Romanii din Irlanda (3)
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
emaaimee spune:
Pe mine ma intereseaza,Violeta,ti-am dat un PM,vreau si eu nr de tel al drei,ca vine Pastele
Mersi anticipat inca o data! si pestiuc iubit de 22s
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
Primiti din partea mea cate o floricica de 1 MARTIE !
Gabriela (DPN 9 martie) & Laura Andreea (9 aprilie '01)
she_wolf spune:
Wow, ce surpriza!!! Eu stiam ca nu mai posteaza nimeni aici, asa ca nici nu m-am mai uitat dupa subiect pentru ca eram sigura ca a ajuns la arhiva. Chiar si acum cautam altceva.
Claudia, cred ca deja mai ai putin si nasti, daca n-ai nascut inca. Totusi, iti urez nastere usoara si te asteptam cu vesti.
Din pacate eu am pierdut sarcina , singurul lucru bun este ca era de-abia la inceput (a 5-a saptamana) si ca n-am avut complicatii. Asta este...
Emaaimee, sarcina usoara! Cand ai DPN-ul?
Violetzyka, iti trimit maine un mail.
La multi ani pentru ziua femeii!!!
Sper sa fim mai active.
Claudia si Cristi (16.12.2002)
violetzyka spune:
La multi ani de 8 martie !!!
Din pacate grupul mamicilor din Irlanda care activeaza pe acest forum si-a pierdut din coeziune,nimeni nu mai are nimic de zis,nimic de impartasit,nici o experienta interesanta de povestit Unde sunteti fetelor?
Heidi spune:
LA MULTI ANI! Tot ce va doriti sa vi se implineasca si sa aveti parte numai de fericire. Se apropie St. Patricks Day, sa speram ca va fi vreme frumoasa.
Poate nu posteaza nimeni pentru ca nu au timp, cu copii e mai greu sa iti gasesti timp. Eu cel putin, intru pe net seara, dupa ce se culca Andy. Va doresc numai bine.
violetzyka spune:
Stiti din ce cauza va ajunge subiectul asta la arhiva? Pentru ca nu are loc o comunicare reala intre noi.Eu am lipsit mult timp de la povesti dar acum sunt mai libera seara si mi-ar place sa mai schimb o idee, doua cu voi...Toate traim in Dublin,cred ca avem destule de povestit, destule informatii de schimbat.De exemplu,ce mai cititi in ultimul timp? Sau cum va petreceti timpul liber? Ce va place sa faceti?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/claudia_2803/claudia_2803.jpg)
claudia_2803 spune:
Nu pot sa cred! Lipsesc si eu cateva zile si va apucati de scris! Eu tot am intrat aici dar nu aveam sa vorbesc de una singura ...
Am nascut pe 7 martie o fetita de 3.180kg si 51cm. Numele ei este Melissa Ioana.
Suntem bine amandoua, ea este o flamangioasa si toata ziua vrea tzitzi. Pentru ca nu se satura tot timpul ii mai dau si lapte praf in completare.
Va dati seama ca de-acum am ocupatie si nu prea am timp de net. Cum prind amandoua fetele ca dorm, trec si eu la nani.
She_wolf, imi pare rau ca a trebuit sa treci prin asa ceva dar lasa ca Dumnezeu are grija sa-ti mai dea un fratior sau o surioara pentru Cristi.
Gabriela si printesele Melissa & Laura
albumele noastre
cristina73 spune:
She Wolf,si mie imi pare sincer rau pentru pierderea de sarcina.N-am trecut prin asa ceva niciodata si nu prea am cuvinte...Aveti grija de voi si va doresc numai bine.
Claudia,felicitari si sa-ti traiasca mica printesa!
violetzyka spune:
Salut Claudia si sa-ti traiasca printesele ! Cum te simti acum mamica a doua oara? Cum a fost nasterea? Esti mai confidenta,mai stapana pe situatie?
Ce parere are Laura de surioara?
Si eu ma gandesc uneori cum ar fi sa mai avem un bebe...
Heidi spune:
Felicitari Claudia 2803 pentru fetita cea mica, sa va traiasca si sa aveti parte numai de bucurii din partea ambelor fete.