Romanii din Irlanda (3)
Raspunsuri - Pagina 12
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
Multumim pentru felicitari .
Violetzyka,cum pot sa ma simt ca mamica pentru a doua oara decat foarte fericita? Acum am ce mi-am dorit: doi copii. Nasterea n-a fost usoara dar deja e la capitolul amintiri. Am si uitat prin ce-am trecut cand mi-am vazut bebelusa.
Laura a fost geloasa la inceput, cateva zile nu m-am inteles deloc cu ea, parca vorbeam la pereti, nu mergea nici la gradinita. Acum si-a revenit, e fetita cuminte, ma ajuta , e bucuroasa ca are o surioara.
Gabriela si printesele Melissa & Laura
albumele noastre
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
Heidi spune:
Happy St. Patricks Day fetelor. A fost vreme frumoasa azi, cu soare, a tinut cu irlandezii. Ati vazut parada? Sau doar la tv? La jocuri ati fost in Merrion Square?
she_wolf spune:
Am reaparut dupa o pauza de vreo trei saptamani de pe forum. Am avut o prietena in vizita.
Va multumesc pentru vorbele bune.
Claudia, felicitari, sa va traiasca fetitele, sunt tare dragute. M-am uitat la poze. Ce parere ai (aveti) despre medicii irlandezi? Nu stiu de ce, dar eu am mari retineri in ceea ce-i priveste. M-am gandit ca, daca mai raman insarcinata vreodata, o sa merg sa nasc acasa. De fapt asa aveam de gand sa fac daca as fi pastrat sarcina.
Violetzyka, nu cred ca este vorba neaparat de lipsa de comunicare ci, mai ales, de lipsa de timp. A fost o vreme in care eram singura "irlandeza" pe forum, toate erati disparute. So, am vorbit un timp singura, dupa care m-am lasat pagubasa, normal. Ma bucur ca acum ai mai mult timp liber.
Heidi, n-am vazut parada nici la fata locului, nici la tv...ne-am plimbat, dar am iesit de-abia pe la ora 14 din casa. Am fost anul trecut si ne-am inghesuit de pomana, cu tot cu Cristi cu carutul si n-am vazut nimic, asa ca acum nu mi-a mai trebuit.
Voi ce-ti facut? Ati fost pe acolo?
Claudia si Cristi (16.12.2002)
she_wolf spune:
quote:Acum am vazut ca ai intrebat si de jocuri: nu, am trecut pe acolo, dar era o asemenea inghesuiala si un balamuc, ca n-am indraznit sa ne apropiem. Oricum, nu aveam ce face acolo pt. ca Cristi este prea mic pt. asa ceva, iar pe noi trei (inclusiv musafira) nu ne prea inspira chestiile astea.
Originally posted by HeidiLa jocuri ati fost in Merrion Square?
![](icon_smile_big.gif)
Claudia si
![](bonjovi.gif)
![](foto.gif)
Heidi spune:
Buna she wolf, noi am fost la parada, de fapt Andy cu tatal lui. I-a placut tare mult, dar cum spuneai, e tare greu sa te inghesui sa vezi. La jocuri am fost iar si am gasit si jocuri bune pentru varsta lui, i-au placut tare mult. Nu a mai vrut sa vina de acolo.
In legatura cu doctorii, eu nu am fost nemultumita de perioada cand am fost gravida si la nastere, ci de atunci incolo, ori de cate ori mergi la ei cu o raceala sau asa ceva, ei iti spun ca e un virus si sa ii dai Calpol si Nurofen. Si la fel cu noi, cei maturi, daca te doare ceva sau e ceva, ei spun ca e ceva normal, ca nu ai nimic.
Asta e, fiecare tara cu avantajele si dezavantajele ei.
Daca ar fi o tara unde ar fi bine din toate punctele de vedere si pe deasupra sa fie si frumoasa, atunci toti am merge acolo.
In tara e bine, doar sa poti tine pasul cu spaga in toate domeniile.
Numai bine fetelor.
emaaimee spune:
HRISTOS A INVIAT
Buna fetele,mie mi s-a terminat 3months trial(m-au lasat 5) si a durat pana am avut timp sa ne gasim alta oferta
Gabriela,felicitari pt fetita(scumpe foc amandoaua-vream si noi o fetita),am avut gura aurita cand ti-am zis in pag trecuta ca poate nasti pana la controlul meu de pe 7martie-poate ne-am vazut si nu am stiut-parca tot la Rotunda?.Ai ramas cu cateva kg in plus?-asta iti doreai!
she_wolf-imi pare nespus de rau sa aud ca ai pierdut sarcina
Eu am fost f multumita cum m-au ingrijit pana acum-ma refer la sarcina-am avut ceva problemuta(am stat in spital 3 zile)-dar GP meu de exemplu(acum un an),mi-a recomandat sevenup pt raceala.
Poate mai scrieti si voi! si pestiuc iubit si saltaret de 30s4z
emaaimee spune:
Gabriela,my bad,am vazut ca mergeai la Coombe,deci nu aveam cum sa ne intalnim in ziua cea mare. si pestiuc iubit&saltaret de 30s4z
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Otiliav/Otiliav.jpg)
Otiliav spune:
Cand eram pe punctul de a deschide un subiect despre Irlanda iata ca v-am gasit.
In primul rand felicitari mamicilor, sa va traiasca puiutii.
Cea mai buna prietena a mea se pregateste sa plece in Irlanda in urmatoarele luni. Sotul ei lucreaza la Simantec si are contract pe 2 ani. Locuieste foarte aproape de servici. Ea a terminat atat facultatea de psihologie cat si filozofie la Universitatea Bucuresti. Deoarece nu cunoaste pe nimeni pe acolo m-a rugat pe mine sa intreb cam care este salariul unei profesoare. Ea este de acord si sa fie bona unui copil, numai sa gaseasca ceva de lucru. Va intreb pe voi deoarece cred ca sunteti de ceva timp in Irlanda si pentru ca aveti copilasi probabil aveti habar daca ar gasi de lucru si cam cat ar castiga.
Oricum cel mai important lucru este sa aiba cu cine discuta cand va merge acolo.
Otilia si Ana Maria
she_wolf spune:
Hello!!!
Noi ne-am intors din vacanta!
Mai este cineva pe aici?
Claudia si Cristi (16.12.2002)