Dvd- urile se pot copia?

Dvd- urile se pot copia? | Autor: iren

Link direct la acest mesaj

Vreau si eu sa copiez un dvd, se poate face chestia asta? Daca da, cum? Merci de ev sfaturi

Iren dubla mamica , Bogdanelu nazdravanu si Julia rechinutza

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

se poate cu un aparat care se numeste dvd writter...ceva gen cd writter...deci iei dvd il copiezi in calc si de acolo ii ceri dvd writerului sa inscriptioneze pe un dvd blanck continutul pe care vrei sa il copiezi..sau copezi ce ai pe dvd pe mai multe CD..;) DACA AI cd writter ..e mai ieftin...

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia spune:

Noi inregistram pe DVD-uri cu un HDD-DVD recorder.Se transfera filmuletu' analog pe HDD,dupa care se copiaza din HDD pe DVD. Am copiat pe DVD si desene animate inregistrate in tara pe caseta video.
Da' daca vrei sa copiezi un DVD cu licenta,probabil ca nu se poa',ca-s protejate.In Japonia cel putin,nu se poa'.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

Exista un program Xcopy care se cumpara si pe care il poti folosi pentru copiere de DVD-uri daca e discul tau (la inceputul programului esti intrebat daca Cd-ul pe care vrei sa-l copiezi iti apartine sau e imprumutat; apesi pe butonul "apartine"- merge mai departe, apesi pe butoul "imprumutat"- te scoate din program).
Si, normal, ai nevoie si de un DVD Writter ca sa poti scrie apoi pe DVD.

Laura
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iren spune:

Dvd Writter am, da n-am program Xcopy. Cit costa in Canada?... ca-mi pleaca soata acolo in 3 zile, si poa' sa mi-l ia de acolo, daca-i mai ieftin decit aici.
Am uitat sa intreb, pe ce fel de cd-uri se poate copia? Merge pe cd obisnuit, sau nu?

Iren dubla mamica , Bogdanelu nazdravanu si Julia rechinutza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

In primul rand trebuie sa ai un DVD player care sa poata citi DVD-ul tau! Ptr ca noi am patit-o cu 2 DVD-uri pe care lecteur-ul calculatorului nostru nu le-a putut citi, din cauza sistemului de protectie (criptare) pe care o au anumite DVD-uri.

Daca ai deci un lecteur sau un graveur (dvd-player sau dvd writter) care "vede" dvd-ul tau, atunci cu aplicatia: SUPER DVD RIPPER (o descarci de pe net), transformi DVD-ul in DIV X, sau il copiezi pe hard. Daca e compresat sub forma DivX e bine, ptr ca pe un DVD pot incapea 2 filme (economie de spatiu).

De pe hard-ul calculatorului il "scrii" apoi cu formula obisnuita (noi folosim NERO), pe DVD.

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura B spune:

La Futureshop, X Copy e $60 (canadieni).

Laura
Poze noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tata_lu_julia spune:

http://www.dvddemystified.com/dvdfaq.html#5.9

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Julie spune:

quote:
Originally posted by Lia
Da' daca vrei sa copiezi un DVD cu licenta,probabil ca nu se poa',ca-s protejate.In Japonia cel putin,nu se poa'.

Ba da, se poate, iti garantez . Aspectele legale insa nu le comentez :)
J.

Mergi la inceput