Sfaturi camera foto digitala

Sfaturi camera foto digitala | Autor: mitub

Link direct la acest mesaj

Dragii mei,

Ne gandim tot mai serios sa ne luam o camera digitala, bunutza dar nu ultimul racnet sa zic asha, caci buzunarul e limitat.
V-as ramane indatorata daca mi-ati impartasi din experienta voastra, ce camere aveti si cum merg, ce greseli ati facut eventual cand ati achizionat camera pe care o aveti, sau ce anume ati considerat mai important dintre caracteristici.

Mercic,
Boga

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

noi ne-am luat in vara o camera cu miniDV sony dcs H20. am dat 650 euro pe ea. mie mi se pare super. am filmat destul de mult in vacanta si rezultatul este grozav, in conditiile in care am mers pe chestii standard ale camerei. daca mai studiem si manualul mi-e ca ajungem pe la tv

mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madadum spune:

la noi vara asta a fost sezonul achizitiilor. ne-am luat si camera foto tot sony (dcs p93)de 5.1megapixeli si zoom optic 3x. am dat 350 eur pe aparat si inca 60eur pe un memory stick de 256 MB. aparatul are tot felul de smecherii, insa noi am folosit numai pre-setarile automate. mie cel mai mult imi plac pozele facute noaptea... astea ies grozav, insa . in concediu am facut vreo 200 de poze. nici macar nu am folosit aparatul la maxim (adica sa facem poze de 5 mega) si am facut pozele pe 1 mega insa tot sint grozave
mada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisa spune:

Noi avem de doi ani un aparat de fotografiat digital Fujifilm FinePix 4800 Zoom, si suntem foarte multumiti de el. Acum 2 ani a costat 450 euro, acum ar trebui sa fie mult mai ieftin: 300-350 euro, ti-l recomand cu incredere.

toate cele bune
narcisa x Patrick 29.06.2002 Vivien 27.01.2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Eu abia mi-am cumparat un Canon A75, am dat 14 milioane pe el (cca 350 euro). Nu pot sa iti spun despre el decat ca peste tot pe unde am citit de el am citit numai lucruri bune. Nu il stapanesc inca suficient de bine pentru ca are foarte multe facilitati si merg pe setarile automate mai mult ca trebuie sa imi iau "licenta" intai si nu am aprofundat inca tot manualul. Are zoom optic 3 si digital tot cam asa (in total 10). Filmeaza cu sunet intre 30 si 200 si ceva de secunde (in functie de nu stiu ce compresie...rezolutie nu stiu depinde aceasta durata), face poze de noapte dar are timp de expunere crescut si iti trebuie un trepied ceva, altfel ies miscate.
Ce imi place tare este un soft pe care mi l-au dat cu aparatul cu care am posibilitatea sa creez albume, sa "desenez" tot felul de efecte pe poza facuta de mine, sa fac un fel de felicitari... Poate asta se poate face cu multe programe, dar sunt noua in dom,eniu si ma entuziasmeaza orice.

Poze cu noi

Mamica de octombrie-noiembrie, sper

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRIXIA spune:

Si eu iti sugerez sa mergi pe Cannon, caci si noi avem unul A300 putin mai jos ca A75, dar suntem foarte multumiti. Avem un prietem care are Sony si totusi... se vede diferenta de calitate a fotografiilor. Astea-s parerile noastre! sper sa nu supar pe cineva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibyrox spune:

Neatza!! Eu tocmai mi-am cumparat de la oferta din Selgros camera foto HP Photosmart 435 + Imprimanta HP Photosmart 7..(si ceva) la numai 8.800.000 lei. Este foarte buna, usor de manevrat si cu o rezolutie extraordinara!! Bineee..eu mi-am luat-o sa invat pentru ca am inceput sa fiu atrasa de fotografie si deja in 2 saptamani am facut vreo 200 de poze! Dispe nu?! Pentru incepatori eu personal recomand aceasta camera! Cat despre camera video am un Sony DCR-TRV255E digital 8 de care iarasi sunt foarte multumita!

Pupici

"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy

Daca vreti sa ne cunoastem :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danna spune:

De curand am achizitionat un Sony Cybershot P73 de care sunt tare multumita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danilamonica spune:

si eu am tot un Canon A75 si merge traznet numai ca e luat din SUA cu 250 $ pentru ca pe la noi este mai scump circa 350 de EUR.
Daca ai pe cineva sa ti-l aduca e marfa..sau din Germania ca si acolo e mai ieftin circa 200 eur.

PS: inca n-am dibuit cum scot efectul de ochi rosii de la el in rest merge bine.

Monica

http://community.webshots.com/user/mdanila

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xela spune:

Imporant tare e ce faci cu pozele, Daca le "tiparesti" in formate umane (10X15) merge un Canon A60 ... A85. Diferentza este in mare rezoluzia si implicit marimea JPGului. Eu am A75 si pozele 10X15 ies foarte bine. Am un aparat clasic Noíkon F80 asa ca stiu ce zic. Aici in Germania iesi chiar mai ieftin in total pe digital decat pe clasic. In cazul in care vrei doar monitor mergi pe versiunile inferioare (A75 in jos). Dupa ce citesti prospectul (de zece ori), potzi sa folosesti aparatul ca lumea. De nu crezi ce zic, am niste poze pe VeVeVe.albumsnaps.com/index.php?content=member&id=2914, (desigur, VeVeVE inseamna www, atentzie la cenzura ! )unde toate pozele sunt cu A75. Daca va plac copiii uitatziva in folderul Marian ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aura 1974 spune:

Eu am o colectie de camere digitale .

Una e Sony cyber-shotDSC-V3 de 7,2 megapixeles cu un monitor LCD de 6,3 cm de diagonal cu zoom optic etc insa m-a costat 729 euro.
Alta camera digitala ce am este de la marca Jenoptic modelul JDC3.1 LCD de 3,1 megapixeles cu monitor LCD,zoom optic etc . Aceasta ma costat 99 euro si e foarte buna.In cazul in care vrei sa cumperi una poti intra in la pagina www.eBay.es , aici intilnesti tot felul de articole in o subasta(licitatie).
Daca ai noroc poti cumpara orice la un pret destul de bun.

Mergi la inceput