Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 5
super mami spune:
LA MULTI ANI PENTRU TOTI COPILASII DE UN ANISOR. Sa cresteti mari si sanatosi.Sa aveti o viata frumoasa si parintii vostrii sa fie mandrii de voi.
M-a pocnit melancolia. Mi se pare ca a trecut timpul incredibil de repede. Bebelina face un anisor in dec, da mai e tare putin pana atunci. Parca ieri am ajuns la spital curioasa foc sa-i vad nasucul.
Mie mi-a fost greu si cand i-am mutat patutul trei metri mai incolo (tot la noi in camera).
Ma mai apuca si cand scot hainutele care au ramas mici. Sa ma vezi cand o face bebe un an....
E super ciudat ca, daca stau sa ma gandesc, parca imi amintesc fiecare zi de cand o avem pe ea. Prima zi acasa, prima masa, primul bibe, prima lingurita cu papa, primul zambetel....
Imi amintesc ca dupa ce s-a nascut am stat toata noaptea cu ochii pe geam, zambeam si ma gandeam la fatuca ei.
Parca a fost ieri. Cred ca mi se pare ca a trecut asa repede pt ca a fost asa frumos anul asta.
Hi,hi,hi peste vreo 15 ani o sa zbiere la mine: iesi afara din camera mea, lasa-ma sa-mi traiesc viata, tu nu sti nimic,ce te bagi tu, ma faci de ras.....
Glumeam! Isabel o sa fie o domnisoara super educata si cuminte, o sa ma iubeasca si o sa ma asculte. Eu n-am mai intrat pt ca am avut o sapt super . am facut o alergie (nu stiu la ce) si antialergicele pe care le-am luat mi-au dat o stare groaznica de somnolenta. Mi-am petrecut cateva zile scarpinandu-ma, ca n-am mai avut timp de altceva. Nu va puteti imagina. Doar pe un picior aveam 21 de pete. Imi venea sa urlu.Bebelina e super. Face dimineata cucu bau cu paturica (joc nou). N-a iesit dintisorul nici pana acum.
E super vesela, rade tot timpul.
In rest e la fel de puturoasa, nimic nou.Si eu ma gandeam tot la gradi. Nu am incredere sa las copilul cu o persoana pe care nu o cunosc. Si cum nici un bunic sau bunica nu s-a oferit.....mergem la gradi. (nu acum, un pic mai incolo).Da cine stie cum se schimba soacra-mea, ca de vreo doua sapt e tare draguta cu maine. Cred ca are ea un motiv, da nu-l stiu inca. Elena ma bucur ca ati scapat de chin
Andreea felicitari pt un anisor si pt cucui, ca-i semn ca s-a facut mare.
sympa drum bun si o iarna usoara
mara03iti multumesc pt informatiile pt Austria, dar se pare ca dam vacanta pe niste canapele frumoaaaasssseee si noi. Pupacim pe toata lumea tare,tare
Alexandra si bebelina Isabelhttp://community.webshots.com/user/isabel_23
super mami spune:
carmen77 sunt superbe pozele. Mai da baiatul tau....imi vine sa-l mananc. Are o fatuca asa de dulce. Ce face peste vreo 20 de ani?
Ven spune:
'neata!
Mai fetelor, copilu' meu a realizat o premiera! Pe langa faptul ca aseara (ca si in precedentele 4 seri)a adormit f. usor, in patut, cu ursuletul in brate, s-a si culcat la ora 20:30 (vikinga, vezi daca l-am "ponegrit", s-a simtit baiatu ), si a dormit bustean pana la ora 08:30! Deci 12 ore in cap! Nu-mi vine a crede!
He, partea frumoasa e ca si eu m-am culcat la 21:30 si m-am trezit odata cu el, la 08:30!
La fundic ajunsese ieri sa aiba carne vie, am plnas si eu de mila lui cand l-am schimbat, asa de tare a plans saracu' de durere. Dupa ce i-am dat pe rand cu Bepanthen, Unguent cu galbenele, Nidoflor, Pasta Petrini, pana la urma, aseara, am luat Reviken, si azi-dimineata situatia era mult ameliorata. In 2 zile suntewm ca noi, sper!
Azi e frumos afara, cica de luni incep niste friguri, chiar si ninsori, asa ca profitam weekendul asta de marinimia doamnei Toamna, si vom presta plimbari la greu, cu tati si pitic.
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2
Davidutza spune:
BUNA!
Eu sunt inca la servici.Sper sa scap pina la ora 13 si ma duc repede acasa sa ma apuc de pregatiri pentru petrecerea de maine!
Am cumparat baloane si o sa aranjez frumos camera in care facem masa
si apoi o sa stau cam toata ziua in bucatarie sa fac niste bunatati.Sper sa am timp sa fac tot ce mi-am propus.Va povestesc luni cum a fost!
Mariana si DAVID(11.10.2003)
vilma spune:
Ven, incearca sa-i speli poponeata lui Markus cu niste ceai de pelin, asa, ca sa grabesti vindecarea.
Vilma, Anca (3 ani) si Tudor (11.12.2003)
julia23 spune:
Am aparut si noi,nu am mai intrat ca am avut prob cu calculatorul,inca nu am citit celalalt capitol dar recuperez mai tirziu.
pt Rose,Nicolas,Sebastian,Dustin si Luca!
Acum sa va povestesc ce am mai facut noi pe la dc.Cum ma asteptam si ultimul rezultat la copro a iesit negativ,cind m-am luat de dc de acolo si i-am spus ca am prins citiva viermisori si i-am pus in cutie a zis ca ei fac analiza doar la ce e pe paleta si ca sa-i prind si sa-i bag intr-o cutie cu apa ca atunci se vad bine,le-am zis si eu citeva de dulce si am plecat.
Intr-o seara mi-am facut mujdei de usturoi cu smantana si maimutica era la mine in brate,ca noi asa papam,si normal ca a poftit si ea,i-am dat si ei cam 3 lingurite si de atunci nu am mai vazut in kk viermisori,dc ei mi-a dat si tratament dar inca nu i-am dat,am mai spalat-o la fundulet cu apa in care am fiert citiva catei de usturoi.Daca nu mai apar in citeva zile inseamna ca nu mai are si pina la urma tot eu am facut-o bine,de multe ori o mama stie de 100 ori mai bine decit un dc ce e bun pt puiul ei.
La dc de familie cind am fost mi-a spus ca e cam slabuta,are tot 8,300 kg de 2 luni si mi-a zis sa-i scot tzitza si sa o bag pe lapte praf.Tzitzica i-am spus ca nu i-o scot si lapte praf nu-i dau,chiar daca are mai putin in greutate ea este bine,are falcute,pernite la manute si picioare,toata ziua nu sta nici macar un minut cuminte.
Este adevarat ca nu a papat vreo 3 sapt ca i-a iesit un dinte dar acum imi maninca 5-6 mese de mancare solida plus 5-6 mese de tzitza pe zi si mi-a luat in 3 zile 80 gr acum.M-a intrebat si daca vreau sa-i fac analizele la sange dar i-am spus ca eu nu imi chinui copilul mai ales ca acum a inceput sa manince f bine.Am dus doar urina la analiza.
Am fost si la o dc pediatra homeopat care mi-a spus sa o las in pace ca arata f bine,nu pare slaba,ne-a dat ceva pt pofta de mancare si pt intarirea sistemului imunitar.
De bubite am scapat,i-am dat si pui,ou,lapte de vaca si vad ca nu i-au mai aparut,acum papam orice,dar ea e fan pufuleti,toata ziua ar manca,a baut si must si nu a avut nimik la burtica.
De citeva zile se chinuie un dintisor sa iasa ca i fiecare noapte se trezeste si cam o ora urla,se linisteste putin si incepe iar,dar nu stiu cum de o apuca numai la 3 noaptea si ziua nu are nimik.
Simona,imi pare rau ca iar ai dat peste o dc tampita,multi habar nu au de capul lor dar sa mai puna un diagnostic corect.
Sympa,drum bun!
Carmen,e un scump Matei al tau,parca e un bb din reclama!
Davidutza distractie placuta si petrecere frumoasa, pt David,sa creasca mare si sanatos si sa va aduca numai bucurii!
Va doresc un wk placut!
pt Stefi,Tudor si Diana!
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
anca tanasica spune:
Fetelor....HELP....
Pritocesc o ideee de vre-o doua luni cu ziua bebelinei si vreau sa-mi spuneti daca e OK sau exagerata...
Vreau sa-i fac bebelinei la 1 an cani cu poza ei pe care sa le dau bunicilor, nasilor si mie bineinteles...si sa fac asa in fiecare an...astfel ca dupa ani si ani fiecare sa avem o colectie de cani cu mutra bebelinei pe ele (la 1 an, 2 ani, etc).
Investitia e mica (cana cu poza la rezolutie super-fain e cam intre 100.000 si 120.000 lei si mie imi trebuie vre-o 5 cani-ca eu imi iau 2 sa am si de rezerva)
Cum vi se pare ideea?
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by anca tanasica
Fetelor....HELP....
Pritocesc o ideee de vre-o doua luni cu ziua bebelinei si vreau sa-mi spuneti daca e OK sau exagerata...
Vreau sa-i fac bebelinei la 1 an cani cu poza ei pe care sa le dau bunicilor, nasilor si mie bineinteles...si sa fac asa in fiecare an...astfel ca dupa ani si ani fiecare sa avem o colectie de cani cu mutra bebelinei pe ele (la 1 an, 2 ani, etc).
Investitia e mica (cana cu poza la rezolutie super-fain e cam intre 100.000 si 120.000 lei si mie imi trebuie vre-o 5 cani-ca eu imi iau 2 sa am si de rezerva)
Cum vi se pare ideea?
http://community.webshots.com/user/alexandra_ioana
Anca ideea este
vikinga draga mea am primti PM-ul...doar ca nu am avut timp sa iti raspund....sorryyyy
sympa te astept cu grad in Floridaaaaa
ciuf , nu mi-ai spus despre caruciorul ala magic daca face sau nu minunica sa stiu si eu sa imi cumpar sau nu....
ven , ce bine ar fi sa semene si cu mine baiatul meu....
Eu am fost la Dr cu coloana care nu am nimic dar am atins coastele de trepte ca se vad putin busite...masaje si o chestie de o lipesc acolo mi-a dat nenea Dr....in rest ma doare noada c....lui de mor...dar sunt "strong"
ps..feteleee sa va uitati la ultima mea csedinta la "makeover" in ultimul album ultima pagina 4 parca...este si Al cu mine in poza....hihiih...va pup
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!
Ven spune:
Anca, ideea este super!
Elena, era sa mor de ras! Aratati beton de Halloween, mai!
Iar Alvaro cu ochelarii aia pe nas e bes-ti-al!!! Dragul si scumpul de el, ca-mi venea sa plang eu la poza aia in care plangea dupa operatie! Uite aici, de la mine pentru mutrita lui scumpa, sa treaca "buba":
Julia23, sa stii ca si eu am citit intr-o revista de mamici ca la examenele astea de scaun nu ies viermii, ci ca ei se observa pur si simplu cu ochiul liber, cum ai facut-o tu! Nu stiu, zic si io ce-am citit, ca chiar m-am gandit atunci la tine si Julieta mica!
Dar, pe de alta parte pediatra noastra ne-a iegzscplicat ca se fac 2 examene la scaun: coprocultura si copro-parazitologic. Poate nu l-ati facut pe ala care trebuia? Stai nu da, ca dau si eu...cu presupusul!
Markus dragu' mamii ma tine tot intr-o surpriza: a papat in seara asta pt. prima data 350 ml de lapte. Numai ca era cineva in vizita la noi si a tot insistat respectiva sa-i dau un biscuite, ca noi rontaiam ceva fursecuri si copilu se holba la gurile noastre, dar eu stiam ca aia nu-i plac, insa am cedat la insistentele ei, si ne-am ales cu o mare pe dansa (na, asa i-o trebuit!), pe fotoliu, pe parchet, pe Markus.....
Ma rog, principalu e ca B-urile se pare ca isi fac efectul
Iar la fundulet am inceput sa ne vindecam cu Reviken. Taaaare ma bucur!
Mai fetelor, cre ca am mai scris, da repet ca babele: voi ati auzit ca de luni incolo?
Gata , va las' ma duc la
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Piticot
Baiat mare
vikinga spune:
Fetelor tocmai am pus si eu citeva poze noi, le-am bagat in albumul summer care acum se numeste summer/autumn. La baitza, la papitza si cu masina lui prea iubita care ne terorizeaza in ulimul hal pe noi. E normal un fel de pusculita, e din metal si face un zgomot demential dar asta micu e indragostit dupa ea! I-am luat alte masinute, am dat bani aiurea pe ele ca el are un mare fix cu cea masinuta a lui, o plimba peste tot!Elena eu acum am vazut pozele dupa albumul nou, mey sa stii ca si mie mi se pare ca a inceput Alvarica sa-ti aduca un pic, un pic mai mult. Oare poate te-ai mai bronzat tu si acum aduci tu cu el. Nu acum fara gluma, chiar se vede si "urma" ta pe acolo! Bestiala poza ta cu Al si ce mila mi-a fost sa-l vad pe Alvarica plins dupa operatie. Bine ca esti ok la coloana, dar masajul cine ti-l faceVen misto faza cu pe dumneaei, bine i-a facut!Julia acum fata sa fie bine, cu usturoi sau alte chestii naturiste ce conteaza, ea sa fie bine! Dar e aiurea faza cu proba de kk, cum adica sa nu iasa la laborator daca tu i-ai vazut? Zi-mi si mie de la ce crezi ca i-a facut?Pe miineVikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109