Mamici de ianuarie-februarie 2005(38)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Andrutza, norocul nostru acum este ca Dragos a devenit indispensabil pentru multi (este cel mai bun in domeniul sau)... Daca nu ar avea foarte multe cursuri, conferinte, comisii de admitere cred ca nu ne-am fi aruncat atat de mult...
Luni, de ex. , pleaca la Paris, la ENA... Va lipsi o saptamana!

Coca, nu te superi pe mine ca te intreb...La ce fac este sotul tau student... Iti explic in PM.

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Mai fetelor, eu in afara de o pereche de sosete si 3 babetele ,pe care le-am primit de la soacra mea, nu am nimic ptr bebe. Si asta ptr ca am vrutca inainte de a cumpara lucrusoare sa fiu sigura ca totul e ok cu bebe.Si acum ,dupa eco morfo, cind stiu ca e sanatoasa micuta..voi incepe cu achizitionarea patutului si apoi cu citeva lucrusoare necesare la iesirea din spital si mai spre dec...voi lua cremele si sampoanele necesare.. Sterilizatorul nu-l vreau sigur.. Cadita am, biberoane voi lua 2-3,ptr ca daca alaptez, nu-mi trebuie decit ptr cazuri deosebite(ceai, apa) si cam atit..

Coca 23 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Fetelor, daca discutam din nou de luni calculul meu s-a simplificat foarte tare (stiti ca aveam lista aceea complicata cu calculele). Dupa DPN-ul ecografic voi naste exact la inceputul lui ianuarie (02 ianuarie) asa ca luna decembrie e luna a noua pentru mine, noiembrie a 8-a, octombrie a 7-a, iar ce a mai ramas din septembrie a 6-a.
E gresit, ce ziceti? Ca e tare simplu...

Crinuta, mie mi-a dat dr. alaltaieri o multime de analize (si secretia) pe care mi-a spus sa le fac inainte de urmatoarea vizita la el adica in sapatmana 28-29. Le voi face cred la Medicover ca e aproape de mine si preturile sun mai mici decat la Medsana. Tu ce mai faci ? Abia astept sa ne cunoastem...

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana cretu spune:

Buna, fetelor!

Vad ca vorbiti de ceea ce ne trebuie pentru bebe.

Coca, bine ai revenit printre noi, sa-ti traiasca printesa! Eu m-am decis sa iau patutul acela de la Graco, l-am gasit la o firma, la care faci comanda prin catalog, dar fara masuta de schimbat, la 129 de euro si mai am si 20 euro reducere pentru prima comanda. Si am sa iau fara masuta, si il schimb pe pat, ca nu ma deranjeaza, ii iau o salteluta din aceea speciala, care e doar 3 euro.

Simona, vroiam sa te intreb daca termometrul acela suzeta l-ai gasit in catalog sau pe site. Ca as vrea si eu sa fac comanda si sa mi-o aduca mama. Aici nu am mai vazut, desi intr-un timp erau.

Eu mi-am luat pompita pentru san, ca nu se stie. Biberon nu iau decat unul pentru moment, ca poate nu am nevoie, suzete am luat doar doua de la Nuk, dar as vrea totusi sa incerc sa-l obisnuiesc fara.

Legat de rasfatat, ingerasu, sa sti ca nu numai printesele voastre sunt rasfatate de tatici, ci si al meu Seb, tati a luat masina (nu noua, dar curata), un Opel Calibra, ca aveam un Clio, si a zis ca e prea mic. Acum incercam sa vindem Clio, sa iau si eu patut si carucior din banii aia.

Pupici!

oana si bebitza din burtica (27s+)
"Si maine mai este o zi..."
http://community.webshots.com/user/oanacretu..."

Mergi la inceput

Candy, mie dr la eco si dr meu mi-au spus, cand aveam 26 saptamani ca am facut sase luni. Deci nu cred ca e bine cum ai scris tu. Ingerasu stie mai bine, iti poate spune ea.

Mergi la inceput

Simona, am gasit pe site cu 237000 termometrul suzeta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Crinuta iar incepi cu prostiile. Mai eu te bat maine pe tine rau de tot. Cand o sa fie Rayan baiat mare tot asa o sa-i faci - vai de nora ta :-)
Fa o urocultura si la ea o antibiograma si abia atunci iti poti da seama daca ai infectie sau nu. Daca in sumarul de urina scrie flora mixta poate sa fie si de la o infectie vaginala. Mie asa mi-a iesit sumarul (si aveam candidoza) dar urocultura a iesit negativa deci mi-a iesit flora mixta din cauza "domnisoarei albe". Vezi sa nu fie legata de asta si bea si tu mai multe lichide ca astfel cureti vezica si te feresti de infectii urinare.
Chlamydia nu mai intelg de ce o faci ca nu mai are importanta in sarcina, ea este o piedica in a ramane insarcinata pt ca duce la sterilitate dar in sarcina las-o in pace. Poate doar sa aiba legatura cu nasterea in sine. Daca vrei sa nasti natural si Chlamydia influenteaza in vreun fel iesirea fatului atunci cel mai bine este sa-ti faci analiza mai incolo dar chiar din secretie - local. Nu, doar este logic?!
Legat de lunile de sarcina am intrat in luna a 7a (deci ai 6 luni implinite). Luna a 7a tine pana la 31 sapt inclusiv deci la noi pana la sfarsitul lui octombrie. Te-ai lamurit?

Simona si noi suntem la fel ca si voi si de aceea vrem sa-i cumparam micutei totul ca sa nu duca lipsa de nimic. Sotul meu o rasfata foarte mult pentru ca si-a dorit-o enorm de mult iar eu, pe langa faptul ca am vrut la fel de mult un copilas, am avut cam aceeasi situatie ca si tine - adica de restrictii - si eu nu vreau sa ma port cu fata mea cum s-au purtat ai mei cu mine. Nu vreau sa duca lipsa de nimic si sa nu se simta neglijata.
Pompa de san nu cred ca tine de forma sanilor, poti sa ai sani mici si sa ai mult lapte si invers, sa ai sani mari si sa nu ai lapte. Daca o sa ai nevoie sau nu de ea o sa stii dupa nastere - de aceea eu nu o cumpar decat daca o sa fie nevoie. Sa stii ca mie nu mi-au crescut sanii deloc in sarcina asta fata de prima cand mi-au explodat, si nici nu am vreo secretie inca si totusi nu imi fac probleme cu alaptatul. Sper ca voi putea sa o alaptez cat mai mult pe Bia.

Oana dar sotul tau, adica George are aceeasi "boala" cu masinile ca si al meu - cred ca este defect de la nume. Almeu avea fixu' cu BMW ursulet dar am zis ca nu vreau masina "veche" si s-a conformat saracu'. Cred ca Seb o sa iasa un vitezoman daca i-ati mai luat si o Calibra, ca a mea fata i-a pus George pecetea si o sa se nasca cu volanul in mana.

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shobo spune:

simona, nu stiam ca asa e la Iosup, inseamna ca dfata trecuta la echo de 14 sapt. am avut noroc ca era liber si am intrat cum am ajuns... adica ma astepta . voi vedea eu atunci.
rezerva 16:30 si gata! sa fie bine pt. toata lumea! eu sint acolo la masa chiar daca ajung mai devreme (adica sa am unde sa stau) si va astept fara pb. serios! oricum majoritatea vor veni la 17:00 din cite am inteles. deci 16:30 e super OK!

crinuta, eu am descoperit ca am chlamydia inainte cu vreo 4 sapt. sa ramin insarcinata, am tratat-o cu Sumamed (eu+sot 3 zile) si dupa am refacut analiza si a iesit tot pozitiv. intre timp ramasesem insarcinata iar dr. mea de atunci si chiar Tutunaru de acum a zis sa uitam de ea pe parcursul sarcinii ca nu poate da nici o pb.... si asa am facut! ea iti poate face pb. sa nu ramii insarcinata dar la mine nu mai era cazul, sau Doamne fereste iti poate da sarcini extrauterine dar nici asta nu era cazul!... aaa, iar fosta dr-a imi zisese la acel timp ca poate am refacut eu prea repede analiza si nu am lasat tratamentul sa-si faca efectul si de aceea mi-a iesit tot pozitiv! cine stie!... dar nu m-am dus sa o mai refac daca am vazut ca ei nu-si fac pb. deloc.

fetele, stie cineva daca medical luat cu 75% (boala obijnuita) insemna 75% din sal. brut?

multumesc f mult

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

AM FACUT REZERVARE!

MAINE,
VINERI, 1 OCTOMBRIE, CLUB THALIA, ORA 16.00, SALONUL FARA 1 GEAM (am inteles ca ei ii zic terasa acoperita!!???),
PE NUMELE: Simona Dinca, masa de 10 persoane

Oricum, cand ajungeti unul dintre baieti va va intreba pe ce nume este rezervare...si va va conduce la masa...

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Hihihi, m-ai facut sa rad cu defectul de nume, ingerasu. Imi pare rau ca a plecat George la munca innainte sa citesc mesajul, ca radea si el cu mine. Dar a ras Seb. Intr-adevar, are planuri ca-l face pilot de raliu, e boala lui, si cum campion mondial pana in momentul de fata e Sébastien Loeb (francez), dupa care e innebunit a zis ca va fi Sébastien 2. Nu-ti zic ca in ianuarie, o sa merg cu fimiu la Raliul de la Monte Carlo. Bine, doar sa ma plimb, sa nu-l lasam pe tati singur, ca nu o sa putem sta la ce zgomot fac....Ne vom plimba pe munte.:))

Mergi la inceput