Fetele din USA, poftiti la o barfa! (29)
Raspunsuri - Pagina 3
conchita spune:
quote:
Originally posted by Cherie
Ana, ce veste minunata! (asta ca sa fim in ton cu ideea de Craciun). Pai sa ne adunam pe la 10 seara EST?
daaaa!! abia astept, mama ce dor mi-a fost de voi!
--------------
been there, seen that, so what?
lexi spune:
Sigur, chat la zece seara, cand la mine se doarme de pranz.
Nu mai stiu cine intreba (ML?) cum facem cu cresterea si descresterea copiilor intr-un mod cat mai nestresant pentru noi, parintii.
La noi, nu merge ideea cu remuneratia dupa sarcina indeplinita (dupa buget, mica), pentru ca banii sunt asaaaa... o chestie... de care se ocupa mami si tati, copiii doar cer si tre sa fie cuminti pentru asta, nu sa faca ceva special (spalat de vase, de exemplu). Insa tine foarte bine "positive parenting", adica bravo pentru lucruri bine facute si o idee vaga de "ignore" pentru cele care ies din tiparele bunei cresteri.
Mai revin la subiect, ca-i stufos rau! :-)
josefine spune:
fetelor,mai adaugati pe lista o romanca ratacita la studii prin NY:)
ma bucur ca v-am gasit, dragelor!
mamicaluitheo spune:
dragele mele,
am vb acum cu matusa mea si varului meu nu-i este bine deloc.
au incercat sa-l lase sa respire singur, DAR NU POATE.
era distrusa. plangea si zicea sa ne rugam la Sfanta zi de maine pt. el.
nu stiu ce sa va spun pt. ca nu-mi gasesc cuvintele. daca puteti sa o ajutati cu ceva numarul ei de telefon este mai sus.
va multumesc din sufletul meu disperat
andreea
Elenalove27 spune:
mamicaluitheo, imi pare nespus de rau prin ce trebuie sa treaca verisorul tau.Te rog sa imi spui cum il cheama ca sa il pun pe lista de rugaciuni!si tot ce iti pot spune acum in aceste momente -MULTA SANATATE- si o sa ma rog pentru el sa se faca bine.
Conchita , te pup si bine ai revenit printre barfitoare.Ti-am dus dorul si cu uraganele astea(noroc cu ele) m-am gandit la tine mult de tot .
Eu sunt in disperare cu ALvaro ca l-am operat de Hypospadius si este saracul macelarit la cuculet...
Bine ai venit printre noi josefine
Gabriela pentru tine ca meriti
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
mamicaluitheo spune:
elena il cheama FLORIN IOAN GHERASIM.
o noua veste si o noua grea incercare pt. matusa mea.
a inceput sa faca din nou febra si azi i-a zis o asistenta ca s-ar putea sa faca si ceva la creier de la atatea medicamente.
nu mai am cuvinte
andreea
Elenalove27 spune:
quote:
Originally posted by mamicaluitheo
elena il cheama FLORIN IOAN GHERASIM.
o noua veste si o noua grea incercare pt. matusa mea.
a inceput sa faca din nou febra si azi i-a zis o asistenta ca s-ar putea sa faca si ceva la creier de la atatea medicamente.
nu mai am cuvinte
andreea
Draga mea Andreea l-am trecut pe Florin pe lista de rugaciuni si o sa ma rog pentru el sa treaca cu bine peste aceste incercari ale vieti
offf asistentele astea , si mie mi-a spus o asistenta ca bebe Alvaro va fi un copil cu probleme la cap ...bla bla...ceea ce nu are .
Doamne ajuta-l pe FLORIN IOAN GHERASIM sa treaca cu bine prin aceste incercari .
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?ARCHIVE=true&TOPIC_ID=19603" target="_blank">Povestea lui Alvaro-Daniel
web1-www.picturetrail.com/Elenalove27" target="_blank">web2-web3-
conchita spune:
quote:
Originally posted by Elenalove27
Eu sunt in disperare cu ALvaro ca l-am operat de Hypospadius si este saracul macelarit la cuculet...
bine te-am regasit, prajiturica! sanatate ingerasului tau si sa va ajute dumnezeu sa treceti cu bine si peste asta. lasa ca Alvaro este un voinic si un luptator, seamana cu mami, nu am indoiala ca o sa scape cu ...ce zici tu :)...intact si sanatos, ai sa vezi!!
i-am transmis Andreei noutatile primite direct de la mama lui Florin in seara asta-nimic schimbat de fapt-, mai ramane sa va transmit voua multumiri din suflet tuturor celor care au avut un gand bun, s-au rugat pentru baiat si vor sa il ajute si pe mai departe, din partea dnei Elena Gherasim.
--------------
conchita spune:
quote:
Originally posted by josefine
fetelor,mai adaugati pe lista o romanca ratacita la studii prin NY:)
ma bucur ca v-am gasit, dragelor!
bine ai venit, josefine vezi ca e o gasca super la voi acolo la NY, s-au si intalnit fetele de vreo cateva ori.
--------------
josefine spune:
quote:
bine ai venit, josefine vezi ca e o gasca super la voi acolo la NY, s-au si intalnit fetele de vreo cateva ori.
bine v-am gasit pe toate..sunt cu ochii-n patru pe monitor pana la urmatoarea intalnire:)