Bebelusi de oct-nov-dec 2003 (37)
Raspunsuri - Pagina 6
Ven spune:
Maria-Cristina, Alexandra, Patrick si Alvaro Daniel!
Sa cresteti mari, frumosi si mintosi!
Si, cu intarziere, dar cu scuzele de rigoare , pentru sarbatoritii de ieri: Diana, Stefan-Cristian, Tudor si Samuel!
Tot binele din lume la pitici, si la fel si la mamici!
Venera si Markus (10 decembrie 2003)
Albumele noastre-1
Albumele noastre-2
julia23 spune:
Ven,ei i le-a facut pe amandoua si le-am repetat de 3 ori,mie mi-a zis aia ca ele nu sta sa verifice tot,verifica putin dupa paleta,deci mai mult le fac la misto,sau mi-a zis sa-i prind si sa-i bag intr-un borcan cu apa sau cutiuta
Eu am auzit doar ca o sa ploua si o sa fie f frig.
Vikinga,dc mi-a zis ca se fac de la maini murdare,de la apa sau daca intra in contact cu cineva care are si merge la toaleta si nu se spala pe maini.
Azi maimutica iar nu a vrut sa pape nimic decit tzitzica si citiva pufuleti,a facut si febra putin cred ca de la dintisor ca a fost si un pic cam maraita.
pt Alvarica,Markus,Patrick,Alexandra si Maria!
Adriana si bb Julia(06.11.2003)
http://community.webshots.com/user/julia062003
Elenalove27 spune:
Alvaro Daniel
Markus
Patrick
Alexandra
Maria
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!
Elenalove27 spune:
Draga Julia23-Adriana , ii doresc lui Julia multa sanatate si o pup dulce.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
Pozici-9luni!
ciuf spune:
Maria-Cristina, Alexandra, Patrick si Alvaro Daniel!
Fleur, asteptam detalii de la ziua lui Rose.
Elenalove, sa fiu sincersa cred ca am slabit pentru ca l-am plimbat foarte mult pe Luca. Nu ca as fi alergat. Aiurea. Dar oricum carutul e mult mai bun decat ce am avut eu pana acum. ii dau un vand si se duce singur.
Fetelor, va mai citesc maine ca azi ii vin bagajul lui barbatu-meu ca iar ne lasa pentru o saptamana.
Pupicei,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Ven spune:
Avem si noi niste pozici noi, ca deh, azi avem 10 luni!
Venera, mama lui Markus (10 dec.2003)
si
vikinga spune:
Alvaro Daniel, Patrik, Markus; Maria, Alexandra!!!!Am vazut in baby walz aparatori din alea pentru colturile de la masa, am luat si eu, sunt o mare porcarie, in primul rind pentru ca adezivul nu tine! Pai le-am pus si vine printzul in urma mea si le ia fara sa clipeasca asa intr-o secunda si bineinteles la mestecat cu ele!Am vazut pe ebay tarc din ala mare din 6 bucati, l-am gasit la pret mult mai bun decit in magazin sau catalog, e nou, o sa ne bagam la pariat sa vedem in ce bani il luam. Sper sa merite! Eu am un tarc din 4 bucati dar e prea mic si il folosim la noi in camera. O sa vad... ca m-am saturat sa-i tot scot din gura cabluri, sau degetele de pe la prize, tv, lampa..etcVen inca nu s-au incarcat, dar am vazut pozele din concediu, mai mai da ai slabit, arati foarte bine Vikinga& bb Aldo http://community.webshots.com/user/vikinga109
super mami spune:
Da' unde umblati domnisoarelor?
Ia te uita cum sunt eu iar treaza la ora asta. Copilul meu, pt care ma invidia tot parcul (nu s-a trezit o ora noaptea pana pe la vreo 8 luni) a inceput sa aiba program de joaca noaptea. In concluzie, am adoptat o noua atitudine. Se trezeste, o pun in carucior langa mine (eu la birou) se joaca vreo jumatate de ora dupa care cere ea la nani. Sa vedem cat o mai merge. Pai decat sa ma dau uta uta in balansoar, in toiul noptii, degeaba....mai bine fac ceva placutin concluzie....puneti manutele si mai deschideti calculatorul.
Pai daca n-am ce citi pe aici, ce fac cat se joaca bb noaptea?
Hi,hI,hi il scol pe tati sa mai stam de vorba.
Tocmai imi povestea inainte de culcare cum i-a facut una cu ochiul la un stop.Am parut indiferenta, ca de - asa trebuie, dar as putea sa-l trezesc sa-mi mai zica o data.
Fetelor copilul meu in toiul noptii insista sa-si scoata pampersul ......ma duc in balansoar.
Va pupacesc pe toate
Alexandrahttp://community.webshots.com/user/isabel_23
super mami spune:
Eu, ca de obicei, neatenta....ca sa nu zic altfel.
Nu vazusem pg 4, asa ca scuze.
pt toti sarbatoritii Alvaro, Maria, Markus, Patrick, Alexandra.Vrea la nani, noapte buna
Alexandra
super mami spune:
S-a culcat monstrulica, dar eu nu mai am somn. M-am uitat si eu la pozici.
Elena mi-a placut poza cu ochelarii la nebunie. E un scump. Mi s-a rupt sufletul cand am vazut pozele din spital. Nota 10 pt tati.CiufMi-a placut dihania la nebunie. Am avut si noi un bulldog englez, dar a trebuit sa-l dam cand ne-am mutat. Am poze cu ea, e la niste amici. O sa pun maine pozele. Ma gandeam ca poate vine Mosul cu o dihanie cam ca a voastra si la noi. Aki din pacate nu s-a mutat cu noi pt ca avea o problema ffff mare cu mobila. Ne-a mancat canapelele (2)si fotoliul in doua ore. Si asta cand era deja mare, nu puiut tampitel. In plus nu a reusit sa inteleaga cum e cu treburile facute afara. Cum venea si bb mic...am zis ca mai bine o dam. Oricum e super bine, nici nu ne baga in seama cand ne vede...vikinga si eu am luat aparatori pt colturi si sunt o mare porcarie. Le-am last doar la birou sa nu dea bb cu capsorul.julia23 e groaznica treaba cu viermisorii, dar din pacate in Ro nu prea ai cum sa eviti. Din cate stiu eu, apa e infestata. Asa ca de la apa pleaca totul. Dar e posibil ca la un moment sa nu mai reactioneze bb la ei.
Ven Nu vreau sa te superi, dar eu stiu de la fetita unor prieteni ca vit B nu e indicata, ceva cu stomacelul.O sa-i intreb si o sa-ti zic. In Spania e un medicament pe copiii care nu papa - Antianorex. Nu stiu de la ce varsta poti sa-l dai, dar aflu si iti zic. Maine iti zic si de B - ce stiu eu si de medicament. anca eu am deja colectie de cani cu bb, cu tati , cu noi, cu catelul....sunt super haioase. Mi-a facut tati si un tricou pe care scrie Hot mama. Fie vorba intre noi, trebuia sa scrie Big mama, dar cred ca i-a fost frica sa-l faca asa Hai ca v-am plictisit in noaptea asta destulPupicei, Alexandra