Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 13
FELIS spune:
quote:
Originally posted by bits
fetele multam fain pt raspunsuri,adevarul e ca ma panicasem.culoarea sangelui nu am vazut-o caci mi-au pus un tampon de vata inauntru ca sa nu iasa ovulul pt candidoza,iar acum cand l-am scos am observat ca nu era mult sange,probabil a fost o zgarietura.ce-i drept de la 13sapt nu am mai facut control vaginal,
nici atat si vorba ELIZEI cred ca am devenit mai sensibila
.
inca o data va pup si week-end placut!
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
BITS ma bucur ca e bine si tu te-ai linistit... Citisem si eu dimineata ce ai scris si sa stii ca ma pusesei pe ganduri... Nici nu stiam ce sa-ti spun ca ma panicasem si eu cand am citit...
Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos
monica-elizabet spune:
bravo felis, vrenicutza ca de obicei, maine e ziua de iesit la biserica cu finutzii? ce bunatati pregatesti la masa? eu ca de obicei desi am bagat in mine ca intr-un spital tot poftesc la diverse chestii...asa ca mai fa-mi si tu pofta hi hi
am noroc ca alex sta cumintzel si se uita la cenusareasa pe dvd asa ca nu mai da semne sa vrea afara....in seara asta.
eu am citit povestea adelei iepure de la mamici de sept-oct si am plans de emotie asa frumos povestea...pare simplu cand povesteste cineva asa frumos...dar...ramane de vazut cum o sa fie la noi.
pupici...am fugit il mai las si pe sotzul meu ca am acaparat pc-ul de tot...mai intru mai tarziu sa vad daca ati mai scris.
try...tu pe unde sarbatoresti...de nu ti-ai scris inca mesajul de seara?
monica
monica-elizabet spune:
felis, acum am vazut ca nasti la filantropia, am citit la nasterea pe glob sunt 14 pagini nu mai stiu exact cum se numeste subiectul dar fff multe fete ziceau ca e cam nasol acolo...tu ce parere ai?
eu o sa nasc la municipal si tot asa ziceau ca pe aripa A4 e tare nasol in schimb pe A2 cica ar fi bine...o sa vad si eu cand ajung acasa.
te pup
monica
FELIS spune:
E ceva de groaza internetul asta… Se misca de parka ar cauta ziua de ieri…
Burtici… Problema cu hemoroizii pe care o aveam dinainte de a ramane gravida de la prea mult stat pe scaun a inceput sa se accentueze… Nasol moment… Asta mai lipsea…
Mesajul acesta il scriu in word deoarece internetul macina la schimbarea paginilor… Ca sa deschida raspunsul sau sa-l trimita pe forum… Imbatranesc langa el… Asa ca din economie de timp …scriu aici… De ce am specificat unde scriu… E cam idiot Word-ul ca imi corecteaza el cuvintele cum are chef si unde eu scriu corect ma trezesc ca el imi desparte cuvinte sau imi dubleaza litere etc …
Concluzia… scuzati eventualele greseli de scriere…
FELIS spune:
MONICA… Da maine imi scot finii la biserica… Asa se zice … Nu stiu cine pe cine scoate de fapt. Ei au zis ca trec sa ne ia. Cu masa… Dificila problema… Voiam sa nu fac ceva sofisticat ci ceva simplu: un aperitiv, friptura cu piure de cartofi si prajituri as fi cumparat… La aperitiv voiam neaparat sa fac ciuperci cu maioneza… Nu am mai facut de mult deoarece nu-I plac sotului dar mie si finilor ne plac… Eu am stat cu fina mea 3 ani de zile in acelasi apartamet si-I gatem eu… La ziua ei tot eu ii pregateam totul (inclusive tortul si prajiturile)… Finul statea un etaj mai sus asa ca ei imi stiu talentele culinare (mai bine decat mi le stie sotul)… Problema e ca acum nu ma mai simt in stare sa le fac (energie ioc)- sa ma si aranjez cat de cat … Si stiu ca daca ma obosesc devin ciufuta si apoi imi pare rau ( de cand sunt insarcinata). Toata lumea ma intreaba daca mai fac “acele” prajituri bune sau saratele sau… Asta e …
De fapt am deviat subiectul … Nu am masa… Ma bazam ca iau de la o prietena dar ea are puzel-ul pe ea si nu-mi poate da masa ( are puse cam 1800 de piese si mai are de pus vreo 200, dupa care il lipeste si-l pastreaza…). Finii mi-au zis ca trec sa ne ia la biserica si apoi sa mergem la masa la curte la printii finului… Ce ziceti? … Sa accept? … Si sa fac masa altadat la noi?… Nu sunt prea nesimtita?...
monica-elizabet spune:
felis, eu am vrut sa-ti zic de ieri de cand am auzit ca vrei sa faci masa la tine acasa ca de obicei se "obisnuieste" ca aceasta masa sa fie data de fini....dar toate astea nu sunt batute in cuie si de-aia nu ti-am zis nimic...bineinteles ca daca ei s-au oferit, in situatia ta accepta fara sa mai stai pe ganduri.....ocazii or sa mai fie destule sa faci mese la tine acasa....prima dintre ele chiar nasterea lui bb...
eu mi-am facut un castronoi mare de salata verde, cu rosii, ceapa verde, ardei capia, marar si mi-am ras cascaval pe deasupra...am zis sa fie cat de cat dietetic....dar parca vad ca mai bag ceva pana ma culc hi hi
ma duc sa pap si revin
monica
FELIS spune:
MONICA, sa stii ca la momentul cand am descoperit acest forum mai intai am citit exact subiectul cu spitalele… Despre Filantropia se zic si bune si rele… Salonul bb-ilor cica ar fi super modern si asistentele f amabile… Eu nu am ales spitalul ci doctorul… Am citit si eu despre Municipal si CFR ca ar fi cele mai recomandate dar fiecare padure cu uscaturile ei… La Municipal a fost o poveste de la care mi se trage mie frica de anestezie. Prefer sa nu zic mai multe…
URA… Mi-am recapatat steluta…
Burtici… V-am dat si eu odata o reteta de prajitura cu mere… A facut-o cineva?...
FELIS spune:
Am primit cu imprumut o carte “EU SI PARINTII MEI” (despre sarcina, nastere si primii ani de viata). Nu prea aveam chef s-o citesc… Ma gandeam ca e greu de citit darn u e deloc asa… E foarte usor de citit. Am sa va scriu si voua ce mi se va parea super important… Ce scrie chiar pe coperta ”Cum fiecare copil este o alta lume, o alta personalitate, autoarea nu da retete, ci observa si urmareste copilul, constata faptele lui, se bucura si se mahneste, apoi povesteste…” Cine mi-a dat cartea mi-a zis ca este scrisa de un medic pediatru care si-a urmarit propria sarcina si a asternut pe hartie… Voi vedea cum va fi pana la capat… Are si poze…![]()
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis, eu am vrut sa-ti zic de ieri de cand am auzit ca vrei sa faci masa la tine acasa ca de obicei se "obisnuieste" ca aceasta masa sa fie data de fini....dar toate astea nu sunt batute in cuie si de-aia nu ti-am zis nimic...bineinteles ca daca ei s-au oferit, in situatia ta accepta fara sa mai stai pe ganduri.....ocazii or sa mai fie destule sa faci mese la tine acasa....prima dintre ele chiar nasterea lui bb...
eu mi-am facut un castronoi mare de salata verde, cu rosii, ceapa verde, ardei capia, marar si mi-am ras cascaval pe deasupra...am zis sa fie cat de cat dietetic....dar parca vad ca mai bag ceva pana ma culc hi hi
ma duc sa pap si revin
monica
MONICA multumesc, asa am sa fac.
Acum pofta buna! Chiar daca nu e

monica-elizabet spune:
bineinteles ca am facut-o eu...a doua zi, nu mai tii minte ca te intrebam chiar in seara aia daca nu merge facuta si cu praf de copt ca nu aveam bicarbonat? sper ca asta e reteta...ca am notat mai multe de aici de pe forum.
eu am nascut acolo la municipal si stiu ca asistentele sunt spagare rau de tot, dr-ul nu mi-a bagat mana in buzunar, eu i-am dat cat am vrut eu si a fost multumit si eu la fel de el....in ceea ce priveste anestezia cand l-am nascut eu pe alex nu facea nimeni anestezie epidurala asa ca mi-au facut generala dar m-am trezit imediat dupa operatie...de fapt nu a plecat anestezistul de-acolo pana nu m-a vazut treaza....atunci a zis...acum pot pleca linistit...un tip foarte de treaba...si la el am cotizat dar tot asa cat am vrut eu nu mi-a zis nimeni un pret oficial.
sper sa fie bine si de data asta...la mine a fost mai nasol cu recuperarea de dupa operatie dar poate sunt eu mai sensibila...cine stie....altele imediat se ridicau si nu aveau nici o problema.
asa este felis, peste tot auzi de dr buni si de dr de care sa te feresti si daca tu ai incredere in dr-ul tau atunci nu mai conteaza....
monica

,adevarul e ca ma panicasem.culoarea sangelui nu am vazut-o caci mi-au pus un tampon de vata inauntru ca sa nu iasa ovulul pt candidoza,iar acum cand l-am scos am observat ca nu era mult sange,probabil a fost o zgarietura.ce-i drept de la 13sapt nu am mai facut control vaginal,
nici atat si vorba ELIZEI cred ca am devenit mai sensibila