Gripa si sarcina

Buna fetelor.Eu sunt genul acela de om care daca nu are una, o are pe cealalta...! Pe langa chist ovarian de 5 cm, si RH negativ, m-am ales cu o raceala de toata frumusetea, am facut si putina febra,si din cate stiu nu pot sa iau nimic, nici pastile, nici vitamina C...Cu ce sa scap de ea? Sunt insarcinata in 8 saptamani...! Va pup
Rianna
Raspunsuri

sheherezada spune:
Bea mult ceai de plante cu lamaie.Eu am scapat asa anul trecut in 24 de ore de raceala.
Mereu alaturi de voi.
"Nu exista culmi de neatins ci numai aripe prea scurte"
sheherezada

ligia13 spune:
Si eu sunt in aceeasi situatie, adica 8 saptamini si racita de vreo 3 saptamini.
Medicul mi-a spus ca pot sa mai iau cate un paracetamol, e voie propolis cu vitamina C, sunt niste medicamente homeopate bune(eu nu am luat) .
In rest Doamne Ajuta!

ana maria spune:
Paracetamol, proposept si vit c. Eu am luat lamaie mulkta dar atentie!!! creste aciditatea si desi eram in 19 saptamani qm vomitat intr-o fericire.
Drul meu mi-a zis ca doar febra e periculoasa si daca observ o crestere sa iau antitermice ca s-o tin in frau!!!
Sanatate!!!
Ana Maria
Succes si s-auzim numai de bine!!!

mitub spune:
Paracetamol si vitamina C, cu ceaiurile sa ai grija ce bei, caci de exemplu salvia este foarte buna pentru raceala dar este extrem de toxica in sarcina.
frectie cu carmol si stat la transpirat o noapte, sigur te vei simti mai bine!
ai grija de tine si de bebe,
boga

corneliaa spune:
Si eu de 3 zile am rana in gat. Ce-i drept nu am temperatura. Mai nou imi curge si nasul.DAR....IMI ESTE MULT MAI BINE DUPA CE AM BAUT 3 ZILE CEAI DE LAMAIE (DIN LAMAIE CRUDA) CU MIERE, am facut frectie cu tuica (hahaha!n-am avut spirt in casa)si am stat la o temperatura constanta si calduta. Azi imi e mult mai bine.
Sanatate multa!
(24 sapt.)
Cornelia si bebe-strumf
http://community.webshots.com/user/corneliaa100

Candy spune:
SA NU CUMVA SA IEI ASPIRINA!!! Asta produce malformatii. Eu pentru dureri de gat am luat Strepsils clasic, am baut ceai de lamaie cu miere, mi-am pus comprese cu spirt la gat. Pentru gat e buna si gargara cu apa cu sare.
Daca ai un inceput de bronsita incalzeste sare grunjoasa cca 1 kg, pune-o intr-un saculet si cand ajunge la o temperatura suportabila pune-o pe piept si aplatizeaz-o. La inceput poti pune peste un prosop/tricou, daca ti se pare prea fierbinte. Ajuta si la tuse.