M-am oprit la timp cu cumparatul fiindca am auzit la TV ca din 2005 se vor ieftini cu 25% din cauza disparitiei accizelor(habar nu am ce-s alea).
Stie cineva ceva mai mult?
Subiect initial: "Referinte Nikon 3200 Coolpix"
postat de Candy, 15/12/2004, 11:06:54
Am posibilitatea de a cumpara de la cineva un ap. foto digital nou nout, Nikon Coolpix, 3.2 megapixeli, 3x zoom optic, 4x zoom digital, 14,5 memorie interna, cu un card SD de 256 MB la 220 EUR.
Are cineva acest tip de aparat? M-ar interesa performantele lui, pentru ca nu pot sa-l incerc fizic inainte de a-l cumpara. E OK pentru poze de familie?
raspuns postat de mihaela_s, 15/12/2004, 17:45:29
Eu am asa un aparat. L-am primit din strainatate, mie mi se pare foarte bun. Pentru poze de familie e ok.
Si eu am un card de memorie(128 MB) si incap cca 600 de poze de dimensiunea monitorului. Are foarte multe optiuni, se regleaza automat totul. Eu nu sunt multumita de pozele facute noaptea, probabil ca nu am dat eu de setarea care trebuie. In rest, pozele ies ok. Poti sa vezi in albumele mele de poze, cele din al 2-lea si al 3-lea album sunt facute cu acest aparat. Daca mai ai intrebari, iti raspund cu placere.
Mihaela, Diana(22 nov 1996) siSilvia(10 sept 2003)
poze1 ; poze2 ; poze3
proaspete cu Silvia
bebelusi august-septembrie 2003
raspuns postat de buli, 15/12/2004, 19:08:38
noi avem un asemenea ap. sintem multumiti de el, iar pretul la care poti sa-l iei e foarte bun.
poti vedea poze facute cu el in albumul nostru. unele sint puse chiar full size, asa ca iti poti face o idee
Anca si Matei (1 ianuarie 2004)
gasca MAO
va dorim Craciun fericit