasesc in curand la magazinul ala si Salam Sasesc? Ca mie numai ala imi place.

Cand ajung in Amsterdam poate trec pe-acolo, sa vad si eu care-i treaba, ca mi s-a facut pofta un pic.

Ancuta & Martijn, (24.10.2003)

http://community.webshots.com/user/Busch_family

Mergi la inceput

Mai am putin si plec la spital. Sa-mi tineti pumnii stransi si sa ne recitim cu bine!
Deocamdata stau bine cu emotiile, sunt curioasa cum vor evolua lucrurile. Sotul meu insa e destul de emotionat si sper sa imi fie alaturi cu toata fiinta lui si sa nu imi tremure pe acolo.Pupici,

Mergi la inceput