Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (37)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns vilma spune:

La multi ani, bebelusi: flacaiasi si domnisoare care au implinit ANUL! Nici nu-mi vine sa cred ce repede a trecut vremea.

Tudor e si el mucea de vreo saptamana si ceva, nu a facut febra, doar nasuc infundat. Nasol a fost in cateva nopti cand nu reusea sa respire ca lumea, dar l-am rezolvat cu Olinth si cu Rinatiol (aceeasi subsatnta cred), frectie, ser fiziologic, nazomer. Nasol e ca acum mai si tuseste, dar la doctor a zis ca n-are nimic pulmonar. Doamne ajuta!
Sper sa se faca bine tot bebeii raciti cat mai repede.

Vikinga, da, neaparat sa nu uiti pompita aia cu care m-ai amagit (), am intrebat la noi aici la farmaciile SensiBlue, dar n-au.

Va pup, am programare cu fetita la oftalmologie, si trebuie sa ne pregatim.

Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

Ven, mi-a zis cineva ca ibuprofenul (substanta activa din Nurofen) administrat timp mai indelungat ar provoca diaree, scaune moi. Nu bag mina in foc ca asa este, dar este singura chestie cu care stiu sa-ti raspund. Vezi si tu, intreaba doctorul.

Elena, ma bucur mult ca Alvarica e mai bine si nu il mai doare putzi. Tu cum esti cu spatele, ca de tine n-ai mai zis nimic ? Te doare, ai fost la doctor ?

Interesante informatiile despre gradinitele si cresele de prin lume . E bine cind sint frumoase, curate si ieftine, dar din pacate nu e asa peste tot.

Mey, fetelor, la dr. asta pediatra la care am fost, eu nu ma mai duc cu copilul, asta e clar Cum am dat de ea ? Pai dr. noastra de familie care e o tipa super, in care eu am incredere si la care e inscris puiutul ne-a trimis sa facem eco abdominal. Dupa ceva ezitari a zis ca putem sa-l facem la ei la policlinica, probabil ca stia ea ce stia, dar s-o fi gindit ca o ecografie merge s-o facem la pediatra aia. Asa ca dupa ce m-a bagat pediatra in sperieti, am luat eu frumos rezultatul de la eco si tot la dr. noastra m-am intors cu el. Si cu rezultatul de la analize ma duc tot la dr. noastra, ca nu ma mai intorc la pediatra cu pricina, chiar daca ea ne-a dat trimiterea ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreeacc spune:

BUna mamicilor si piticilor!
La multi ani sarbatoritilor si in special lui Rose Alexandra!
Sa cresteti mari si sanatosi!
Multumesc tare mult pentru urarile adresate lui Sebastian.
Nu imi vine sa cred ca a trecut un an....ieri am avut petrecere la cresa ( ca am uitat sa va zic ca merge la cresa 3 ore pe zi, pana luni 11 oct cand va incepe sa stea acolo cate 6) cu coifuri, ghirlande , tort si cantecele....
Si mai pe seara am avut petrecere si acasa tot cu baloane, ghirlande etc...Sebastian a fost f incantat, cred ca stia ca e organizata toata "harmalaia" ptr el...Ca meniu, am avut branza frecata cu ceapa si verdeata, pasta de ficat, salata de cruditati (morcov, telina , mar , maioneza , zeama lamaie si nuci), salata de castraveti murati si piept de pui, salata de vinete, salata boeuf, "soldatei" cu sunca, cascaval, carnaciori si legume, friptura cu legume si tort....
Am avut putini invitati, unii dintre ei nu au putut veni ptr ca fetita lor era racita, insa a fost super...motul nu i l-am luat acuma ca nasii lui sunt in Ro, asa ca o sa asteptam pana la vara cand mergem acasa
un pic mucios este si Sebastian, probabil ca il cam afecteaza aerul rece dimineata....noi plecam la cresa la 7:40 si e cam racoare atunci...
in clubul mofturosilor la mancare ne inscriem si noi...toate bune si frumoase, ne plact fructele, cerealele, lactatele, dar cand vine vorba de legume si carne, sa te tii.....numai in cap n-am stat pana acum ca sa il fac sa manance...mai noi s-a smecherit, nu mai merge sa il fac sa rada ca sa deschida gura,,,,nuuuuuu, rade cu gura inchisa!
Acum 3 zile am inregistrat primul cucui, obtinut in urma unei coliziuni cu parchetul din dormitor...oricum mare si verde cucui, drept in frunte...lasonilul sa traiasca , dupa ce i-am dat de 2 ori, a scazut umflatura si si-a mai revenit , prca nici culoarea nu mai e asa de intensa.
AAAAA, ieri , de ziua lui, a facut 5 pasi singurel, baiat mare !
Trebuie sa ma opresc aici, ca sa mai am timp sa si citesc ce ati scris voi, ca tare sunt in urma.

Andreea si Sebastian - 07.10.2003

http://community.webshots.com/user/andreeacc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinatache spune:

daca mai ia cineva legatura cu adameasca, spuneti-i va rog ca eu inca mai sper sa-mi recuperez banii! aviz amatorilor. stiu ca nu e frumos ce fac acum dar nu am de ales, am incercat prin toate mijloacele sa dau de ea si ... nu e nicaieri. cam asta-i.

Cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mara03 spune:

Intru si eu sa spun
"LA MULTI ANI" lui Rose Alexandra.

tuturor!

Andreea&Tudor (9 decembrie 2003)
ne vedeti aici :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaR spune:

ROSE ! LA MULTI ANI !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ciuf spune:

Fleur
Sa ii faci fericiti pe ai tai parinti, iar tu sa fii o fetita cuminte si sanatoasa.
Asteptam poze de la petrecere.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

ROSE. Sa cresti mare, sanatoasa si sa ii faci mandri pe mami si tati. de la Matei

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vikinga spune:

Elena ai primit sau nu PM ul meu ca am mai intrebat, nu de alta da auzisem ca au mai fost ceva problema cu PM in ultimele zile. Si chiar asa am vazut ca au intrebat si fetele, tu cind mergi la dr sa vezi ce e cu durerea de spate?Liliana stiu ce zice cu muscatul de nas ca si banditul meu la fel face, si in mod sigur stie excat ce face nu din gresealaAndreea ai avut vad o petrecere super, foarte frumos! Sa-ti traisca Sebastian gata ai pui de un an! Nu ne-ai spus ce si-a ales de pe tava! Insanatosire grabnica!Ven ehei daca era vreo schimbare spectaculoasa in meniul de mofturos sef a lui Aldito pai sigur o anuntam la rubrica "felicitari si anunturi". Nu el tot cu meniul ala plictisitor a ramas adica 4 mese pe zi de 3 ori lapte(1l/zi) si un borcanel de fructe bine pasate daca am noroc si are el chef si pofta mare(da maaaare) de mincare atunci imi accepta si borcanel cu fructe in amestec cu cereale sau musli. De ce nu ma mai disper asa de tare: timpul mi-a dovedit doar ca nu era el pregatit pt altceva decit lapte. Acum papa bine ce vrea el, eu traisc cu speranta ca va papa si altceva mai incolo. Acum el stie ca la ora 4-5 el trebuie sa pape borcanel si-a intrat in rutina. Mai incerc uneori si alte combinatii adica fructe cu bucati mai mari pentru 8 luni sau legume cu carnita , dar renunt cind vad cit e de oripilat. Uite el de abia de vreo 2-3 sapt a dat de gustul biscuitilo. Daca ii pun in mina un biscuit sau o bucata de piine se pune la ros, inainte o scuipa cit colo. Azi am avut o spectacol super cu asta micu! Am mincat o pizza si i-am dat si lui un colt de piine fara nimic pe ea, dar copilu turbat dupa gustul ei sa vezi ce plingea si ce scandal monsru facea daca i-o luam din mina! A lasat mina in jos si i-a furat bucatica ciinele, mai sa vezi pe ce plins s-a pus! I-am dat un bicuite dar el nu si nu! Bucatica lui de pizza o vroia cu disperare!Vad ca i-au mai dat alti 2 dintisori, la astia nu am mai avut scandal, am trecut peste perioada asta fara gel de dinti sau altceva ca nu mi-am dat seama! Acum are 4 dintisori jos si patru sus. Cristina hai nu fi suparata in mod sigur o sa iesiti din nelamurirea asta, stiu ca Ilieana nu a mai intrat de cam 2 luni pe net si cum Luca e cel mai neobosit bb de pe aici de la atitea nopti albe poate s-a zapacit si ea si a uitat. Parca stiam ca tu vroiai ca acei bani sa ajunga la acea mamica cu handicap de la rubrica ajutor umanitar. Pacat de intirziere ca imi inchipui ca are mare nevoie. Hai nu fi suparata eu cred ca se rezolva neintelegerea asta. Te pupic si succes la scoala, stiu ca si tu esti extrem de aglomerata acum cu 2 copii cu studiile, aoloeo usor nu ti-o fi!!!Va pupic fetele si o nopate linistitaVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Multumesc, fetelor, de aprecieri . Ma bucur ca v-au placut pozele. Vikinga, facem schimb oricand . Mie din cate tari am vazut, cel mai mult mi-au placut Austria si Germania ... asa ca ... .. eu nu m-as supara deloc.
M-am uitat si pe pozele de bebici ... mama, ce mai cresc golanii si printesele! Dana, Elena, Ciuf, Fleur, Adriana, si toate celelalte fete ... la voi am vazut noutati . Sa va traiasca si sa creasca mari si sanatosi.

http://community.webshots.com/user/carmen77102
http://community.webshots.com/user/carmen77104

Carmen si Matei Gabriel - 27.10.2003

Mergi la inceput