Sfaturi camera foto digitala
Raspunsuri - Pagina 3
dante01 spune:
la chestii profesionale, daca vor fi avand, sunt slabi de tot...
asa, din astea de zi cu zi, sunt totusi slabi, dar au si preturi mai mici, asa ca all toghether...
depinde cati bani, ce model, la ce-ti trebuie...
mai alea primul si ultimul criteriu sunt importante...
if you're grabbed by the balls you heart and soul will follow sooner
ciuf spune:
Eu inclin sa cumpar un aparat de la o firma cu renume. Nu stiu de cat timp fac Pentax, HP sau Panasonic aparate foto.
Eu mi-am luat anul trecut un Olympus C-740 pe care am dat destul de multicel, iar tinta mea a fost zoom-ul optic si MP.
IS este bun daca vrei sa pozezi sport? Am inteles ca nu este prea rapid la Canon.
Oricum de pe lista ta as alege Canon.
Daca ar fi fost alte aparate ca Nikon, Minolta, Olympus, ar fi fost mai discutabila lista. Dar asa, le sterg pe celelalte si aleg Canon.
Numai bine,
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Catalin spune:
quote:
Originally posted by ciuf
Eu inclin sa cumpar un aparat de la o firma cu renume. Nu stiu de cat timp fac Pentax, HP sau Panasonic aparate foto.
www.pentaximaging.com/world_of_pentax/index.jsp" target="_blank">Pentax este printre cei mai buni si cu traditie producatori in domeniul optic, chiar daca aparate foto fac doar de o jumatate de secol...
quote:Da, poti spune ca e incet fata de cele mai performante, shutter lag-ul este de 1 secunda...
IS este bun daca vrei sa pozezi sport? Am inteles ca nu este prea rapid la Canon.
Multumesc de raspuns!
www.desprecopii.com/forum/photo_album_cat.asp?numeX=Catalin" target="_blank">Catalin
Think pink!
vlada spune:
Era desigur vorba de o camera foto digitala HP care mi-a fost recomandata cu mare caldura de un vanzator ... Nici eu nu am auzit prea multe si de aceea v-am intrebat. Ca si pret este comparativ cu celelalte...
Andreea si Vlad
Iubirea mea
Oana_B spune:
Catalin si eu am IS si la inceput am foarte entuziasmata de el dar dupa parerea mea singurul avantaj e stabilizatorul de imagine.
Flash-ul incorporat il face sa fie folositor mai mult pentru poze de exterior, la pozele de interior ar trebui sa ai lumina suplimentar ca la studio-uri:)), deci e cam dezavantaj flash-ul, mai bune sunt cele cu flash detasabil sa-l poti indrepta spre tavan, cade lumina mai bine decat ca la IS direct in fata.
Si cu pozele in miscare nu e cine stie ce, se cam gandeste pana sa faca clic.
Cred ca mai bune sunt aparatele SLR -single lentile reflex (parca) din cauza optiunii de lentile interschimbabile, flash-uri atasabile si contructiei sistemului in sine, cum vede aparatul imaginea.
Daca ar fi sa pot sa-mi cumpar un altul (da Doamne) mi-as cumpara un Nikon.
Oana_B
oanaesn spune:
Si noi cautam un aparat foto digital, la noi in finala au ajuns Sony DSC-V1 si Panasonic DMC-FZ3. Asa ca din lista ta eu as alege Panasonicul: 12x zoom la f2.8, optica Leica, viteza de reactie buna, multe reglaje manuale, salveaza si tiff-uri, la pretul asta...
denisuca spune:
Eu am un BenQ - dar nu stiu exact ce model e, ceva micut si destul de ietin - in jur de 7 mil. lei. Pozele sunt OK, dar asta numai cu un SD care sa permita stocarea unui numar cat de cat rezonabil de poze, pentru ca memoria aparatului este foooaaaarte mica - 8 MB.
Daca aveti ceva mai multi bani, sfatul meu e sa va orientati catre un Sony, pentru ca eu zic ca astea sunt cele mai meseriase. Am facut sute de poze cu un Sony (bineinteles ca nu stiu ce model!) meserias, unul profesional, cu niste megapixeli (5 si ceva cred) si chiar e meserias.
Na, m-am bagat si eu ca musca-n lapte... nu stiu daca am fost de vreun ajutor, dar daca e vorba de marca, eu zic sa alegeti Sony.
Denisa
Catalin spune:
Subiect initial: FOTO DIGITAL
postat de tora97, 22/11/2004, 15:04:59
iaca vin si eu cu o problema oarecum tehnica...
as vrea ca Mos Craciun sa i aduca sotului in aparat foto digital...
prospectindu mi sotul, am aflat ca nu doreste unul prea performant, sa fie usor de manevrat, fara prea multe "fineturi"...
totusi doresc un aparat bunutz, mai de firma sa spun..
ain alta ordine de idei nu as dori sa fie nici prea scump.. pina in 10 mil
am reusit sa ma fac inteleasa?
acu, astept recomandari, si cit mai repede..
cu multumiri anticipate, si pupici grasunei.. anticipati
http://community.webshots.com/user/tora97
"da aripi unui copil, dar lasa l sa invete singur sa zboare" Marquez
raspuns postat de bibyrox, 22/11/2004, 17:00:56
Buna Tora
Subiectul s-a mai discutat si dezbatut pe larg aici: http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=33227
poate gasesti ceva interesant... O camera digitala mai ieftina ar fi HP-ul dar rezolutia este mai mica. A mea este HP435 dar o rezolutie de 3,1MP, bunutza nimic de zis dar rezolutia asta imi da ... Off.. daca as fi stiut si eu de la inceput parca as fi dat mai multi bani pe ceva mai de calitate! Sincer!
Bafta la cumparaturi!
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)
raspuns postat de ad_risnov, 22/11/2004, 18:24:09
Noi avem un aparat Canon PowerShot A70. Suntem f.f. multumiti de el.
Acum au aprut Canon PowerShot A75 si A85.
Te poti interesa pe net care sunt diferentele.
In Carrefour erau la pret de 12-13 milioane.
Daca vrei, poti vedea poze facute cu aparatul in Albumele lui Rares.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004
Catalin spune:
Initial postat de adi2003, 22/11/2004, 21:08:21
Explicati-mi si mie. Care aparate digitale fac poze reusite daca cel care este pozat se afla in miscare?
Cel cu care am facut eu poze,(e adevarat un model de anul trecut si la o rezolutie mica) nu facea poze clare decat daca cel care era pozat nu se misca.
bibyrox spune:
Buna Adi. Pai toate camerele foto digitale care au optiunea "Action"! Eu am HP435, la o rezolutie de 3,1MP si are aceasta optiune. Camera costa in jur de 7-8 milioane. Eu una sunt multumita de ea.. (ca tot intreba cineva de HP..) atata timp cat pozez pentru mine personal.
Pupici
"You only live once, but if you live right, once is enough!"
Roxxy
Daca vreti sa ne cunoastem :)