Topic "carti pentru copii" - unde?

Topic "carti pentru copii" - unde? | Autor: ML

Link direct la acest mesaj

Exista undeva un asemena topic? As vrea sa vad ce carti frumoase le mai cititi copiilor

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Nu mai tin minte prea bine, dar parca nu am vazut un astfel de topic prea recent.
Dar am putea discuta si aici, nu?
Eu imi aduc aminte ca acum vreo jumatate de an cineva a postat un link spre o carte tare draga mie, "Cip, acel pitic minunat" sau "...acel pitic urias"? Persona respectiva scanase cartea si imi pare tare rau ca nu mai stiu cum sa o gasesc.
Fetitei mele i-am adus in Canada cateva carti de povesti in romaneste, dintre care mai am o preferata: "Cele douasprezece fete de imparat". Si alta carte de-a mea, "Hai in luna", cu ratoiul Mac si maimuta Cocofifi, sunt intercalate povestiri scurte cu benzi desenate - oare o mai stie cineva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

ML ,dragutzo,a fost mai demult pe aici un subiect tare dragalas ,despre cartile pe care le citeam cind eram mici.Nu stiu cum sa-l gasesc,poate ne ajuta vreun moderator amabil..Stiu ca se pomenea mult despre Aventurile lui Habar-n-am,pe care noi le-am citi la onorabila virsta de..20 de ani?

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ML spune:

Cum contactez moderatorii? Ma intereseaza subiectul. Da Rayuela "Aventurile lui Habarnam" e minunata. Mi-am adus-o cu mine din Romania si pandesc fetita sa i-o citesc cand va intelege mai bine. Revin cat de curand si cu alte titluri de carti pentru copiii care imi plac mie si altele care ii plac mai mult fetitei.
Va rog oricine are sugestii legate de acest subiect sa scrie aici.
Donia, cartea "Hai in luna" este cea in care ratoiul Mac parca spunea "Tapi, tapi reunjigri, Pumnareta, pumnapi"? Nu mai tin minte mare lucru din ea doar ca o citeam la bunici...
Va multumesc mult de raspunsuri.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rayuela spune:

poate doamna Q ne ajuta ??Sau Päpädie?

Elena si pisicutza Amelie
poze Amelie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

sau sa facem unu nou?

D.

Mergi la inceput
Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Marius si Papadie, multumesc pentru Cipi!!!
ML, in cartea mea Mac nu spune asa ceva, dar poate sunt mai multe carti cu aventurile lor.

Mergi la inceput

Papadie,
Si eu multumesc mult. Am terminat de citit toate paginile, mi-am luat notite si m-am amuzat.

Mergi la inceput

Papadie, Descantec,
Ma intereseaza totusi si ce carti le citesc parintii copiilor lor in ziua de azi, mai ales celor mai mititei. Putem deschide deci un nou topic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns descintec spune:

ML, esti invitata noastra. Si eu sunt curioasa.

D.

Mergi la inceput