Sus...in Scandinavia (13)
Raspunsuri - Pagina 7
Adela99 spune:
si acum...ma duc sa bag cornu' in perna ca acus vin ai mei acasa si io inca nu m-am relaxat
cornu' e achizitie proprie - sau dobandita din nastere, nu de la concubinu - asta ca sa nu dam nastere interpretarilor gresite (ca n-ar fi prima data)...
frantuzoaica spune:
Bine ca fugi la somn acu si ma lasi aici nelinistita!Ca tot nu am inteles (poate fi varsta de vina)
lilanda spune:
Frantz, las' ca-ti spune cu perdea ea, altatdata...ca in public e urrrriiiiiiiiitttt, vaaai
pozulici
Rayuela spune:
mai fetelor,suna tare bine si mi-e teama ca iar va incurc!prietenul nostru din Germania urla sa mergem la el de revelion,dar cam 90% nu vom merge,asa ca venim!totusi,nu pot sa va dau un raspuns 100% acum,din pacate!Sper ca nu va incurc prea tare!!
Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by lilanda
Frantz, las' ca-ti spune cu perdea ea, altatdata...ca in public e urrrriiiiiiiiitttt, vaaai
pozulici
Voiai sa spui ca imi spune "fara perdea" altadata,ca acu' sta ascunsa dupa si se face ca
lilanda spune:
Io propun asa; sa ne gindim serios pina miine si sa stabilim ce si cum, ca totusi e vorba de niste banuti si daca sare cineva din schema, sare cu vreo 2.500 de coroane pe putin (chiar 5.000 cind e vorba de 4), ceea ce n-ar fi deloc in avantajul celorlalti.
Io una ma consult bine bine cu consortul, ii sun si pe aia din Belgia sa fiu sigura si pe ei (partea naspa e ca ea e doftoreasa si sa n-aiba cumva vreo surpriza ca sa fie de serviciu atunci!!!).
E bine asa??? Rayu tu poti sa-i convingi pe aia din germania sa vina sigur incoa???
pozulici
Adela99 spune:
frantzo, vezi asta e flocuiala stil Rayu
ori is io prea subtila ori siropul de tuse cu morfina isi face efectul... nu ma lasa inima sa ma culc si sa te las nelinistita ...ma refeream la semnul si rayu mai folosea foarte sugestiv un altul care se mai numea pupici rai ...
Irimell spune:
quote:
Originally posted by Adela99
'neatza!
hop si io...la ceai
sunt acasa pe motiv de ca am fost la urgenta azi noapte sa ma ajute cu inspiratia...sunt bine, da' cam terminata
daca e graba cu telefoanele, suna-ti careva din voi ...altfel pot sa sun io maine sau mai spre dupa-masa...ca acum am chef doar sa vorbesc cu voi
Vaaai, Adelutzdragutz...sper sa te faci bine cit mai repede. Uite, iti trimit niste soare japonez, ca tot e din belsug pe aici...Ai grija de tine si odihneste-te!
Pupici, sanatate si vise placute,
Irimell
frantuzoaica spune:
quote:
Originally posted by Adela99
frantzo, vezi asta e flocuiala stil Rayu
ori is io prea subtila ori siropul de tuse cu morfina isi face efectul... nu ma lasa inima sa ma culc si sa te las nelinistita ...ma refeream la semnul si rayu mai folosea foarte sugestiv un altul care se mai numea pupici rai ...
Sa zicem ca am inteles ceva hahaha asa mi se mai intampla,cand nu-s in forma,nu inteleg nik din prima(de obicei inteleg mai multe din orice)