Mamici de sept-oct 2004 (35)
Raspunsuri - Pagina 4
amoodia spune:
marimar e prima mea sarcina si daca ma intrebi in momentul asta o sa-ti spun ca E SI ULTIMA.
si eu sunt viteaza Danyce, deja am urma pe maini de la dinti si traiasca jocurile din yahoo messenger ca deja am facut 250 000 la Bounce Out si mai trag cate o raita de camera, mai joc un nivel.
mananc acum si smantana cu paine ca mi-e foame tare.
ce sa-ti mai spun ca m-a apucat o dambla sa mamachiez ca sa aiba ce se scurge pe ochi cand transpir la impins hahahahahah.
amoodia spune:
fetelor apropo ce inseamna CA NASC REPEDE? sper ca nu e un travaliu din ala de 15-20 de ore ca tare mi-e groaza de el.deja au trecut 5 ore de cand au inceput durerile deci si astea se baga in orele de travaliu nu ?
CRISMIR spune:
Buna fetelor!LORENA ,cred ca ti-o iau inainte...
Dragele mele,eu azi am fost la doctor si surpriza,colul meu e deschis 1 cm,,iar cand am ajuns acasa am vazut ca deja pierd din dopul gelatinos(asa cred eu)....nu mai stiu ce ati zis voi,cate zile poate sa dureze pana se rupe apa dupa asta,sau cum e exact,cert e ca ma i-a cu frica,si nu stiu ce sa mai fac,adica ma abtin sa ma gandesc cum si ce va fi,dar nu tine tot timpul...doctorul a zis ca trebuie sa fiu pregatita,ca poate sa se intample saptamana asta sau daca nu, cert, saptamna viitoare...offffffff,si asteptarea asta ma omoara mai tare...am dureri de pasarel ,joase rau ,si de bazin,abia mai stau in pat....insa ma gandesc cu placere ca poate nasc zilele astea si imi tin baietelul in brate in sfarsit......ca si asa vroiam eu mai repede de termen....sa vedem cand va fi si cum?!
RALUCULE,bafta multa si sa ne auzim cu bine la intoarcerea acasa!
DANYCE,sa sti ca poti sa iei si TYLENOL pt raceala,din acela regular,mie asa mi-a zis doctorul...eu am luat cand am avut probleme si a fost bun,m-a ajutat....sanatate multa si sa ne auzim cu bine!
Fetelor va pup si pe maine!...eu daca va fi sa nasc si sa plec la spital va voi scrie la intoarcere,asa ca o sa dureze cateva zile,nu are cine sa intre pe net sa va anunte...dar mai vorbim,nu cred ca voi naste azi totusi.
Mirela si bebele,37 sapt si 5 zile
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
Naty spune:
Buna dragute mamici si viitoare mamici !!!
Va scriu din partea lui Naty.
Naty e bine, are burtica mare si urmeaza ca vineri sa mearga la dr obstetrician pt consultatie si ...stabilirea datei venirii pe lume a fetitei mult asteptate.
M-a rugat pe mine, matusa ei, sa va transmit sanatate tuturor si sa va spun ca-i este dor de voi.
Are o RUGAMINTE : Isi doreste un DOCTOR PEDIATRU si va roaga mult daca puteti sa-i recomandati unul.Stiti ca Naty locuieste in Bucuresti si deci isi doreste un doctor pediatru din Bucuresti.
Asteapta sa-i raspundeti.
Sa va traiasca bebeii si... nastere usoara celor care urmeaza sa nasca
Multa dragoste mamicilor si viitoarelor mamici din partea mea si a lui Naty care asteapta raspuns de la voi
cybip spune:
'Neata la mamici si celor care scapa de burtici....
Crismir...si eu sunt in 37 sapt si 5 zile, eu de ce nu nasc....
Dureri am si eu dar nu mari, aseara pana pe la 1 noaptea(cand am reusit intr-un final sa adorm) am avut contractii,putin dureroase zic eu, cu dureri de spate, care nu au continuat si in dimineata asta. Deci eu sunt linistita, mai am de asteptat .
Amoodia curaj, nu esti singura, si eu acum am exact aceeasi parere...nu mai imi trebuie sarcina....
Marimar sa-ti traiasca printesa, sa fie sanatoasa si mancacioasa. Multumim pentru sfaturi.
Mari74 ai un ingeras de fetita, sa-ti traiasca !
Si pentru printesa ta Doxi ! Asteptam sa ne povestesti cum a fost.
Mada si Adela ce norocoase sunteti ca ati scapat de kilogramele in plus, ! Si bebelusii vostri sunt minunati!
Pentru toate mamicile care urmeaza sa nasteti multa bafta, nastere usoara si bebelusi sanatosi.
Monica 37 sapt.
elyanne spune:
iar v-ati luat la intrecere?
Celor care urmeaza sa nasteti: Danyce, Amoodia nastere usoara, refacere rapida si sa va intoarceti repede cu acasa!
Crismir, ce baietel grabit ai... nu mai are rabdare pana la sf. lunii sa-si cunoasca parintii
Mihaela am vorbit cu dr. si mie mi-a spus sa trec sambata ca este de garda. Mi-a spus ca este de dimineata pana la 13 si seara dupa 17. Asa ca daca poti sa mergi si tu sambata poate ne vedem atunci.
Eliana si Elena, DPN 28 octombrie
Dr. Ciulcu Alexandru, Spitalul Cantacuzino
http://community.webshots.com/user/elianacalin
Constanta_2004 spune:
Lume, lume,
A venit pe lume voinicul Andreas!!!
Felicitari mamica Marlen_B!
Mamica e bine, a suportat eroic nasterea naturala, fara epidurala!
Andreas s-a nascut cu greutatea de 3.3 kg, pe 05.10.2004, ora 13:20.
Povestea nasterii o sa o scrie mamica, atunci cand se intoarce.
Felicitari parintilor!
Georgeta
liaT spune:
Salutare si felicitari noilor mamici , ca deja sunt tot mai multe .
Cred ca iesim si noi in curand de pe listuta cu gravidute si ne inscriem pe lista cu bebei.....
De luni eu pierd cate un pic din dop , dar e curat fara pete maronii sau sange, dar iese destul de mult pe zi cam cat o aluna iar contactii am cateva pe zi, dimineata cam 2-3 la inteval de 1 ora si seara tot asa. Ce sper eu e sa mai stea pana vineri cand avem programare la doctor sa vedem exact cum sta treaba.
Vreau sa va intreb in legatura cu activitatea lui Bb in burtica, are cate o zi cand e mai linistit iar a doua zi da fff tare -parca recupereaza ziua lenesa..e normal asa??????????
In rest suntem ok, fara dureri de spate mari ceea ce ma face sa ma gandesc ca mai avem putin
Va pup pe toate si nasteri usoare la cele care urmeaza sa va intalniti ingerasii
Liana - DPN 10 OCT.
roandre spune:
Marlen_b, felicitari pt bebe Nadreas! Te asteptam cu pozici si sa ne povestesti cum a fost.
Amoodia, sigur bebe si-a facut bagajelul si si-a strans jucariile sa vina pe lume! Nastere usoara iubita, expulzie in 5 minute si dilatare rapida (in 5-6 ore)...cam asta ar fi nastere rapida!
Eliana, multumesc de instiintare. Uite acum ma duc sa-l sun pe doctor sa-i spun ca-i fac o vizita. Te anunt pe la ce ora o sa merg la medic si poate ne vedem acolo. Te pup si ai grija de tine!
Naty, nastere usoara si tie iubita. Eu desi am nascut si am si medic pediatru nu ti-o pot recomanda pt ca nu sunt multumita de ea. Si eu sunt in cautarea unui doctor bun pt bebelina.
Mirela, mai dar chiar ca v-ati luat la intrecere. Dupa pierderea dopului poti sa nasti in 2-3 zile sau chiar o sapt. Eu am nascut dupa 3 zile.
Va pup si ma duc la bebe caci ma cheama datoria!
Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre
danyce spune:
La multi ani, bebe Andreas! si multe felicitari mamicii Marlen_b. Sa iti creasca mare, sanatos, destept si frumos.
Moi, je suis encore ici. Carevasazica, contractiile mele sunt razlete si nu foarte dureroase, asa ca eu cred ca inca raman pe aici. Cred ca domnisoara mea e tare smechera si a inceput deja sa se joace cu rabdarea mamicii ei.Sa vedem cat ii reuseste figura
Amoodia, eu cred ca tu esti deja de ceva vreme la spital. Sper sa nasti usor si sa te inbtorci cu un bebe sanatos si voinic in brate.
Ma duc sa-mi fac si eu administratia pana nu vine mademoiselle ca dupa aceea sigur nu mai am vreme de asa ceva si n-am chef sa-mi bata Fiscul la usa. Pupici tuturor pe burtici,
Daniela Veuger si bebita mica din burtica
Slingeland Ziekenhuis, Doetinchem