Le faceti jucarii copiilor? Atelierul piticilor.

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Mamici cu copiii mofturosi, jucati-va cu ei cu mancarea si faceti:
1) Raggedy Ann (papusica "din carpe"):
Aranjati intr-o gramajoara salata preferata a copilului (de ex. cu peste sau pui sau o felie de ou) pt. "fata", puneti "ochi" din masline si "gura" din rosie, "par" din morcov ras, "corp" dintr-o frunza de salata si "manute" din sparanghel fiert sau cozi de telina. 2) Floare din sandwich
Faceti un sandwich cu umplutura dorita din paine la tava (felie patrata). Taiati-l pe diagonale, separati bucatile si aranjati-le in forma de petale de floare, centrul fiind din morcov ras.
3) Apus de soare
Folositi o bucata de carne (o jumatate de chiftea, hamburger, rulada de carne sau orice aveti taind-o in semicerc) pentru "pamant" (o puneti cu partea rotunda jos, cea dreapta sus), broccoli pt. "copaci", bucatele de morcov pt. "soare" si "raze", si cartofi piure pt. "nori"
4) Salata iepuras
Puneti 1/2 dintr-o para cu fata in jos pe o farfurie. Spre gatul perei puneti o gramajoara de orez cu lapte sau cottage cheese pt. "cap". "Ochii" 2 bobite de dulceata, "urechile" 2 migdale iar "codita" o gramajoara de marshmellows.
Inlocuiti orice nu va place sau nu gasiti cu ceea ce credeti de cuviinta.

Mergi la inceput

Pe aceeasi tema (cu imagini):
www.bhg.com
(vezi Search sus dreapta, trece Food play, apoi vezi mijloc Slide shows, click Food play)

Mergi la inceput

...si la:
www.gerber.com/fpidea?ideaid=idea5
Vezi jos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabrielaG spune:

Fetelor, va rog ajutati-ma. Am citit acum vreo lun cred ca cineva dintre voi a cumparat un joculet cu ajutorul caruia se pot face din ipsos masti, martisoare, floricele. Cum se numea? Ca vreau sa incep cautarea prin Iasi, dar nu stiu cum i se spune. Si cam cat costa?
Va multumesc,
Gabriela si baietii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dori spune:

Daca puiutii vostri sunt fani Teletubbies, gasiti aici http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/printandplay/
lucruri dragute de facut. Noi am facut ieri, pentru camera lui Matei, Teletubby mobile - http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/printandplay/printandmake/mobile.shtml si rigla pentru masurarea inaltimii - http://www.bbc.co.uk/cbeebies/teletubbies/printandplay/heightchart/

Au iesit frumoase, mai ales rigla. si am avut ce face toata ziua. Ioana (6 ani si jum.) a muncit din greu - colorat, lipit, decupat, Matei (2 ani si jum.) a colorat in legea lui un desen cu Lala, iar eu l-am pazit pe Matei sa nu strice ce facea Ioana.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

Fetelor: se apropie sezonul martisoarelor si a felicitarilor de primavara!!!!

Ceva idei? Eu as vrea sa fac impreuna cu Miruna ceva special pentru doamnele educatoare, care stiu ca primesc zeci de martisoare, dar...fara personalitate!

ML, scuze dar cu ghindele nu am facut chiar nimic, cand mi-am intrebat sotul in decembrie cand am venit in Romania, mi-au zis ca au strans un cos plin....dar.... au vazut o veverita in parc si i-au facut ei o gramajoara ca sa o duca la puisori sa aiba provizii peste iarna...

Pupici si promit sa revin si aici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Mitub,
Ce dragut cu veverita. Bine au facut! Lasa ca mai strang ei si poate atunci facem ceva... De fapt gasisem un site (italian!) cu jucarii "ale bunicilor" si erau si cateva animalute facute din nuci etc. Am sa-l caut desi nu erau detalii legate de executie... Multumesc ca nu m-ai uitat.
Daca gasesc ceva legat de martisoare revin.
Dori, mi-a placut rigla. O vom "incerca" saptamina asta si noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mitub spune:

ML, aseara m-am tot gandit si cred ca am gasit o solutie: martisoare din boabe de fasole uscata, boabe de piper, de porumb etc.

Ma gandesc deja la floricele, eventual chiar ceva scris de genul 1 martie 2005, lipit pe panza de sac ... mai am timp pana vineri de aprovizionare si idei, caci in weekend as debuta operatiunea!

Pupici,

Boga, mamica de Mirunica si burtica de bb2- 16 saptamani (DPN 1 august)

Mergi la inceput

Mitub,
Nu este prea grozav dar uita-te, poate te ajuta (altceva nu am gasit desi am niste idei mai mult pt. primavara, nu de cadouri/martisor):
www.backwoodshome.com/articles/yeager42.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adjadyn spune:

atentie pitici!!!!!
felicitari pentru mamici..
o tehnica realizata de mine..e putin mai complex in sensul ca se lucreaza cu niste culori mai speciale..dar cu ajutorul vostru mamicilor,,se poate realiza:
1.se iau culori de ulei care se gasesc la fondul plastic
2.se dizolva cu dizolvant,terebentina,sau orice solvent de natura asta
3.se pune intr-un lighean (nu foarte bun)apa.
4.in apa se pun culorile dizolvate si se amesteca cu un betisor.
5.cartoane de diferite forme si culori se arunca peste culorile care plutesc la suprafata apei.
eu spun sa incercati...sunt niste efecte minunate!!!!!!
AM UITAT SA MENTIONEZ CA ASTA AR FI PENTRU COPII PUTIN MAI MARICEI

adjadyn

Mergi la inceput