FIV 19
Raspunsuri - Pagina 12
chichig spune:
Si la mine urmatoarea eco este ot pe 14 oct.
La mine dozarea de estradiol a iesit 135. Eu am facut Diphereline-ul in ziua 21 (29 sept.) deci inainte de ciclu . Mi-a spus ca este putin mare dar nu ingrijorator. Sper sa fie ok. Banuiesc ca nu poate iesi la toate la fel , ptr. ca avem CM in alta zi, virste diferite, am facut Dipherelinul in zile diferite... tu Teodoran parca in 25 sept , nu? Si dozarea am facut-o toate in 4. oct!!! Dau si eu cu presupusul...A mai facut cineva Dipherelin-ul in ziua 21 a CM.???
Sunt pacienta dr. Denisa P. cam de 1 an . Atunci am fost prima data la ea.
Eu am avut 3 sarcini pina in 1997 , dar nu le-am pastrat ptr. ca nu eram casatorita si nici convinsa ca voi ramine cu partenerul de atunci. Unii sau unele ar spune - nu i-ai facut pe aia uite acum nu mai poti...Este greu sa iei decizia de a face un bb atunci cind nu exista o familie , si lucrurile nu sunt ok. Il faci sa-l cresti , sa-i fie bine si sa-i poti oferi ceva... Acum 6 ani cind am inceput relatia cu sotul meu , am inceput sa merg pe la doctori sa vad de ce nu iese bb. In Bv. toti doctorii au dat din umeri, nici macar nu
mi-au spus ca pot fi probleme din partea sotului ca exista FIV/ICSI -singura m-am documentat, am intrebat...
Am facut citeva analize si HSG si toate au iesit ok. Dar in continuare bb nu iesea... M-am apucat sa caut pe internet, sa intreb, am aflat in 2002 de FIV ca se face la Timisoara, am dat chiar de o cunostinta care a reusit acolo la a 2- a incercare, dar ma gindeam ca Timisoara este prea departe. Am inceput sa caut pe net informatii despre FIV in Bucuresti si asa am gasit Medsana.
Initial am fost la Dr. Herghelegiu - care nu mi-a placut. Oricum atunci nu stiam ca voi ajunge la FIV. Dupa ce am fost la el si nu prea m-a 'lamurit ' am sunat la Medsana si m-am programat la Denisa P. Nu stiam care este mai bun dintre doctori dar dupa ce am fost prima data la Denisa mi-a placut si am spus ca voi continua cu ea...Conteaza f. mult sa-ti placa dr. care te trateaza si sa ai incredere in el.
Au inceput drumurile la Bucuresti, analize peste analize.
Sotul meu a mai fost casatorit si are un baiat din prima casatorie. Bineinteles ca nu ne gindeam ca problema ar fi la el, dar facind SPG a iesit prost - 3.5 mil/ml (Probabil sresul, mersul pe motocicleta au spus unii, nu stim cauzele). Am inteles ca numai FIV/ICSI ne salveaza... Continuind cu analizele am facut anul acesta inca o HSG - care a iesit prost - trompe infundate. Ne-am decis deci la FIV/ICSI . Am noroc de un sot f. bun si intelegator si n-am ..loc pe forum sa-l mai laud, care m-a sustinut f. mult (si in conditiile in care el are un copil). Nu stateam f. bine cu partea financiara in momentul de fata, dar am zis ca pina la urma ne imprumutam , facem un credit ceva..si incercam . Ptr. noi timpul este scurt deoarece am 39 si totul trebuie rezolvat cit mai repede. Sa speram ca totul va fi ok si ptr. mine si ptr. toate fetele de pe forum care isi doresc bb !!!
Felicitari Denisa !!!!! Ne dai multa incredere ca ...se poate !!! Sanatate multa!!
lauion spune:
Multa bafta fetelor care au inceput stimularea, sa fie bine pentru toate!
Eu voi intra in lotul din noiembrie, incep tratamentul din 21 oct in ziua 21 a CM.
Maine merg sa fac o parte din analize, brrrr, deja am emotii!!!
Teodoran, cum te-ai descurcat cu medicul de familie, nici noi nu am vrea sa spunem pentru ce e adeverinta.
Injectiile le faceti la Medsana? Se poate merge la orice ora pentru ele sau au un anume program pentru loturile fiv?
,
lauras
zisaCami spune:
fetelo si succes tuturor celor care au inceput tratamentul!
La FIV-ul facut in iunie am facut stimulare cu Gonal ( 24 injectii ) si Pergonal ( 12 injectii ). Injectiile mi le-am facut singura, in burtica ( asa se procedeaza in Canada, la clinica unde am facut eu FIV-ul ). Pot sa va spun ca nu a fost dureros deloc, singura reactie a fost o inrosire locala a pielii de cca 2-3 cm si care disparea in maxim 24 de ore. De aceea faceam intr-o zi injectia in partea dreapta, in ziua urmatoare in partea stanga.
Cami
teodoran spune:
Cu medicul de familie, am facut exact cum v-am povestit, a scris acolo ca imi trebuie pentru intocmirea de asigurari de viata, a inceput el sa ma intrebe la ce companie si asa mai departe, dar i-am spus ca nu stiu ca se ocupa sotul ca eu doar am venit dupa adeverinte Injectiile se fac la medsana, am inteles ca au program pana la8 seara, cu exceptie sambata si duminica care e pana l, intra in contract serviciul de a face injectiile, asa ca nu o sa ma chinui sa ma injectez eu...
ochi verzi spune:
Felicitari DENISA!!!Sa reusiti toate si sa va bucurati de bebeii vostri! Eu anul trecut pe 18 octombrie faceam ET la Marinescu iar acum bebelina mea are 3 luni, e frumoasa si sanatoasa.A fost prima incercare ,problemele erau la actualul sot, mai am o fetita de 9 ani din prima casatorie.Am fost alaturi de voi cu un an inainte de a face fiv ,am descoperit forumul din intamplare incercand sa aflu mai multe despre fiv si tratamente pt. problemele sotului. Nu am indraznit sa ma alatur voua dar am citit fiecare cuvant si tot ce am aflat de la voi stiu. Va multumesc si va doresc sa gasiti puterea de a merge mai departe. Poate intr-o zi va voi povesti mai multe.
ALINA SI IRIS MARIAM 30.06.2004 http://community.webshots.com/user/rafaela192
anis spune:
Buna fetele...cred ca eu sunt ultima pe lista care incepe FIv, eu saptamana care vine de abia fac dipherelinul.
Partea proasta e ca nu am fost pe faza,ca mi-au expirat niste analize..si luni trebuie sa fac de urgenta si eu si sotul hepatita B si C..Poate imi dati o ideea unde le pot face si sa am rezultatul foarte repede.Aaa, si apropo voi ce ati facut la hepatita, doar toti anticorpii?
Altceva , vreau si eu pe e mail pls, procedura cu tot ce cuprinde ca analize de la Medsana.
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
monbb1 spune:
DENISA!!!!!!!! FELICITARI!!!!!!!
Ma bucur enorm pentru tine. Si acum imi amintesc cand am incercat prima oara in acelasi timp. Uite ca Anemona are fetita, sper ca si eu in curand baietelul si acum tu! Celelalte fete...nu renuntati!!
E extraordinar, o sa vezi! Acum ai grija de tine si de bebe. Urmareste bine tratamentul de sustinere (progesteron sau ce se da in Germania).
N-am mai avut timp sa vin pe site si azi am venit special sa vad daca ai rezultatul. Tot citeam paginile si nu mai ajungeam sa vad ce ai facut, ma apucasera emotiile si cand ai mai scris si de raceala si stress...dar iata ca e pozitiv!!!
Fiti fericiti si aveti grija de bebe in continuare!
Vad ca si fetele care au inceput tratamentul (mare lotul in toamna asta!) merg foarte bine. Sunt cu gandul la voi si sa continue seria tot asa cu ochisori!
anis spune:
DENISA FELICITARI!!! Acum am vazut...
Sa dea Dumnezeu sa te urmam toate in toamna asta!
Chiar asa...sunt ultima care incepe FIV -ul ,nu?>Adica saptamana viitoare abia diherelinul.....da' nu-i nimik..
Nu ma uitati si pe mine...cu hartiuta care se da la Medsana la FIv, in materie de ceea ce trebuie sa faci ca analize.plsssss..o vreau si eu pe mail....
AniS
"Happiness is like perfume,you can't pour on others without getting a few drops on yourself."
adelia alin spune:
Denisa,felicitari din inima!!!!
Sa dea Domnul sa ai o sarcina usoara,fara probleme si un bebe sanatos si frumos!
Despre mine va spun ca am venit azi de la medic,luni fac punctia si apoi in vreo 2 zile cred,ET.Am emotii,mari,mi-e tare teama,nu-mi face anestezie totala ci doar imi da niste sedative din cite am inteles,el ma tot incurajeaza ca va fi bine dar eu mor de frica! Sper sa supravietuiesc si mai mult decat orice sper sa fie bine.
Nu-s eu impacata de ce mie nu-mi face testele care vi le face voua ,analize si toate celelalte,dar nu am altceva de facut decat sa merg pe mina lui,si sa ma rog sa fie bine!
Daca mai aveti timp si chef sa-mi mai dati si mie detalii despre ce urmeaza tare as fi bucuroasa.Am inteles ca dupa ce fac ET-ul e bine sa iau aspirina?sau e bine sa stau in pat?
sau e bine sa fac ce?
accept sfaturi de orice fel si va multumesc anticipat ptr ele!
Adelia