FIV 19

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodoran spune:

buna dimineata...fetelor am avut un week-end foarte "urat". Am si eu o intrebare...stu ca nu ar trebui sa gandesc asa,dar "am visat urat noptea"...spuneti-mi si mie, rata de nasteri de copii cu "probleme " este mai mare in urma FIV? sau se incadreaza in ratele normale de "nereusite"?Ma iertati ca pun asemenea intrebari, mai ales acum cand sunt in plin procedeu FIV, dar nu stiu am o stare ciudata , si ma tot gandesc ca daca...."va avea probleme"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tia spune:

e de la vreme.. si eu sunt

citeste articolul www.desprecopii.com/info.asp?id=540" target="_blank">Noutati despre FIV

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Teodoran nu stiu acum sa iti dau cifre dar din cate am citit si intrebat, rata nasterilor de copii cu probleme in cazul FIV se incadreaza in limitele normale pentru o sarcina obtinuta natural.

Gandeste-te cate femei care au sarcini obtinute natural au facut atatea analize ca noi?
Multa bafta si nu-ti mai face ganduri negre,

lauras

Mergi la inceput

Daca se intampla minunea...banuiesc ca raman sa nasc tot la dr. denisa protopopescu..si banuiesc ca o sa ma tina sub observatie si o sa ma puna sa fca toate analizele posibile si imposibile, ca sa ma asigur ca totul e ok...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Lauras sunt doua chestii diferite si trebuie faxcute amandoua plus timp Quik. Astea intra la probe de coagulare la Medsana si le faci pe toate trei

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauion spune:

Multumesc Monica, ma gandeam eu ca sunt diferite, dar am zis sa va intreb si voi, am sa vad cand iau analizele ce apare si exact si probabil ca va trebui sa mai ma intepe o data

lauras

Mergi la inceput

fetelor, aveti ceva reactii de la injectii?Mie mise pare ca urinez mai mult decat de obicei..poate doar e o impresie...cum e daca faci hiperstimulare? (cred ca observati ca azi ma gendesc la ce e mai rau...vremea...)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zisaCami spune:

fetelor,
Eu nu am avut nici un fel de reactii de la injectii, cu exceptia unei mici inrosiri locale, in jurul intepaturii.
Hiperstimularea se face numai dupa embriotransfer, intre a 2-a si a 14-a zi si in functie de gradul de hiperstimulare, se umfla burtica, mai mult sau mai putin. Se trateaza prin repaus la pat si consumul de lichide.

Cami

Mergi la inceput

Chiar nu inteleg, mi s-a spus ca fac 3 fiole ci nu 4 ca sa nu fac "hiperstimulare", asta se face si dupa ET?, eu credeam ca acum cresc foliculii, si hiperstimulare insemana ca, cresc prea multi sau prea mult...si poti face hiperstimulare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anemona spune:

Teodora, stai linistita, asa este, incepi cu o anumita doza si va vedea cum raspunzi, cati foliculi o sa produca ovarele, daca va fi un numar satisfacator ramai cu doza respectiva, iar daca nu, o sa-ti creasca doza. Nu ti-a dat de la inceput o doza mai mare ca sa nu riste aparitia hiperstimularii, care poate aparea mai spre sfarsitul tratamentului, in preajma punctiei sau chiar dupa, in cazul in care doza de gonal a fost prea mare pe parcursul tratamentului. Deci este absolut corect rationamentul, stai linistita. Nu te mai gandi la atatea rele, acum trebuie sa fii cat mai linistita si optimista, n-ai de ce sa iti faci probleme. Ai incredere in medicul tau, esti pe maini bune!

Mergi la inceput