Sus...in Scandinavia (13)
Raspunsuri - Pagina 6
frantuzoaica spune:
Da,trimite-le cate un mail.Ieri seara am dat si eu o cautare pe google "hyra stuga" si am vazut ca erau fooarte mult anunturi"önskas stuga i jul"deci sa vedem daca a mai ramas ceva neluat!!Cred ca pana la urma o sa luam ce o sa ni se ofere!(azi nu sunt in forma...)
Adela99 spune:
cabana Katarinei e libera se inchiriaza intre 27/12 si 3/1 costa 10775+150
raspundeti repede, pana nu ne-o ia careva inainte
tocmai pe cand dadusem gata (prin bombardare) Blekinge, Helsinborg si Jönköping cu mail-urile
lantzul ala pastreaza-l rayu pentru Pasti, ca nu se stie niciodata
Adela99 spune:
sunteti sigure? sunt "doar" trei camere la atata amar de oameni sau rezistati la tavaleala?
Adela99 spune:
am rezervat-o priliminar pana maine cand i-am promis ca revin cu definitivatul ... ma bag s-o vad mai indeaproape ca nu prea is lamurita cu ce am rezervat ...
buna ideea cu perdelutza, da' sa fie transparenta ca io inca nu stiu cum exact e cu flocuiala ( a se citi in stil rayu - ca io mis o doamna, ce .... mea... si nu ma pot desfasura ca ea (rayu, nu aia) )
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by Adela99
buna ideea cu perdelutza, da' sa fie transparenta ca io inca nu stiu cum exact e cu flocuiala ( a se citi in stil rayu - ca io mis o doamna, ce .... mea... si nu ma pot desfasura ca ea (rayu, nu aia) )
Fa-ma sa inteleg cu flocuiala a la Rayu ca sunt complet