Nu vreau sa va innebunesc cu micile mele nelamuriri dar poate sunteti draguti sa ma ajutati.Nu stiu exact cum sa ma exprim de aceea va rog fiti ingaduitori cu mine.Am observat ca la anumiti membrii ai DC sub mesajele postate apar de ex.Poze si intrand acolo le poti vedea pozele.Intrebarea mea este cum pot sa am si eu ceva asemanator.In speranta ca intelegeti felul meu haotic de a pune o intrebare va multumesc.
Rely si Richy
RELY
In primul rand trebuie sa ai un album personal undeva pe net.Merg si albumul sau pagina personala de aici.Apoi iti atasezi la semnatura linkul de la fotografii scris intr-un anumit fel si-ti apare asa cum vrei tu.
Nu prea am fost coerenta!Daca ai fotografii undeva pe net,iti explic mai departe "tehnica".
PS daca dai "reply with quote" pe mesajul meu,de ex,poti vedea cum am introdus eu linkul de la poze,incepand de la paranteza patrata unde scrie "url" si terminandu-se la ultima paranteza de dupa "/ url";tu schimbi numai linkul dintre ghilimele cu al tau si cuvantul "pozici" cu altceva,ce vrei tu.Nu-ti pot reda aici exact cum se scrie pt.ca nu iese.Daca mai ai nelamuriri...
Irina,veve & croko
pozici
Multumesc pt ajutor.Din pacate nu am fotografii pe net, dar atunci astept sa mi se dea unda verde pt ca sa imi fac albumul de membru si apoi voi incerca cum mi-ai explicat tu foarte coerent.Mersi inca o data pt lamurire.
pt tine.
RELY
Uraaaaaaaaaaaam reusit sa imi pun si eu poze langa semantura.Mersi Veve te pupic dulce, mi-ai fost de mare ajutor.
Rely si Richi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/aureliapopoviciu/album?.dir=/e3f2