Premergator. Prea devreme?

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

quote:
Originally posted by sinzi_ana

A!
Pe prima pagina a site-ului..am gasit asta:
http://www.desprecopii.com/info.asp?id=628
Este un raspuns clar ...cred eu!

Sinzi si David
Poze cu David la 19luni

Da' pe prima pagina a subiectului de fata n-ai vazut articolul?Adevaru-i ca-i mai convingator acolo pe site,colorat si cu poze,nu?!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allice spune:

Eu am fost foarte incantata de premergator. Cand copilul era stapan pe pozitia sezand si a inceput sa vrea sa se miste, i-am oferit posibilitatea. Am inceput cu cate 5-10 minute pe zi. Avea 7 luni. Am ales un premergator cu rama de jos rotunda si cu cat mai multe roti. Toata lumea a fost multumita. Atentie, insa, desi pare in siguranta nu trebuie lasat nesupravegheat! Dar in premergator il luam cu mine peste tot, in bucatarie, in baie... Iar el a avut libertate de miscare. La 9 luni si 3 saptamani a mers singur pe propriile picioruse, premergatorul a ramas doar ca scaunel pentru cele 5 minute de mancat... Cand a capatat dexteritate in miscari l-am ascuns. Atunci era periculos: se urca pe premergator si Brrrummm... Vroia sa faca precum masina... A fost scandal mare cand nu l-a mai gasit. I-a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianapatrik spune:

Eu l-am pus pe Patrick al meu,pentru prima oara in premergator cand avea 4 luni jumate.La nastere si el era tare vioi,isi ridica si el putin caputul.Cand avea numai cateva luni si-l tinea foarte bine.la 2 luni cand am fost cu el la doctor,vroia sa se ridice in picioare cand la luat doctorita de manute.Era tare zdravan(nu era gras) pentru varsta lui.Pe la 6 luni jumate-7 luni s-a ridicat singur in picioare tinandu-se de marginea tarcului si in patut.Acum merge singur pe marginea patului,pe langa masa,iar daca il tin de maini nu mai vorbesc.
Bineinteles ca am primit si eu sfaturi din astea sa nu-l pun in premergator ca nu mai umbla de-a busilea,ba ca o sa mearga mai tarziu,ca isi strica coloana etc.
Eu zic ca tu ar trebui sa stii mai bine daca vrei sa-l pui in premergator pe copil.Poti intreba si medicul eventual.
Si inca ceva in afara subiectului:noi implinim azi 9 LUNI.
Bafta cu premergatorul!!!!!
PUPICI DE LA DIANA SI PATRICK.

Mergi la inceput