FIV 19
Raspunsuri - Pagina 13
gabid spune:
Denisa,esti cea mai fericita din lume,nu?Ti-am spus eu ca osa fie bine?Sarcina usoara si ai grija de burticuta!
Gabi si Moni cea obraznicuta.
gabid spune:
Nu fac parte din loturile FIv din acesata toamna si nici de primavara.Probabil ca in toamna urmatoare...
Gabi si Moni cea obraznicuta.
marin alice spune:
Buna fetelor!
Poate sa-mi spuna cineva cat costa un FIV si ce dr imi puteti recomanda pt asa ceva? Nu stiu in ce directie sa o mai iau, am facut laparo, mi-a desfundat o trompa si dupa nici 5 luni s-a infundat la loc, asa cum arata HSG iar prof Marinescu ma trimite acasa cu revenire peste 3 luni daca nu e sarcina.Ideea este ca nu stiu ce sa fac, sa-mi schimb medicul si sa mai incerc cu o laparo sau sa ma gandesc la FIV? Puteti sa-mi dati un sfat, va rog!
anemona spune:
Alice, bine ai venit!
Eu am facut FIV exact in urma cu un an la Medsana, am acum o fetita de trei luni. Iti recomand sa mergi la dr Denisa Protopopescu, este un medic foarte foarte bun in probleme de infertilitate si orice decizie o ia impreuna cu pacienta, sau mai bine zis cu cuplul. Un FIV la Medsana este 1900 euro (2400 in caz ca e nevoie de ICSI), iar medicatia e in jur de 600-1000 euro, in functie de medicamentele prescrise si de doza.
Si eu am fost mai demult pacienta dr Marinescu si stiu cum e cu "inca trei luni...".
Iti urez bafta multa si spor la bebei!
Anemona
Liana30 spune:
Buna fetelor!
Va urez Bafta la toate!
Tia am vazut ca raspunzi la toata lumea si stii o gramada..as vrea daca se poate sa ma lamuresti si pe mine...
Am fost la Timisoara la doctorul Munteanu mi-a facut o gramada de analize,eco si mi-a spus ca trebuie sa fac laparoscopie dar de ce trebuie sa o fac nu...cum este posibil sa fac asa ceva daca nu ma lamureste nimeni...asta nu-mi place mie la majoritatea doctorilor ca nu iti dau explicatii..
Iti multumesc Tia si scuze daca am indraznit...
Liana
Tia spune:
buna Liana, asa crezi? as vreau io
despre laparoscopie gasesti mai multe info www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32167" target="_blank">aici.
chiar nu stiu ce sa-ti raspund, din fericire nu am trecut prin aceasta experienta
sa auzim de
lauion spune:
Buna dimineata dragutelor si sa aveti o saptamana frumoasa!
Aveti idee daca 'Timp Howell' si 'activitate de protrombina' se refera la acelasi lucru? Am fost la Medsana sa-mi fac analizele pentru FIV si pe biletelul cu analizele efectuate apare printre altele 'activitate de protrombina' pe hartia de la prof. Ancar scria timp Howell care nu apare ca atare pe biletul cu care am plecat de la Medsana.
lauras