Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 6
FELIS spune:
quote:
Originally posted by Jasmine
Felis,si eu sunt in aceeasi situatie.AM o receala din aia nasoala de tot.Asta e deja a treia zi de cand iau paracetamol si beau hectolitri de ceai cu miere si lamaie.Nu se intrevede nici o imbunatatire.Mi-e foarte cald,transpir,nu pot sa respir....si mai am si treaba la serviciu.
Jasmine33 saptamani
JASMINE eu sunt racita de 3 zile dar azi am luat primul paracetamol(la fel ca tine ma simt) Am vazut eu ca e pe lista medicamentelor permise in sarcina, am fost ieri dimineata la farmacie, am cumparat si farmacista cand a auzit ca sunt pt mine m-a intrebat daca sunt la recomandarea medicului. Ca sa nu am parte de vreo prelegere am zis ca da, dar in acelasi timp am cazut pe ganduri si cu ele in buzunar am zis ca totusi n-o sa iau. Astazi insa simtindu-ma din ce in ce mai rau nu am mai rezistat si mi-am sunat dr. ginecolog pe mobil si l-am intrebat. Mi-a zis ca pot paracetamol, vitamina C si picaturi in nas.
Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
n-am mai reusit sa intru de ieri dimineata...credeam ca iar s-a defectat site-ul...dar cand colo am gasit o gramada de pagini scrise si in capitolul vechi si 3 din cel nou...asa ca m-am bucurat mult de tot sa va citesc.
ieri dupa starea de greata de dimineata, am iesit afara cu alex si uimitor...mi-am revenit...asa ca m-am simtit excelent in vizita de care va vorbeam...am venit acasa pe la 21 si am incercat sa intru dar nu am reusit....
azi dimineata cum am vazut ca este soare si caldutz afara l-am scos pe alex in parc si nu a mai vrut sa vina in casa pana la ora 15, cand era lesinat de foame si somn...imediat dupa ce a papat de pranz a cazut de pe scaun direct in pat....cand am venit sa-l intreb daca nu vrea un suc el dormea deja jumate pe scaun jumate pe pat....asa de obosit era.
acum insa s-a trezit si are iar pofta de iesit afara dar nu-l mai scot nici daca ma bate...ca nu mai pot.
ieri am mai fost prin oras si am mai cumparat 3 caciulitze pentru bb, foarte haioase...sper insa sa vina mai bine la alex toate-i veneau ca niste galetuse, desi dr zicea ca are capsorul mare...oricum am incercat sa fie alt model astea pe care le-am luat.
in rest, cu mine si bb-elina totul este ok, inca nu am racit desi ma astept din moment in moment ca mai toata lumea este racita in jurul meu, inclusiv alexutz.
mai am cate ceva de cumparat, mai mult cadouri pentru rude dar mai am 10 zile asa ca nu ma agit si oricum vreau sa fie ceva simbolic si daca se poate usor, usor de tot ca am multe bagaje in plus.
va pupacesc pe toate si va urez multa, multa sanatate, celor racite sa va faceti bine cat mai repede....aveti grija de voi si de bebelasi
monica
Mona_B spune:
quote:In cartile de specialitate pe care le-am citit aici in Germania, NU se recomanda infasatul!!!A propos ce argumente ti-a dat mamica respectiva in favoarea infasatului?1Nici mama mea n-a aplicat metoda asta, acum 30 de ani.Sanatate si intreaba mai bine un pediatru, nu tine cont de sfaturile oricui!
Originally posted by Ele
Vreau sa stiu si eu care e faza cu infasatul?????
Bits mai indeasa-l in burtica putin, eu tot trag speranta sa ajung macar la 37.
Elena, 35 sapt, DPN-5nov
Mona
31 saptamani
FELIS spune:
quote:
Originally posted by carmen
In sfarsit stim si noi aproape sigur (sigur aproape sigur pentru ca intotdeauna mai e loc de surprize) ca urmeaza sa mai avem o fetita. In privinta numelui inca nu suntem decisi (de fapt nu prea aveam idei) pentru ca ne pregateam de baiat; toata lumea zicea ca dupa fata vine un baiat asa ca... ne mai gandim la nume de fete.
Ana (1 an si 11 luni) inca nu s-a obisnuit cu ideea ca va mai avea o surioara, ea zice tot "bebea". Acum e incantata dar nu stiu cum va reactiona cand va vedea ca patutul ei va fi folosit de "bebea".
28 saptamani, Spitalul Judetean Suceava - Dr Hincu
carmen
CARMEN felicitari, sa ai parte de o nastere usoara si sa te bucurri de .. cele 2 fetite...
monica-elizabet spune:
try, la multi ani fericiti alaturi de sotzul tau !
olga, felicitari pentru casutza !
felis, cum ai reusit sa racesti? stai cumintzica in patutz, ceaiuri calde cu miere si lamaie si ai grija de tine sa te faci repede bine...mai ales ca acum esti in concediu.
va pupici
monica
Mona_B spune:
Fulguletz, tie ti-a recomandat medicul sa faci vreun vaccin? Ma refer la cel antitetanos,mie nu mi s-a spus nimic pana acum!
Sanatate si cat mai putin disconfort!Eu am o burta cat casa
andreap spune:
Iata ca am sosit acasa dupa prima zi de lucru.Fiind prima zi, n-am apucat sa intru pe net, asa ca vad ca de aseara pana acum ati scris ceva.
Eliza, eu am avut mereu tensiune 9 cu6, mai nou am 12 cu 8.De la BBica?In ceea ce priveste umflatul picioarelor, eu sunt umflata cu totul:maini, picioare.Cel putin picioarele sunt ca gogosile.
Olga, felicitari.Las' ca te sun luni si vorbim despre cinstea pe care o sa o faci!!!Sa-ti ajute D-zeu sa te bucuri de ea si sa-ti cresti sanatoasa in ea BBIca.
Ela2001, eu i-am luat BBicii niste abtibilduri cu figuri din desene animate cu 25.000 lei 2 buc.E drept ca din Pitesti, de la,un magazin cu produse de 25.000 si 35.000 lei(cred ca exista astfel de magazine si in Bucuresti).
Fetelor, dar vad ca s-a luat gripa de voi rau de tot!Aveti grija.Si sa va insanatositi cat mai repede.
Azi am fost la birou dupa 1 luna.M-am simtit bine, mai ales ca acum nu ma mai streseaza nimic, imi fac treaba fara nervi stiind ca mai am putin si plec de tot(cel putin ptr. cateva luni)Daca ma simt bine(azi n-am avut nici o problema)merg inca 1-2 saptamani.
Acum a venit al meu sot si e super sa fiu cu el.
Va pup si va doresc un week-end super!
Andreea
34 saptamani+BBIca
Mona_B spune:
Try, multa fericire va doresc tie si sotului tau!Si noi am implinit patru ani de la casatorie pe 9 septembrie!
FELIS spune:
quote:
Originally posted by roserb
Salutareee!
In sfarsit avem din nou Internet!
Imi pare rau ca am disparut precum magarul in ceata , multumesc Bobita pentru telefon, si tuturor pentru grija. N-am apucat sa citesc nimic, acum imi iau elan sa ma pun la curent cu noutatile!
Suntem bine, am fost racite si eu si Bianca , am fost si la control, colul e inca lung si inchis, contractii am in continuare, dar ma tratez si sper sa rezist cu brio macar pana duminica viitoare cand botezam.
Va pup pe toate si ne auzim cat de curand din nou!
Roxana- saptamana 35
DPN 6 nov- Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://f2.pg.photos.yahoo.com/roxanaserbanescu
ROSEB bine ai revenit... Imi pare rau ca nu ai avut internet (nici eu nu am avut de ieri dupa-amiaza pana astazi dupa-amiaza si a fost f nasol) si ca ai fost racita tu si fetita... Asa ca te inteleg perfect... Bafta cu botezul... Eu trebuie sa-mi scot finii la biserica duminica ... Sper sa ma simt cat de cat mai bine ca trebuie sa pregatesc si masa...
Problema e ca nu prea am cu ce sa ma imbrac la biserica... Am sa profit si eu ca la gravidute se permit multe si am sa merg imbracata normal (salopetuta...) Mi-am facut datoria la cununie si la nunta (cate o rochie la fiecare...) Sper sa nu fiu deplasata...
andreap spune:
Hai ca am reusit sa citesc si paginile scrise de voi aseara
Try"La multi Ani" si multi inainte fericiti alaturi de BBicul vostru.
Adriana, daca m-ar deranja mirosul de mancare probabil ca n-as avea atatea kg
!Fac mancare ptr. ca mi-e foame si nu pot manca toata ziua salam si branza.Dar stai linistita ca nu fac cine stie ce mancaruri savanate!
Camys, ai grija cu dependenta!N-am vrea sa avem printre noi o mamica narcomana(glumesc!!)
Acum chiar ca va spun"noapte buna".Maine fetita prietenei mele face 1 an si suntem la petrecere!
Andreea
34 saptamani+BBica