Mamici de noiembrie-decembrie 2004 (62)
Raspunsuri - Pagina 12
dama spune:
Am uitat sa schimb semnatura suntem in 33 spatamani si de maine in 34.
Va urez un we placut.
29 saptamani
monica-elizabet spune:
buna fetelor,
azi abia am tras de mine sa ma trezesc si alex la fel...abia pe la 10 am facut ochisori, apoi i-am dat sa pape lui alex si intre timp m-am apucat si de prepararea unei supe pe care abia acum am terminat-o.
bits, pe mine o sa ma controleze vaginal pe 11 cand merg la ultimul control aici. eu stiu ca si la alex m-a controlat in ultima luna vaginal ca sa vada exact ce si cum stau cu colul deci nu e o problema controlul vaginal...dar de ce a fost asa brutal? eu cred ca tot sangele ala provine dintr-o zgarietura ceva din vagin, de altundeva...nu-mi dau seama, daca colul este inchis si nu sunt probleme. era rosu sau maroniu?...probabil ai fost si tu crispata si nici nu mai fusese de mult timp ceva sau cineva in vizita pe-acolo si de-aia...oricum stai cumintica...dar acum iti mai curge? sau a fost doar o chestie de moment?
andreea, eu stau intre petre ispirescu si piatza rahova...abia astept sa ne vedem, dar poate ne intalnim toate fetele din buc pe undeva daca o mai fi vreme frumoasa cand vin si eu, ce ziceti?
CICI BINE AI VENIT, SA AI PARTE DE BB-ELINA SANATOASA SI NASTERE USOARA!...avem DPN-ul ff apropiat, eu sunt pe 18 dec.
va pupici pe toate si va urez distractie placuta sau odihna placuta...dupa caz

monica
Eliza5 spune:
Bits, pe mine doctorul ma controleaza de fiecare data vaginal. Si ultima data am remarcat si eu ca m-a durut (de obicei nu prea simt nimic..). Probabil ca pe masura ce sarcina evolueaza, noi devenim mai sensibile acolo jos. Nu-ti face griji, nu s-a intamplat nimic rau 
Monica, te invidiez sincer ca esti atat de activa. Eu nu stiu ce am, dar nu mai pot sa fac absolut nici un fel de efort. Daca merg pe jos 10 minute deja mi se taie rasuflarea si mi se intareste burta. Parca nu mai sunt buna de nimic
Azi am fost sa iau covoras pentru camera copilului si am obosit teribil (doar cat am intrat in magazin, am luat covorul si am iesit) 
Eliza - 32 saptamani
DPN 15 noiembrie - Dr. Anca - Municipal
ad_rianna spune:
TRY iti doresc din tot sufletul la multi, multi ani fericiciti impreuna cu sotul si puiutul tau. Sa aveti parte de multe bucurii impreuna, de satisfactii, si liniste. Pupici!
Si deja bebe va face cadouri!! Asta e semn bun.
FULGULETZ eu de mult tot vreau sa pun poze dar sotiorul meu nu stiu ce a facut cu programul care descarca poze de pe camera foto ca nu mai merge
, si atunci ca sa nu le pierd trebuie sa le tin in camera si nu mai pot face altele. Nu mai e loc nici pe cardul ala din interior. Imi vine sa plang de ciuda. Tot imi promite ca o sa faca ceva. Acum ca mi-ai amintit voi sta pe capul lui pana le descarca.![]()
CAMYS de ce ti-a zis ca nasti asa devreme?
ELE stai cu noi , ce daca nasti in octombrie? Ne-am obisnuit cu tine. Si eu pe zi ce trece mi-e tot mai teama sa nu nasc in octombrie. Doamne ajuta
sa stea cat mai mult bibicii acolo, ca ei fiind 2 nu sunt asa maricei ca ai vostri.
MiCHE faza cu dormitul e de discutat...in sensul ca nu am gasit nici o pozitie buna, ba mai mult cum eu nu pot dormi numai intr-o parte, cum stau pe dreapta il simt pe bebe cum misca si mi-e teama sa nu-l apas, ma intorc pe cealalta parte, misca celalalt. Si atunci ma ridic pana se potolesc. Cred ca exagerez!!!
ELE am impresia ca depinde si de spitalul in care nasti, eu am inteles ca in unele ii infaseaza pe bebei in altele te pun sa-i imbraci, dar oricum tre' sa le pui pampersi
Adriana 33 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos
Cecilia C spune:
Buna fetelor si multumesc de urari si acelasi lucru va doresc si eu voua...nastere usoara si-apoi vedem noi cum ne descurcam cu bebeii nostri.
Noi acuma ne-am trezit pt ca la noi e ora 9.33 dimineata.tot imi propun ca in weekend o sa dorm mai mult dar nici poveste.bebelina se trezeste de dimineata si automat ma trezesc si eu.
Monica, sigur ca avem DPN-ul foarte apropiat..la mine 19 si la tine 18 Dec...initial mi-a spus 16 Dec dar dupa prima ecografie cu toate masuratorile mi-au zis 19 Dec..nu e mare diferenta dar oricum eu sunt curioasa cand o sa vrea bebelina sa vina....
Adriana, m-am uitat la pozele tale de la nunta si mi-e foate cunoscuta fata nasului tau..cred ca a terminat liceul la LMF1 in Gheorgeni, nu? si eu tot acolo am terminat..apropo sunt din Cluj si ma gandesc ca as fi vrut sa nsc si eu la Gine 1...dar acum fiind in Canada trebuie sa las gandurile deoparte....
Try, tu unde o sa nasti? eu o sa nasc la North York General Hospital care e la 10 min de mine asa ca nici nu-mi fac probleme...
La Multi Ani, Try pentru aniversarea celor 4 ani de casatorie.si noi am avut aniversarea pe 16 Sept...
Sa stiti ca eu m-am uitat la toate pozele voastre si in completare am pus si niste poze cu burtica...o sa incerc sa pun niste poze si de la nunta desi trebuie sa le scanez intai...nunta a fost in 2000 si cam greu cu aparatele digitale pe-atunci.
Acum trebuie sa va lasam ca bebelina se misc foarte tare..cred ca-i e foame si ei asa ca mergem sa mancam ceva..
Sa aveti o zi linistita si aveti grija de bebei
Paaaa
Cici si Alexia din burtica
sapt 30-a,DPN 19 Dec
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cas_cici/my_photos
ad_rianna spune:
ELIZA nu ar fi bine sa vorbesti cu medicul tau, eu stiam ca nu e prea bine sa ti se umfle asa si mainile si picioarele, chiar si fata? Stii, mie mi-e asa groaza de alunite, mi-a crescut una pe gat, mica-mica, dar iese in afara si nu-mi place. Eu am citit ca e normal in perioada sarcinii. Oare dispar dupa?
DAMA bine ai revenit, chiar ma intrebam ce o fi cu tine.
CECILIA bine ai venit printre noi,
sa fii sanatoasa si tu si bebelina ta. Pe cine ai vaZut tu in poza e sotul surorii mele, nu mi-e nas si e din Cluj dar nu stiu unde a facut liceul. Ce mica e lumea nu? Esti de mult plecata? Ce bine ca e cineva din Cluj si pe aici... chiar daca acum e in Canada. Pupici.
Ma duc sa mai citesc ca am ramas in urma. Si fac mancare si calc si haine, ma mut de la "un post de lucru" la altul, asa ca sa nu ma plictisesc![]()
Adriana 33 sapt si cei 2 BBmici -DPN 18nov
http://f2.pg.photos.yahoo.com/ph/adriana_axa_cluj/my_photos
bits spune:
fetele multam fain pt raspunsuri
,adevarul e ca ma panicasem.culoarea sangelui nu am vazut-o caci mi-au pus un tampon de vata inauntru ca sa nu iasa ovulul pt candidoza,iar acum cand l-am scos am observat ca nu era mult sange,probabil a fost o zgarietura.ce-i drept de la 13sapt nu am mai facut control vaginal,
nici atat si vorba ELIZEI cred ca am devenit mai sensibila
.
inca o data va pup si week-end placut!
octy 36 sapt DPN:29oct
http://photos.yahoo.com/octyb
gandacelu spune:
quote:
Originally posted by danette
Gandacel!
De dimineata citesc din "ILE LA 2 ANI"... m-a impresionat si ne-a bine dispus pe amandoi...caci i-am citit si sotului meu...
Sa-ti traiasca ILE, e o fetitza deosebita!
Dana - sapt.32
DPN 27 Nov.
http://community.webshots.com/user/zonzo101

a ta o sa fie si mai cu motz!
monica-elizabet spune:
bits, ma bucur ca esti mai bine...te-ai speriat si e normal sa reactionezi asa.
cici, ti-am vazut pozele...tare slabutza mai esti si tu eu sunt cat elefantul pe langa tine avand in vedere ca suntem in acelasi nr de sapt.
felis, fulguletz....tura de seara, unde sunteti?
eu nu mai am nici un chef de iesit din casa acum desi...cine mai stie pana la urma pe unde-mi ajung picioarele....dar e asa urat si frig afara...
eliza ma lauda azi ca sunt activa hi hi multumesc frumos dar eu sunt abia in sapt 30 voi sunteti mult mai avansate in sarcina si va cred si eu ca va e mai greutz...de-aia plec si eu acasa fiindca sunt constienta ca o sa-mi fie din ce in ce mai greu.
va pupic dulce si aveti grija de voi
monica
FELIS spune:
quote:
Originally posted by monica-elizabet
felis, fulguletz....tura de seara, unde sunteti?
eu nu mai am nici un chef de iesit din casa acum desi...cine mai stie pana la urma pe unde-mi ajung picioarele....dar e asa urat si frig afara...
monica
MONICAAAAAAAAAA!!!.... Sunt aiiiiiiiiiiiici!!!....
Doar internetul merge cumplit de greu...
Am fost si eu azi ceva mai ocupata... Am facut cumparaturi, am fost la masa la soacra mea dupa-amiaza si cand am venit acasa am facut mancare...(supa de pui si mazare cu carne). Nu par multe chestii dar raceala nu mi-a trecut si am fost cumplit de obosita... Dupa fiecare chestie stateam in pat sa ma odihnesc... Si pentru cumparaturi am facut 3 drumuri... Acum insa dupa ce am stat si m-am odihnit am intrat sa va salut... si sa mai vorbim daca imi tine cineva companie
Felis, 29 sapt(30 de la UM), DPN 12 dec, Dr. Iliescu Marian (Filantropia)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cornelfelis/my_photos