Bebelusi de ianuarie-februarie 2004 (41)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

La multi ani tuturor piticilor si mamicilor lor!

Roxana si Helen
si eu ma simt ca un soricel care se invarte pe aceiasi roata zi de zi,dar atunci cand intru in starea asta ma gandesc ca tot ce fac ,fac pt familia mea,sa le fie bine si sa fie fericiti,caci numai asa pot fi si eu fericita.Pe mine ma ajuta faptul ca o data pe saptamana,de obicei vinerea cand nu am lectii de facut cu Robert,plasez copiii in grija mamei si ma ocup de mine:ma duc la manechiura,imi umplu cada cu apa si spuma si lenevesc jumatate de ora in ea,chestii d'astea,pe mine ma ajuta sa ma simt mai bine.Ma inscriu si eu in clubul celor carora le vin tarziu sotii acasa mai ales acum de cand a inceput facultatea si are cursuri pana la ora 22,va dati seama,dar incerc sa nu-i reprosez nimic,nici n-as avea ce,dar ma mai iau de el fara motiv,asa ca incerc sa ma abtin pt ca oricum ii e greu si lui.Duminica e ziua mea libera caci atunci se ocupa el de copii si de mancare si imi aduce cafeaua la pat,asa ca ma ajuta si el cand poate.Astazi ma duc la dentist si apoi la facultate sa vad si eu orarul asa ca o sa stea mama cu copiii.Dupa amiaza curatenie si spalat si o raita prin piata sa iau niste fasole galbena sa fac o mancarica si voi iesi la plimbare cu piticii apoi.Va pup pe toate si va doresc multa putere si rabdare.

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralualexandrei spune:

Am uitat ceva ffff important!FELICITARI Arturicilor!

Andra ,mamica lui Robert si a Mariei http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/ralualexandrei/album?.dir=/2037&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//f2.pg.photo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns A_Iulia spune:

Wow, ce veste de la Ioana, abia astept sa-i vad pe Arturici la televizor! Deja ne inscriem la autografe!
A fost bine la Praga, am avut timp si de shopping, asa ca m-am intors cu "valiza plina" pentru Moti. Bineinteles ca nu am intrat in nici un magazin pe care le vizitam anterior, nu mi-am luat nimic mie, nimic nici lui Cristi (doar un parfum luat in graba pe aeroport), ci am stat cu ochii ca girofarele numai dupa magazine de copii, in care am petrecut cel putin 6 ore "culegand" diverse pentru ea. M-am tampit de tot, eu sper sa nu tina chestia asta toata viata.

Adina + Olivia Karla 04.03.2004
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Sunt tare trista. Imi vine sa plang, dar deja am ramas fara lacrimi. Ma doare inima si ma sufoc. Tatal meu, care este bolnav de inima de vreo 10 ani, a ajuns intr-o situatie absolut disperata. Se pare ca in maxim 2 saptamani trebuie sa faca un by pass. Stiu ca sunt multe cazuri, am citit despre asta. Insa tot ma tem. El e deprimat, terminat psihic. Acum a fost la Militar, a facut toate analizele posibile si se pare ca nu mai e loc de nici un fel de tratament. Ori operatia ori...Luni incercam sa il ducem si la Institutul de Cardiologie de la Fundeni ptr inca o opinie.

Daca stiti ceva despre aceasta problema, daca aveti recomandari ptr vreun doctor...

Rox si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_risnov spune:

Roxana, parca nu-mi vine sa cred ce citesc. Of, alta problema! O sa treci tu si peste asta.

Eu zic sa nu te sperii pt. ca nu e o situatie fara solutie.
Nu stiu daca te incalzeste cu ceva, dar socrul meu este operat de 27 de ani (are stenoza mitrala) si e bine merci. El vine periodic la control la Spit. Militar la dr. Tintoiu, care nu este insa chirurg.

Noi avem o prietena, medic chirurg rezident (chirurgie vasculara), la Spit. Militar. Daca vrei sa te punem in leg. cu ea sa discutati e ok.
Scrie-mi doar.

La Fundeni nu stiu pe nimeni.
Iti urez multa putere sa treci si de hopul asta si tatalui tau multa sanatate.

Noi am fost la plimbare si la piata in acelasi timp. Si acolo, surpriza: ne-am intalnit cu Layla si al ei nazdravan, Alex. Am stat de vorba, ne-am plimbat putin, au facut si baietii cunostinta. Ne-am bucurat tare mult.

Acum ne pregatim de masa de pranz.

Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Da Adriana, uite cum m-a lovit si asta. Si de abia vorbisem. La dr Tintoiu merge si tata de cativa ani si intr-adevar a chemat azi si un chirurg sa il vada.

La Fundeni am rezolvat deja. Merge luni dimineata.

Rox
si Alexandra Maria (10.02.2004)

Mergi la inceput

Roxana, la cine mergeti la Fundeni?

Acum 4 ani, in noiembrie, noi am mers cu tata socru la Fundeni (la dr. Chioncel) si i-a zis ca daca nu se opereaza nu mai prinde vara. L-a socat pe bietul om. Asa ca am mai vrut o parere si am mers la Militar, la Tintoiu.

Uite ca nu s-a operat si e ok, dupa 4 ani, evident cu tramentul de rigoare.

Ideea este sa aveti mai multe puncte de vedere inainte de operatie.

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Emilly spune:

La multi ani sarbatoritilor de ieri si de azi!

Roxana imi pare rau sa aud ca iar ai probleme.
Sanatate multa tatalui tau!

Adriana ma luminezi si pe mine te rog unde e articolul cu premergatorul?se pare ca nu pricep eu care e prima pagina.
Ma luminezi, te rog, si cum reusesti sa tai eclerele dupa ce le-ai scos din cuptor fara sa te arzi?eu nu am reusit

Fetelor, suntem singura stirba dintre bb-ii din ianuarie?la noi nu se vede nici un dintisor, de ce oare???

Emilly si Ilinca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adlemi spune:

Salut!Intru repede ca am multa treaba...
Roxana imi pare tare rau pt ce aud.Dar stai linistita ca va fi bine.Pot sa te pun in legatura cu prof.Ioan Pop de Popa.L-a operat de inima pe fratele meu si suntem prieteni de familie.Dc vrei stii unde ma gasesti.Si stai linistita:o sa fie bine!Promit!Da-mi un msj pe PM cu tel tau si te sun eu. dar numai dc vrei!
Am vb cu mama Arturicilor!Sunt vedete!!!!De-abia astept sa-i vad!!!Doamne-ajuta la mai mare si la mai multe reclame!
si o zi minunata!

Adlemi si Andrei(24.02.2004)

Mergi la inceput

Emily, prima pagina este cea care se deschide cand intri pe adresa www.desprecopii.com
Sau, vezi ca in stanga sus, sub sigla desprecopii ai butonul ACASA. Acceseaza-l si intri in prima pagina a site-ului. Acolo gasesti articolul despre premergator.

Cu eclerele: lasa-le 5 minute sa se raceasca si taie-le dupa aceea. Ideea este sa nu le lasi prea mult timp pt. ca se inmoaie si nu le mai poti taia. Sper sa reusesti.

Ioana, asteptam noutatile!!! Sa stii ca sunt non stop cu tv-ul deschis

Adlemi, sunteti in pregatiri, nu-i asa?
Pe socrul meu tot Pop de Popa l-a operat (parca).

Noi fugim la .

Album Rares
Bebelusi ian.-febr. 2004

Mergi la inceput