Fetele din USA, poftiti la o barfa! (29)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ruxij spune:

CRISMIR cred ca ar trebui sa te interesezi la Healthy Families si Medicare, copilul ar trebui sa aiba dreptul la aceasta asigurare medicala chiar dc. voi sunteti ilegali. Odata ce ii scoateti certificat de nastere si SSN, cred eu ca ar trebui sa rezolvati. Trebuie sa suni la tine la county, cauta pe net Healthy Families si MediCal parca.

ruxij

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Multumesc mult de informatie,RUXIJ!
Am sa vad ce gasesc.

Mirela si bebele,38 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabbriela spune:

Crismir si eu zic tot ca Roxij, sa mergi si sa te interesezi la Healthy Families si MediCal, la Medical itzi spun singur ca daca bb are SSN si certificat de nashtere se poate rezolva.. si mai ales daca avetzi venit mic si mai repede va accepta. NAshtere ushoara si bb sanatosa.
Mamicaluitheo sanatate la Florin.

Acuma eu cea curioasa ca intot deauna... cum se apropie alegerile ... ma roade curiozitate a voi pt cine vetzi vota fetelor?
Sotzul va vota pt presedintele B.. si ca ii place tare de el si vrea s afie realies el... Voi ce parere avetzi... ?
Sorry daca incep o poveste politica.. dar numai curiozitatea ma impinge...
O zi buna si multa sanatate la toata lumea

Gabbriela & www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Julian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns scumpic spune:

Salutare la fete.
Din pacate nu am mai scris demult cu toate ca v-am citit mesajele aproape zilnic.
Acum vre-o 3 saptamani una din fete mi-a dat adresa online de la o farmacie din Mexic de la care pot cumpara medicamente fara reteta.
As avea marea rugaminte daca ma mai poate ajuta cu acea adresa sau daca una dintre voi stie vre-o astfel de adresa.M-ar interesa in primul rand daca as putea sa cumpar antibiotice.Am mare nevoie de ele.
Va multumesc si sper sa revin si eu cu mai multe mesaje cat de curand posibil. Am un program f. incarcat si ajung numai noaptea tarziu acasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Veve spune:

Mirela,vad ca aveti si voi,in Florida, www.healthykids.org/" target="_blank">Healthy Kids.Incearca sa suni la ei ca sa afli din timp ce trebuie sa faci si ce plafoane de venit au.Eu am NH Healthy Kids pentru amandoi copiii si nu platesc absolut nimic;ma refer la orice tip de ingrijire medicala si medicamente cu prescriptie.In schimb e greu de gasit un stomatolog care sa accepte aceasta asigurare.In NH plafonul de venit e de $2.500/luna (familie de 3 persoane) pentru Healthy Kids Gold (la care nu platesti nimic) si $3.300 pt.HK Silver la care platesti $25/luna.Habar n-am daca in Florida sistemul e acelasi,insa merita sa incerci!

Irina,veve & croko
pozici

Mergi la inceput

Scumpic mai bine dute la un medic si sa itzi dea el retzeta si sa ridici medicamentele dintr-o farmacie de aici... Eu asha ashi face in locul tau.. mai bine shtiu ca platesc un ban in plus de cat sa am probleme ..
La TV intruna zice sa nu cumparam din mexic nici un medicament fara retzeta.

Gabbriela & Julian www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CRISMIR spune:

Buna fetelor!
Multumesc mult de informatii si ajutor,GABBRIELA SI VEVE...am citit de pe link-ul acela si acum urmeaza sa sunam,sa vedem ce ne zic...speram sa ne poata ajuta,ar fi super!....pupici pt voi si !

Mirela si bebele,38 sapt.

http://community.webshots.com/user/crismir100
DPN 27 oct.-baietel-Robert Cristian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns conchita spune:

fetele cu ciatu, dati si la matusica aici un semn cand strigati adunarea in seara asta, ca sunt in mutari si redecorari, poate pierd notiunea timpului si uit sa mai vin. un buzz pe YM ar fi perfect

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaXandy spune:

Buna fetelor! Am cam tras chiulu' pe aici pe la voi, dar incerc sa ma "redresez"! Vin si eu cu o rugaminte ! As vrea sa trimit un ceas in Romania prin posta, bineinteles, si sunt curioasa daca trebuie sa platesc vama pt el( la o val de ~ 200$)! ?

Mergi la inceput

Aaaa da.. si eu cu chat ashi vrea sa ajung la o intalnire .. dar niciodata nu vam prins .. asha daca nu este cu suparare sa imi izcetzi si mie o ora la care ajungetzi acolo "pe chat"
O zi buna si sanatate la toata lumea
[/i]

Gabbriela & Julian
www.babiesonline.com/babies/j/julianleonardo/" target="_blank">Poze

Mergi la inceput