Mamici de ianuarie-februarie 2005(38)
Raspunsuri - Pagina 2
Shobo spune:
fetele,
eu sint acasa in medical pina luni, v-am mai zis... ma simt ok acum, m-a mai lasat raceala aia timpita, insa tot imi curge nasul, ce sa-i fac, dar foarte usor, nu asa des ca in zilele trecute.
cocolino , eu vin cu masina deci stiind ca stai in Militari ca si mine, te iau eu la intoarcere (eu vin pe la 16:00 direct de la echo cu Iosup de la Diagnosis din Floreasca daca te aranjeaza cumva, zi-mi sa te iau din zona (cred ca eho se va termina pe la 15:00). de aceea vin la Thalia la 16:00 ca nu mai trec pe acasa ca e prea departe.
daca nu vii cu mine, te pot lua totusi la intoarcere (insa eu vreau sa stau mai mult, daca stau si fetele, adica e valabil daca tu nu te grabesti tare!).
eu INCA n-am luat nimic pt. micut dar voi lua mai incolo. citesc la greu ce va luati voi ca sa stiu la ce sa casc ochii, sa merg mai la sigur! ce sa fac, daca sint printre cele micute ca sarcina in acest club ian-febr!
profit si eu sa vad ce faceti voi mai intii.
simonica, suna si rezerva o masa de 10 pers pe numele tau Simona Dinca (sa stim la ce masa cerem cind intram) in salonul fara geamuri si daca or fi mai multe vedem noi la fata locului, desi din experienta trecuta cred ca vor fi chiar mai putine! ar fi pacat sa nu fim macar 10! dar asta e!
sa ne spui cind ai rezervat sa stim.
multumim
ingerasu spune:
Coca cum te hotarasti ma anunti si vedem cu maine. Nici eu nu ma arunc sa iau chiar toate prostioarele pentru bebe ca poate nu o sa am nevoie de ele. Mai bine le mai cumpar si dupa aceea.
Ia uite ca nu stiam ca cei de la Toyzone au si mese e infasat, ma interesez si poate imi cumpar. Dar macar sa aiba si pe natur ca acolo am vazut ca sunt maro inchis si mobila mea este deschisa la culoare - nu as vrea sa fac un amalgam de culori. Eu mi-am luat pana acum in casa pe natur si albastru asa ca si bebi a bebi a primit patut si carucior albastru iar masa de infasat as vrea sa fie ca mobila - nature.
Simona si noi doi am zis sa nu primim nimic si sa cumparam totul pentru bebi ca doar este primul copil si am dori sa fie totul nou. Ce sa-ti mai zic de sotu meu care nu a mai vrut masina veche si a trebuit sa iau una noua, o Solenza - ca altceva nu ne permitem acum - ca sa aiba bebi cu ce sa se plimbe? Recunosti ca fetele noastre o sa fie rasfatate de tatii lor?
Simona dar pompa este posibl nici sa nu ai nevoie de ea, mai bine ii spui sotului de care vrei si cand o fi momentul il trimiti pe el ca poate arunci cu banii si nici nu o sa-ti foloseasca. Iar la trusou si toate cele pentru cei mici si eu confirm ca se ajunge usor la sume de 1000-2000 eur.
Daca va luati patuturi de la Graco acestea au si salteluta inclusa si in primele luni nu o sa aveti nevoie de una noua.
"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
crinuta spune:
Buna fetelor, ce faceti?
Cum ramane pana la urma cu intalnirea? La ce ora? Eu intru mai rar, asa ca sper sa va hotarati.
Ieri am fost la Nayel, si ca de obicei am uitat sa il intreb de arsuri de stomac, de analiza de Chlamydia pe care nu am facut-o niciodata, etc. Am avut eu insa un motiv serios sa fiu zapacita.
Azi am fost iar la Medlife sa imi fac hemoleucograma, glicemie, Chlamydia din sange + urocultura. Daca iar iese urocultura cu flora mixta ce fac?
In legatura cu listeria, Nayel a spus sa nu imi fac griji, deoarece asa iese de obicei, si in nici un caz sa nu iau antibiotice. Bineinteles ca eu o voi mai repeta, ca doar ma stiti.
Acum insa mi s-a pus pata cu Chlamydia, si vad ca Shobo nu a mentionat nimic daca a tratat-o sau nu.
Daca am facut-o doar din sange e suficient?
Ingerasu, cand ar trebui sa facem analiza de secretie vaginala? Eu am oroare numai cand ma gandesc.
Esti sigura ca intram in luna a7-a? Si in luna a 8-a cand intram? Cate saptamani are luna a 7-a? Mama, nu mai inteleg nimic.
Simona, sa zicem ca mi-a mai trecut cat de cat sperietura, insa nu total. Tu ce faci? Sper ca nu ai avut iar comisii, tra la la...
Vad ca vorbeati de mobilier. Sa stiti ca si pe mine ma intereseaza masa de infasat cu sertare, gen comoda. Nu stiu daca voi avea loc, insa, vreau sa ii pun hainutele in sertarase, si nu sa le amestec cu hainele noastre.
pupici
Crinuta si bb din burtica 26+ saptamani
Dr. Nayel, CFR2
cocolino spune:
Andrutza stai linistita mama, ca noi nu avem veniturile atit de mici, dar nici nu cred ca ma voi arunca la lucruri extrem de scumpe.. Tocmai de aceea as vrea patutul acela de la Graco, ptr ca daca te uiti cite accesorii include, ajungi la concluzia ca luindule separat reduci muulte milioane(de ex. 1500-2000 mil numai salteluta). Iar masa de infasatluata separat este peste 2.000.000... Ori asa, lenjeria de patut pe mine ma costa 700.000 , super colorata, din bumbac 100%, dar luata de la un magazin din cartier, nu de la magazine de "firma". Asa ca scumpa mea, nu te impacienta, ci cauta sa iei lucruri cit mai utile si multifunctionale..
Coca 23 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
simonadinca spune:
Andrutza, sincera sa fiu, mie-mi pare ca in privinta gagalicei suntem cam fitosi...
Cred ca totul pleaca si dintr-o mare frustrare a noastra: tot ce am facut pana acum de ex. nunta, casa, cariera am realizat singuri si doar prin puterile noastre. Parintii nu ne-au dat nici macar o mica mana de ajutor (si nu pot spune ca nu puteau sa o faca! EXCLUS!). Vrem sa-i oferim Olgutei tot, cu ajutorul lui Dumnezeu, ca sa nu se mai chinuie ca noi... Numai cand mi-aduc aminte ca in fac. banii de buzunar erau doar strictul necesar. Considerau ca prea multi bani strica! Tb sa ma lupt pentru bursa de merit!(era cea mai mare).
pupici
simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
cocolino spune:
Shobo, Ingeras va spun sigur miine dimineata..Trebuie sa-l intreb pe sotul meu daca avem ceva stabilit ptr miine dupa-amiaza...Ce sa fac,daca eu abia azi am aterizat la sv si am aflat de intilnire la ora 12...??? Deci.. miine va spun sigur amandurora,ok?
Coca 23 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
simonadinca spune:
Ingeras, dupa cum arata sanii mei acum nici eu nu cred ca o sa am nevoie de pompa...
In privinta sterilizatorului insa sa stii, din spusele prietenelor care au incercat ambele variante, este comoara la casa omului...
Crinuta, azi nu am facut NIMIC!!!!!!!!!!! Ba da! Am scris pe forum...mi-am dat cu parerea cam despre tot si toate...
Va mai intreb odata cu ora! 17.00 sau 16.00? Shobo, stii ca la Iosup intotdeauna se intra (daca nu esti prima) cu intarziere de o juma de ora - o ora?
pupici
simona, 23 sapt.
simonadinca spune:
Ingeras, dupa cum arata sanii mei acum nici eu nu cred ca o sa am nevoie de pompa...
In privinta sterilizatorului insa sa stii, din spusele prietenelor care au incercat ambele variante, este comoara la casa omului...
Crinuta, azi nu am facut NIMIC!!!!!!!!!!! Ba da! Am scris pe forum...mi-am dat cu parerea cam despre tot si toate...
Va mai intreb odata cu ora! 17.00 sau 16.00? Shobo, stii ca la Iosup intotdeauna se intra (daca nu esti prima) cu intarziere de o juma de ora - o ora?
pupici
simona, 23 sapt.
andrutza spune:
Simona, sa stii ca si la noi situatia e identica, dar s-a nimerit tare prost ca tocmai anul asta, pe langa rata de casa pe care o platim lunar si o rata la centrala, sa mai stea si sotul meu vreo 3 luni in somaj fapt pentru cate nu am reusit nici pana acum sa ne platim datoriile facute atunci. Si cheltuieli sunt - ecografii, haine, consultatii, incaltaminte, oricat de mult ai vrea sa economisesti. Nici salariile noastre nu sunt mici, dar cu toate astea nu am reusit sa luam nimic din ce ne-am propus pana acum. Si sincera sa fiu incep sa intru in criza ca nu mai am prea mult timp 
Andrutza si bebelusa 
24+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005
simonadinca spune:
Andrutza, norocul nostru acum este ca Dragos a devenit indispensabil pentru multi (este cel mai bun in domeniul sau)... Daca nu ar avea foarte multe cursuri, conferinte, comisii de admitere cred ca nu ne-am fi aruncat atat de mult...
Luni, de ex. , pleaca la Paris, la ENA... Va lipsi o saptamana!

Coca, nu te superi pe mine ca te intreb...La ce fac este sotul tau student... Iti explic in PM.
pupici
simona, 23 sapt.