despre continenta sexuala....

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina constantin spune:

Of, ce repede va aprindeti in discutii de-astea... Din ce stiu eu continenta sexuala inseamna auto-controlarea in momentul in care barbatul simte ca se apropie ejaculare. Poate nu sunt eu suficient de la curent...dar asta stiu eu. De asemenea, asta nu inseamna, cum s-a spus si mai sus, ca femeia nu poate ramane gravida... Poate.
Nu e nevoie sa faci yoga...sau mai stiu eu ce practici, exista destule surse de informare care pomenesc despre asa ceva... Eu sunt pro ...
Parere Personala

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns parpalak spune:

Pai lilanda, in paralela pe care ai facut-o pot sa te contrazic cel mai bine (nu ca as avea vreun motiv precis, da' macar de dragul contrazicerii): vezi tu, pe aicea nu se practica "stapineste-ti nervii" ci "blow off some steam". Du-te la sala, trage de fiare, si fa ceva cu tensiunea acumulata in timpul zilei. Altfel, te trezesti intr-o buna dimineata ca te duci cu pusca la servici si-i tragi o rafala de la stinga la dreapta si una de la dreapta la stinga si gata cu tensiunea! :)
Cu alte cuvinte, un slogan de genul" fa asa" sau "fa pe dincolea" nu-s suficiente, depinde de situatia particulara, de nivelul de energie acumulata.
Adica nici sa fii vesnic descarcat de tensiuni nu-i bine.
Stressul, de exemplu, e un factor benefic in organism - da drumul la adrenalina etc, etc (am uitat). EXCESUL de stress face buba..
Parere personala: fara latura filozofica, continenta e doar o metoda de frustrare sexuala, toata tensiunea sexuala care se acumuleaza inaintea orgasmului nefiind descarcata, ramine si se transforma in mod natural in frustrare. - Calea naturala - . Daca n-ai niste metode bine puse la punct (de altii care s-au plictisit de calea naturala) prin care sa recanalizezi frustrarea, o sa ajungi cum zicea lily, obsedat de subiect si cu o dorinta profunda de a te retrage in munti ca sa poti sa-ti adincesti obsesia. Traim intr-o societate compulsiv-obsesiva, oamenii nu stiu sa-si canalizeze energii mult mai mici decit cea sexuala, asa ca e foarte usor s-o iei pe aratura practicind TAO, sau continenta in mod gresit. Hei, poti s-o iei pe aratura si fara! :)
Eu una o inteleg pe conchita de ce-a sarit asa in sus: afirmatia e cam ca: ati vazut in cartea aia/articolele alea descrierea bombei atomice? Nu-i asa ca-i cool? Are cineva experiente pe subiectul asta? Si cineva pentru care bomba atomica nu inseamna nimic, o sa se apuce sa studieze si sa eperimenteze si sa vada daca poate sa contribuie cu ceva la postul asta. Tot ce spune conchita e ca E PERICULOS. Ar fi simplu daca ar fi vorba de bomba atomica. Pentru cineva fascinat de bomba atomica e foarte simplu, da la Fizica Atomica si dupa 5 ani de facultate stie (probabil) ce-i aia. In ce priveste experienta umana e mult mai complicat. Pai daca vine cineva si-ti spune ca asa-si-asa poti sa-ti deschizi chakra numarul X.. pai ai vreun aparat de masura care sa-ti spuna daca ti-ai deschis-o sau nu? O fi bine sa fie deschisa sau nu? S-o lasam cu chakrele. Vine cineva si-ti spune ca abtinerea de la descarcare prin orgasm e folositoare sanatatii, fara sa-ti spuna ce sa faci cu energia inmagazinata.. O fi bine sa experimentezi ca sa vezi ce se intimpla? Ce faci cu energia aia? Iei pusca si mergi la servici cu ea :D
Bine, sint pro-autocontrol practicat cu masura si-n masura auto-controlului :D. Ce folos e auto-controlul daca altceva nu mai stii sa faci? Daca te controleaza el pe tine? Daca nu mai stii care-ti sint impulsurile naturale?
Cit despre afirmatia cu numarul nelimitat de orgasme.. sa fim seriosi.. Dupa 48-56 de ore de trezie (in sex infocat sau nu), organismul uman va cere sa doarma - deci numarul asta nelimitat e totusi limitat de limitele organismului uman, chiar daca faci sex linga tava cu mincare si cu sticla de apa linga - si de preferinta pe-aproape de baie :)
Alta parere personala: eu prefer sexul care se termina cu orgasm :) De gustibus.. :D

Sanatate la bebei si mamici.
http://community.webshots.com/user/parpalak
http://home911.servebeer.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamamariana spune:

Fetili, ascultati aici la o femeie batrana (ei, nu chiar...) care a practicat treaba asta ani de zile. Pe vremea lui C. in studentie nu prea aveai mari metode contraceptive, asa ca era una din putinele la indemana noastra. Si ne-am obisnuit asa. Si dupa 15 ani, tot pe aia o practicam. Si nu e sigura deloc, va spun cu mana pe inima. Uite asa am eu 2 fete acu. Pe nici una din ele nu am programat-o, a iesit pur si simplu in urma preadiscutatului mod de contraceptie.
Si se poate avea orgasm Parpalak si in cazul asta - sa stii!!!
Numai bine,
Mamamariana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

quote:
Originally posted by parpalak

...fara latura filozofica, continenta e doar o metoda de frustrare sexuala, toata tensiunea sexuala care se acumuleaza inaintea orgasmului nefiind descarcata, ramine si se transforma in mod natural in frustrare.

Din moment ce crezi asta, este cel mai probabil ca esti prost informata asupra ceea ce presupune aceasta tehnica. Te asigur ca se pot obtine orgasme, si inca mai multe decat in mod obisnuit, asa ca continenta nu este "o metoda de frustrare sexuala" asa cum ai crede. Iar daca ar fi sa o luam asa, daca s-ar pune problema de frustrare sexuala atunci aceasta s-ar manifesta si cu latura filozofica, nu doar fara...

Cat despre latura anticonceptionala a acestei tehnici, eu cred ca chiar si fara aceasta virtute, aceasta tehnica este demna de consideratie...

_
Nu sta degeaba ca degeaba stai!
---------------------------------
http://photos.yahoo.com/pulstar3/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danna2002 spune:

off eu stiu un lucru daca un om crede ca ceea ce face el e cel mai bine pentru el..iar cei din exterior..nu au ideei asa de bune ..deci argumentele PRO SI CONTRA unei conceptzii pe care cineva o are sunt in zadar...asa..ca...fiecare cum vrea..ca oricum nu cedeaza nimeni..sa nu uit cand e vorba de oameni nimic nu e batut in cuie..asa ca suntem individualitatzi si reactzionam diferit..stiu..NICI O LEGATURA CU SUBIECTUL..DAR cam ieshiseara flacarici..sau MI s a parut?

danna2002

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delsim spune:

Nu este deloc vorba de frustrare sexuala acumulata . Din contra se ajunge la un echilibru psihic si fizic. Nu cred ca cititi bine. Care , dintre cei care au postat aici, a spus ca nu se ajunge la orgasm? Nu ejaculezi, dar orgasmele ..din contra se produc, sunt mai intense si mai satisfacatoare si mai important, barbatul are cate orgasme doreste per partida. Normal ca nu ne putem petrece toata viata in pat si la un moment dat obosesti de atata "dragoste", dar teoretic se poate face sex zile in sir.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

Cum vedeti voi treaba cu acumulare ebergiilor? Reprezentarea asta din filozofia yoghina eu nu reusesc sa o am sub nici o forma. Nu vad deloc corpul omenesc ca pe un sistem inchis in care energia se aduna daca nu e evacuata periodic prin anumite supape. Fara o astfel de reprezentare continenta sexuala devine doar autocontrol, nu mai explodeaza nici o bomba atomica :)

D.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pulstar spune:

quote:
Originally posted by descintec

Nu vad deloc corpul omenesc ca pe un sistem inchis in care energia se aduna daca nu e evacuata periodic prin anumite supape.

:)) Bineinteles ca corpul uman nu este un sistem inchis, n-ar avea cum, in natura nu exista sistem biologic inchis. Suntem intr-un permanent schimb de energie si informatie cu mediul si cu alte sisteme biologice similare. Viata insasi este un proces dinamic aflat intr-o continua schimbare si transformare. Energia insa se acumuleaza in organism. Nu ma refer neaparat la energia sexuala, ci la energie in general. Iar, pentru ca un organism sa fie armonios, trebuie sa existe un echilibru foarte bun intre energia acumulata si energia consumata. Un exemplu foarte simplu ar fi urmatorul: daca echilibrul dintre energia preluata din alimentatie si energia consumata pentru procesele vitale, miscare, etc, este defectuos, atunci energia in exces nu ne va face sa explodam ca o bomba atomica :)) insa se va depozita in organism sub forma grasimii, lucru care in timp va atrage dezechilibre, rezultand un organism dis-armonios. Cu energia sexuala lucrurile stau la fel. Asadar echilibrul este cheia tuturor lucrurilor.

_
Nu sta degeaba ca degeaba stai!
---------------------------------
http://photos.yahoo.com/pulstar3/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

Mey, io postai un subect d'asta acu' nu stiu cat timp (mult) sub alt nick. Si anume in incultura mea generala nu auzisem de asa ceva, barbata-miu incepuse sa practice chestia asta si eu ma ingrijoram ca are o problema. El zicea ca sa imi vad de ale mele ca el stie ce face. Eu cred ca e nici el prea "cunoscator" in domeniu, habar n-avea de Tao si Mao ci voia sa fie mare si tare si sa avem partide sexuale cat mai dese. Abtinerea de la ejaculare cred ca descoperise el singurel ca il ajuta la cheestia asta, iar eu il bateam la cap ca ce inseamna asta:)) Na, c-am spus din casa!

Cred ca n-a intinerit, nu ne-a crescut nimic in plus, dar o puneam mai des (la trecut, ca acu's singurica) :-((

Acu' io nu prea inteleg deloc de ce va luarati la cafteala pe chestia asta :D

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns casandra spune:

Ruxij,
Da' de unde stii tu ca al tau sot nu stia de Mao si Tao? Poate s-a informat in secret. Si asa ti-a spus, sa iti vezi de ale tale, ca stie el ce face?

Mergi la inceput