Fetele din USA, poftiti la o barfa! (29)
Raspunsuri - Pagina 14
Andrada spune:
OanaXandy nu cred ca trebuie sa platesti vama pentru ceas, dar citeste la site-ul UPS despre restrictii vamale cu Romania. Asigurarea insa cred ca e musai sa iei.
Fetele care ati votat pina acum imi spuneti si mie cum sta treaba?
Dupa ce te inregistrezi ce mai trebuie sa faci?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
CRISMIR spune:
OanaXandy,nu platesti vama,eu am trimis de toate prin posta,si nu am platit niciodata...dar sa faci asigurare in valoare de cat e ceasul,si chiar mai mult ,pt ca altfel risti sa nu iti ajunga,acasa in Romania se fura tot ca inainte,din pacate...asa daca ai asigurare ,in cazul in care se pierde pachetul sau nu ajunge,iti dau banii astia de aici...dar fi sigura ca ajunge daca ai asigurare,noi am trimis de multe ori si nu au fost probleme...oricum nimeni nu iti controleaza pachetul,tu il duci inchis si asa ajunge si acasa...bafta!
Mirela si bebele,38 sapt.
http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian
oanaXandy spune:
Fetelor, multumesc de raspunsuri! Faza e ca eu sunt "in plop si plopu' in aer" nu de alta dar eu nu am mai trimis niciodata pachet in Ro si habar nu am unde tre sa ma duc sa fac asigurarea asta! Cat ma costa? Eu pun ceasu' ala de vreo 200$-250$ dar in rest o sa mai pun ceva ainute pentru Andy, nepotelul meu si alte cateva maruntisuri, cadouri, dar nimic electronic! Voi trimite pachetul prin posta ca alta modalitate de aici din rahatu' asta de oras nu am si cateva prietene care au mai trimis prin posta mi-au zis ca intr-adevar pachetu' ajunge acolo nedesfacut dar cand cineva il ridica de la posta se desface pt a se vedea eventualele electronice pt care am inteles ca trebuie platita vama oricum! Teoretic ceasul intra in categoria electronicelor dar practic habar nu am cum e !
Si de asta vreau sa vad daca se plateste ceva vama pe el pt ca daca mai tre sa platesc si asigurarea si vama si tariful postal cred ca mai ieftin ar iesi persoana caruia ii e destinat ceasul sa il cumpere de acolo! CE porcarie, sa platesi atatea pt niste cadouri in fond si la urma urmei!
Si pentru haine trebuie asigurare?
Cleomax spune:
andrada, nimic in plus, doar semnezi voter's reg. card si te duci sa votezi la adresa de polling place care e scrisa deasupra numelui tau.
Andrada spune:
Merci Cleomax!!
Apropo, stie cineva cind se inchid urnele? Ca in Romania, la 12 noaptea sau trebuie sa imi iau ceva ore libere de la serviciu?
Gabbriela, deschizi tu birfa 30 cu listutza ta?
A
L’amore che move il sole e l’altre stelle. Dante
Iubirea misca soarele si celelalte stele
mn spune:
quote:
Originally posted by Andrada
...
Gabbriela, deschizi tu birfa 30 cu listutza ta?
...
buna la toata lumea..noua si vechie..
reveni si eu dupa luni de hibernare
asa ca dechidea-i' eu lista cu numarul 30