Le faceti jucarii copiilor? Atelierul piticilor.
Raspunsuri - Pagina 10
mamica dulce spune:
quote:
Poate aici?
www.efran.org/embassy/lego-ogre.html
sunt o mie de chestii aici,dar modele nu am gasitin schimb am comandat catalogul LEGO ,poate o fi ceva acolo,desi nu prea cred ca sunt modele.
http://www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=mamica%20dulce
poze noi cu puisorul(1 an si 7 luni)
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/anca20_ro/album?.dir=/5ee0
ML spune:
Mitub,
Imi place siteul... ghetele, ingerasii dar cel mai mult coronita.
Coincidenta, in urma cu o saptamana am primit o revista cu decoratii de Craciun si sunt acolo niste coronite tare caraghioase cu ursi atarnati in ele. Ma gandeam ca urs si caciula de Mos de la copii am, coronita imi mai trebuia. Nu pare a fi f. complicata. Dar iata si ursii poznasi la:
www.plowhearth.com
(mergi la Product Finder, treci "bear wreath", click pe ursi si apoi Enlarge View).
Intrebare? Cum agatam ursul? Ma gandeam la guta sau o sarmulita subtire acoperita cu beteala (cu care decoram si coronita eventual...?!)... Voi cum ati face?
ionela-roxana spune:
Sunteti tare harnicute fetelor!
Am gasit aici multe idei de decoratiuni cred ca trebuie sa ma apuc incet sa tot fac din ele altfel nu reusesc sa le termin pana la craciun!
Am o rugaminte la voi,am o gramada de piele de toate culorile si nu stiu ce sa fac cu ea!I-mi dati va rog ceva idei de decoratiuni sau altceva!
Eu am cautat pe net dar nu am gasit nimik!
Va rog mult.....
Roxi si bb Rares 9. april.2002
http://ca.f2.pg.photos.yahoo.com/saracutionela
carola spune:
ce coincidenta. :) si eu am niste bucati de piele. si stii ce fac cu ele? o sa lipesc pe unele frunze uscate iar pe alte bucati niste spice de grau si niste ardei iuti mici de tot cat o unghie. asa imi fac 2 tablouri.
ML spune:
Ce dragut Carola. Imi plac cele cu ardei iute! Cu ce fel de lipici le fixezi pe piele?
Roxi,
La pg. 4 (azi) iti raspunsesem eu mai demult. Desi nu sunt idei pt. Craciun, poate te ajuta cumva...
Mamica dulce,
Spune-mi si mie te rog cand gasesti ceva cu LEGO. Acum nu am nevoie dar peste cativa ani da.
ad_risnov spune:
Fetelor, am vazut in librarii o carte extraordinara in editura Rao:
"Marea carte a celor mici". Are nenumarate idei pentru jucarii facute impreuna cu copiii si idei pentru desen.
Este super!!! V-o recomand din tot sufletul.
Eu am vazut-o la o librarie la Veteranilor.
Adriana - mamica lui Rares (13.02.2004)
Album Rares 1
Album Rares 2
Bebelusi ian.-febr. 2004 I
Bebelusi ian.-febr. 2004 II
marcuali spune:
Palaria Jos in fata voastra, fetelor harnicutelor!
Bantui eu pe forum de vreo lun jumatate dar la subiectul asta n-am ajuns - si rau am facut, pana in noaptea asta.
Idei bune garla, energie si motivatie de am avea!
Theo al nostru e micut, are 9 luni, deabia incepe distractia asa ca o sa avem nevoi de cat mai multa imaginatie.
Ce pot eu sa va impartasesc:cand am pregatit camera bebeului, inainte sa nasc, am muncit ca disperatii la niste figurine minunate din polistiren (sper ca am scris bine). adica, luna, soare, stele, animalute, fructe etc. Procedeul
- se ia coala de polistiren;
- se deseneaza forma dorita;
- se decupeaza cu o sarma infierbantata;
- se ajusteaza cu aceeasi sarma inrosita;
- se picteaza(noi am folosit uleiuri insa se usuca f greu, cred ca merge si cu acuarele mai bune.
Am sa revin cu poze.
spor la treaba!!!
marcuali
ML spune:
Adriana,
Pentru ce varste este cartea mentionata? Ai gasit-o in Bucuresti?
Marcuali,
Abia acum cand am citit randurile tale mi-am amintit brusc ca si eu in copilarie am taiat coala de polistiren cu sarma inrosita. Parca vad aparatul, era din RDG si avea forma unui traforaj mic, cu maner portocaliu. Ma fascina cum intra de usor in polistiren, caldura degajata si mirosul... Mai mari fiind este grozav sa-i invatam pe copiii cum sa foloseasca asa ceva, aparatul de pirogravat (ce-mi placeau flamele si mirosul de lemn ars!) si traforajul.
ML spune:
Daca va hotarati sa faceti pt. brad ornamente de turta dulce (adevarata), pentru a le putea agata le gauriti cu un pai inainte de a le coace, pe fundul de lemn sau infigeti rasucind bine o scobitoare pe care o lasati in turtite tot timpul coacerii.
Daca aveti nevoie de reteta o pot trece. Sunt usor de facut si gustoase iar copiii va pot ajuta sa le taiati cu formele si decorati.
ML spune:
Forme pt. ornamente de turta dulce si la:
www.maryland-info.com/christmas_partyfood3.htm
(vezi jos la "templates")
Dupa ce le decupati, ungeti hartia cu putin ulei comestibil, puneti modelul e coca si cu un cutit cu lama subtire taiati turtitele.