Ardeleni nu mai sunt ? (3)
Raspunsuri - Pagina 6
Anina_n spune:
Brrr....a venit frigul la noi ! La ora asta sunt -10 grade C. Iar ninsoarea se lasa asteptata....
Nina, mami de www.babiesonline.com/babies/n/ninacristina" target="_blank"> Nina-Cristina (10.01.2002), www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19346" target="_blank">Povestea nasterii !
http://www.ana-design.ch/paul/paul.htm
Sarbatori fericite !
maria m m spune:
Buna,aici o oradeanca.
Am o intrebare pt cei din Zalau(daca sunt):cum e vremea pe acolo?ninge?am maine de facut un drum de cateva ore si vreau sa stiu conditiile.
Multumesc!
PS:gabb,pliz,pune-ma si pe mine pe listuta!
maria, de Paula (1 an) si Miruna (13 ani)
Sarbatori fericite!
columbiana spune:
acasa- (primul acasa :)) la tg-mures, cica-i lipsa de zapada. le-as trimite de aici, din mtl daca s-ar putea, ca tot n-o putem folosi la minus 35-40 cit e pe afara; fiu'meu si-a incarcat sania ( el ii spune bateau- vapor- datorita formei) cu ursuleti si-i plimba prin casa....
rovki spune:
Poate ne trimiteti si noua un pic de zapada.La noi e cald(18*c)soare
ca primavara.Imi aduc aminte din copilarie la Cluj ce frumos era pe vremea asta.Sarbatori fericite la toti !!!!
ALICE
corina iulia spune:
am multi prieteni in ardeal si prin intermediul forumului am acum si mai multi. va doresc tuturor sarbatori fericite, un craciun plin de lumina si bucurie.
"Nu vezi?.../ Sau-ce-auzi si vezi-nu crezi?.../ N-auzi tu cum suna ora /Fericirii-amandurora?..." Minulescu
cu drag de forum, corina
Gabbriela spune:
Maria m m , Rovik acuma suntetzi si voi pe lsita , bine atzi venit la subiectul ardelenilor
Sarbatori fericits si multe impliniri pt 2005 la toata lumea
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years
Doinna spune:
Craciun Fericit ARDELENI!!!!!Sa fiti fericiti si fie ca Moshu sa va indeplineasca TOATE dorintele!
bidiloi spune:
Ptr. toti ardelenii, UN AN NOU FERICIT!, multe realizari in anul care vine, sanatate si numai bucurii. La multi ani!!!!!
mihaela_s spune:
Ardeleni din toata lumea, va pup si va doresc toate cele bune in anul care vine!!!
Sa aveti parte de sanatate, bucurii, impliniri, multa dragoste!!!
Petrecere frumoasa in noaptea dintre ani!!!
Sa ne "vedem" cu bine in noul an!
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
CRACIUN-AN NOU
bebelusi august-septembrie 2003
Gabbriela spune:
An nou fericit, plin de bucuri si impliniri. La Multzi ani 2005!
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
0 - 2 years 2 - 3 years