Fetele din USA, poftiti la o barfa! (29)
Raspunsuri - Pagina 4
anamari spune:
Andreea,
sa dea Dumnezeu ca varul tau sa fie bine. Cat despre spital-aici spitalele sunt excelente si doctorii trebuie sa isi faca meseria...
Ne vom ruga pentru el.
noi am fost ieri la doctor si ne-au dat fisa medicala -copie(sa o avem cu noi cand ajungem la spital) si ne-au intrebat daca suntem pregatiti.Pare ca marele eveniment sa fie aproape...corpul meu e pregatit aacum trbuie sa se mai pregateasca si bebe. Daca nu se grabeste, nasterea va fi indusa in saptamna 39...
Ana Maria
Gabbriela spune:
anamari nastere ushoara, refacere rapida si bb super sanatos si voios.
josefine bine ai venit, te-am trecut si pe tine pe listutza...
Elenalove27 refacere rapida pt Alvarica si multa sanatate.
conchita bine ai revenit la clubul barfitoatelor.. sa sti ca tzi sa simntzit lipsa pe aici.
Sanatate multa lui Florin Ioan Cherasi, ma rog si eu pt el si sper ca ishi va reveni.
Multa sanatate si numai bine la toata lumea.
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian
raly spune:
Dragi "barfitoare", ajutati-ma si pe mine intr-o problemuta.
Vreau ca prin primavara sa imi chem tata in vizita si i-am trimis invitatia, adica affidavitul. Trebuie insa sa trimit si dovezile de la banca sau acte acte sustinsatoare a ceea ce am declarat in invitatie, sau este de ajuns doar affidavitul?
As vrea sa fie totul bine de la inceput si sa nu fie refuzat caci din cate am inteles, daca te refuza cu greu iti mai da viza a doua oara.
Care au fost experientele voastre? Din cate stiu eu, accepta si refuza aleatoriu, fara un motiv intemeiat.
Va multumesc anticipat si astept raspunsurile voastre.
Siminaf spune:
Vreau si eu sa ma alatur celor care se roaga pentru Florin! Doamne, ajuta-l pe el si pe cei care sufera pe linga el!
Fiind o cititoare fidela a acestui topic, votez si eu pt. revenirea la vechea denumire. Eu nici nu recunoscusem noul topic si va cautam de zor, neintrind pe forum de mai multe zile.
Home, wherever you are...
Simina & Andrei (Deiutzu)
lexi spune:
Raly, ce poti sa faci tu de aici, in afara affidavit-ului:
- dovezi de bunastare financiara (cont in banca, actiuni, etc)
- scrisorica de la locul tau de munca, daca poate sa rezulte ca esti pion important acolo, cu atat mai bine :)
- scrisorica adresata consulului american la bucuresti, in care sa te angajezi solemn ca ai grija de vizitatori, le dai casa si masa pe toata perioada sederii, plus bani de buzunar :)
Restul e la mila functionarului si depinde foarte mult, aproape in totalitate, as spune, de directia pe care a avut-o obrazul lui fatza de cearsaf in dimineata cu pricina.
Ce mai poate face tatal tau pe plan local este sa dovedeasca legaturile dumnealui stranse cu Romania, din care sa reiasa ca acolo se va intoarce dupa sederea la tine: acte de proprietate, adeverinte de serviciu, extrase de cont, etc.
Succes maxim!
Veve spune:
Salutare,fete dragi!
De vreo saptamana ma tot chinui sa ajung cu cititul(macar)la zi si nu reusesc din varii motive.Multe n-am io de zis,ca-s doar crescator de veverici,nu ma plimb,nu ies,nu ma-ntalnesc...da' un pupicel pentru fiecare tot ma-ncapatanez sa las!
Andreea,imi pare rau pentru varul tau!Ne rugam si noi sa-i fie bine!Sa ne-anunti cu ce mai putem ajuta!Oricum,daca se poate face ceva,fii sigura ca o sa se faca!
Elena,pupicei si sanatate lui Alvarica!Voi nu ati stiut pan' acu' de existenta hypospadiasului?(stiu ca se diagnosticheaza imediat dupa nastere)Sau nu era interventia necesara imediat?
Wanabe,nu cunosc gusturile domniei tale,dar daca nu tii la firma si nu vrei ceva superpretentios,iti recomand cu caldura www.newport-news.com/shop/subcat_twelve.asp?gpcatID=2&pacatID=1649&subcatID=1686&catID=1689" target="_blank">Newport News.N-am cumparat multe haine de la ei,mai mult incaltaminte,pantaloni si hainute de piele,dar au preturi bune,produsele-s de calitate,ai reducere daca te-nscrii in club...In fine,o alternativa pentru tine...In catalog au mai multe produse decat pe net.
Raly,eu mi-am chemat amandoi parintii in primavara.N-am trimis decat affidavit (si bugetul nostru e de familie de 4 cu un singur salariu,deci deloc stralucit),nici o scrisoare,nici un extras,nimic!Nici lor nu le-a cerut dovezi si chestii de astea si-au primit viza pe 10 ani.(numai tata e proaspat pensionat)Acum nu spun ca nu-i bine sa le ai,dar vizele depind in primul rand de noroc si de ce inspiri celui care te intervieveaza.Mult succes!
Gabriello,pune manuta si schimba titlul la loc,draguta!De cand a devanit barfa ilegala,huh?...Deocamdata ai mai multe voturi pentru decat impotriva!Plizzzzz!
PS "Bun venit" colegelor noi!
Irina,veve & croko
pozici
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by Veve
Elena,pupicei si sanatate lui Alvarica!Voi nu ati stiut pan' acu' de existenta hypospadiasului?(stiu ca se diagnosticheaza imediat dupa nastere)Sau nu era interventia necesara imediat?
Irina,veve & croko
pozici
Multumim pt. pupicei
Am stiut de hypospadius de cind l-am nascut , doar ca a avut de trecut prin prea multe ca sa fie ceva urgent acest hypospadius.Si dupa 4 reprogramari intr-o luna am reusit pina la urma sa trecem si de necazul asta.
Multa sanatate va dorim veveritilor
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
josefine spune:
veve, draga, mi s-au clatit ochii de ce am vazut pe newport. nu stiam de site, dar hainele sunt ieftinute si arata foarte bine. chiar cochete si cu gust. sa nu mai zic de ce probleme am cu vestimentatia, niciodata nu gasesc ceva pe gustul meu, sau daca gasesc e cam scump. au cumva si magazine, sau vand doar pe internet?
ciuf spune:
Noi am luat formularul de pe Internet si e mentionat acolo ca trebuie sa se faca dovada la Ambasada cu o adeverinta de la locul de munca al celui care a facut invitatia.
Noi asa am procedat si amandoi parintii au primit viza pe 10 ani.
Bun venit celor noi.
Ciuf si Luca
http://community.webshots.com/user/ciufa
Gabbriela spune:
Veve ... gata am schimbat numele subiectului.. sa fiu cinstita si mie mi se pare mai bun numele cu "barfa"
O zi buna si multa sanatate la toata lumea
Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian