Le faceti jucarii copiilor? Atelierul piticilor.

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lilic spune:

Dar site-uri cu tipare pentru haine de papusi,in special din cele bebelusi,stiti cumva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Lilic,
Am gasit ceva dar f. f. greu si nu cred ca asta vrei dar uita-te...

www.clothdollconnection.com/FreePatterns.html

Vezi Big girl doll (interesanta ca idee si are si rochita), 8 inch baby pattern (caraghios) si Marcella (la fel interesanta), zic eu...

La:
www.ccoriginals.com

Apare dupa cum spun ei un tipar nou in fiecare luna si te poti inspira poate si uitandu-te la cele de vanzare care par cu adevarat ceea ce-ti doresti pt. baby doll).
Nu am incercat inca nimic din ceea ce am mentionat mai sus (nu am timp). Mi s-a parut mai simplu sa pastrez hainute tare, tare dragute de la copiii si sa imbrac ursuletul, albinita si alte jucarii cu ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adita spune:

I-am luat de cateva zile lui Antim o cartulie: activitati practice pt gradinita, sau cam asa ceva. inca nu ne-am apucat de nimic din ea, dar mie imi place foarte mult, sunt o gramada de planse de colorat, desenat, decorat, iti arata si ce-ar trebui sa iasa, cum se face, prin ce proceduri (snuruire, rupere, mototolire, taiere, perforare, insiruire, modelaj etc.), cu ce materiale(paste, conuri de brad, fulgi, margelute si multe altele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Fetelor, sunteti grozave! Ma inveseleste subiectul asta.
Sa stiti ca noi lucram la casa. Ne-a adus tati o cutie mare din carton. Sper ca pe saptamana viitoare sa va aratam niste poze. :)
Qsar, propun atunci un joc: spune-ne si noua ce sa strangem...asha, pe rand. Capace si mai ce? Si ce fel de capace?
Numai bine la toate mamicile care sunt gata de joaca cu copiii lor!

...ce-ntamplare cu mine Anto, ce minune cu ei Ioana si Stefan...

Mergi la inceput

Astazi la puiul meu la gradinita a fost un teatru de papusi. si fiindca am vazut ca i-a placut, am facut si noi acasa niste animalute de pus pe degete (un catel si un iepuras, facute din bucatele de material). au iesit cam ciudate, dar amandoi copiii le-au apreciat, chiar si cea mica, de un an si 5 luni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoioana spune:

Bravo Adita! Si wow...ai 3 copilasi! Sa-ti traiasca! Spune-mi te rog, nu se cearta de la jucarii? Ca ai mei ma termina!
Numai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alina spune:

quote:
Originally posted by mitub

Fetelor,
Miruna a primit cand era mica deasemenea niste animalute de pus pe deget pentru teatru de papusi si ne-am jucat mult cu ele, in fiecare seara faceam teatru, poate va voi trimite poze, insa alea chiar sunt migaloase sa le facem noi.

Pupici, o seara distractiva alaturi de pitici,
Boga

Da,si noi avem animalutele care se pun pe degete si sunt tare haioase,le-am pus si nume.Se gasesc la IKEA.

Alina

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by antoioana

Bravo Adita! Si wow...ai 3 copilasi! Sa-ti traiasca! Spune-mi te rog, nu se cearta de la jucarii? Ca ai mei ma termina!
Numai bine!

Cu al treilea inca nu avem probleme cu jucariile, fiindca inca e in burta la mami, dar ceilalti doi au momente si momente. de obicei se joaca frumos impreuna, dar sunt si cazuri cand vor amandoi exact aceeasi jucarie, chiar daca mai au inca trei la fel.
quote:
Originally posted by mitub

Fetelor,
Miruna a primit cand era mica deasemenea niste animalute de pus pe deget pentru teatru de papusi si ne-am jucat mult cu ele, in fiecare seara faceam teatru, poate va voi trimite poze, insa alea chiar sunt migaloase sa le facem noi.

Pupici, o seara distractiva alaturi de pitici,
Boga

Astea pe care le-am facut noi erau destul de simplute, aveam un set cu bucatele de panza si o schema cum sa taiem bucatile, daca intereseaza pe cineva pot sa scanez schema sa vedeti cam cum erau. e drept ca n-au fost nici foarte rezistente, ieri le-a luat Antim la gradinita si s-au jucat toti cu ele pana le-au facut praf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Adita,
Pe mine ma intereseaza, daca nu ti-e greu sa scanezi.
Multumesc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionela-roxana spune:

Vreau si eu!!!!!!!

Fetelor eu am bucati de piele colorata,i-mi dati ceva idei ce sa fac cu ea ca eu sunt in criza de inspiratie!!!!!!!
Mercic mult!

Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela

Mergi la inceput