Le faceti jucarii copiilor? Atelierul piticilor.

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns qsar spune:

quote:
Originally posted by alexxia

Fetelor stie cineva ce potem folosi in loc de plastilina pentru modelat. Am vrea sa pastram "operele" dar plastilina se deformeaza prea usor, ne-ar trebui ceva cum e lutul dar sa nu trebuiasca "copt"

Toata saptamana asta am modelat, incantata ca am gasit lut alb cu uscare la aer. Se poate modela (umed!) destul de bine, se poate lipi, vopsi, lacui... Am cumparat de la Carefour - raionul de papetarie (la cel din Militari, la Orhideea nu am gasit :)), pachete de 500g, alb cu rosu pe care scrie DAS. Cred ca se gaseste si pe la librarii. Oricum, reteta de "plastilina de casa" data de vektros la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=34457&whichpage=1" target="_blank">Atelierul piticilor este excelenta.
O sa fac poze la "creatiile" mele si o sa vi le arat.

Q

Mergi la inceput

Promisesem ca va arat ce-am migalit eu din lut de modelaj, scobitori sarmulite si lipici. N-am reusit sa fac decat o poza. www.desprecopii.com/forum/photo_album_view.asp?cname=Jucarele&mid=2572&cid=12374" target="_blank">Asta.
O sa incerc sa pozez maine fiecare obiect si sa scriu explicatiile.

Q

Acum se vede? :))

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

se vedeeeeeeeeee

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by gandacelu

se vedeeeeeeeeee

:)) Si-acu de ce mai plangi? E chiar atat de jalnic :((

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gandacelu spune:

qqqqqqqqqqqqqqq iti editezi mesajele special ca sa iasa ca zic io cine stie ce?!

io plang acia nu de modestia ta ci de neputinta mea d-aia

ehhhhhhhhhhhh

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Qsar, chair ca sunt frumoase! Cum sunt facuti fluturasii si floricelele? Mai exact cum sunt prinse in "tablou"?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

Noi azi am facut animalute din castane. mi-a palcut ideea ca erau foarte simplu de facut, si copiilor le-au placut mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Ma joc si io, ma joc si io!

De maine ne suflecam manecile, ne punem sorturile si ne punem pe modelat, perforat, pictat, decupat, stresat, urlat, etc. De maine muncim contra coronomentru pentru expozitia cu vanzare pe care eu si cupii mei de la scoala o sa o organizam. Adeca de maine intr-o luna totul tre sa fie gata. Ca idee haioasa ce v-o pot da si care nu necesita desene si nici munca multa este:

Coliere din paste scurte
care de care mai rasucite si mai pitoresti. Faceti bratari, coliere si alti zurgalai cu ele, le colorati cu acrilice, pe puteti chiar rostogoli in sclipici.

Aaaa, si am si io o intrebare intrebatoare: plastelina din faina, adeca fingurinele odata lucrate, nu trebuie oare "coapte" in cuptor la foc mic cam o juma de ora, sa se intareasca bine?

Spor la treaba, frumoaselor!

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Adita vreau si eu detalii despre castane si ce ai facut cu ele. Ceva despre ghinde ai? A promis cineva aici ca ne spune ce facem cu frunze si ghinde si nu a mai aparut nimic. Qsar tu erai cu cartea veche din pod?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scarmanus spune:

Mey, da pe mine nu ma baga nime'-n sama? Ce sa fac cu figurinele de "lut", sa le coc au ba?

scarmanus

Sa nu lasi nici o zi sa treaca fara sa faci sau sa auzi ceva frumos.

Mergi la inceput