Mamici de ianuarie-februarie 2005(38)
Continuarea de la http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32769&whichpage=1
IANUARIE
Ingerasu..........DPN 31.12.04/01.01.05
BIANCA MARIA Dr. Ion Ionut, Giulesti
Crinuta...........DPN 31.12.04/01.01.05
RAYAN Dr. Nayel, CFR2
Oana Cretu........DPN 31.12.04/01.01.05
SEBASTIEN CRISTIAN
Coraly..........…..DPN 02.01.05
Oprietena(Mirela).DPN 06.01.05
Dr. Gilorteanu, Caritas
aurelursu(Gabi)...DPN 07.01.05
Dr. Cristina Vasiliu, Municipal
Norah ............DPN 07.01.05
Lali..............DPN 07.01.05
DRAGOS Dr. Anca Alexandru, Municipal
Adana.............DPN 09.01.05
Tomasa ...........DPN 09.01.05
TUDOR Dr. Radoi Cristian, Municipal
Mona(amo2004) ....DPN 10.01.05
Dr. Ghe. Cruciat, GineI, Cluj
Alina Gabriela....DPN 10.01.05
IOANA CLARA
CristinaM.........DPN 10-12.01.05
Dr. Gabi Dinca, Polizu
Andrutza..........DPN 13-15.01.05
DENISA Dr. Dan Tutunaru, Elias
V.Erica (Dana)....DPN 11-16.01.05
Dr. Dan Tutunaru, Elias
Megg..............DPN 16-18.01.05
MARA THEODORA Dr. Ina Moldovan, Municipal
Adita.............DPN 22.01.05
Dr. Hadi, Cantacuzino
Carmene...........DPN 22.01.05
ANA
Galaxy............DPN 22.01.05
ROBERT BENJAMIN
NataliaS..........DPN 22-23.01.05
Dr. Doru Diculescu, Stanca Cluj
Ubi............... DPN 23.01.05
Anda (Witchie) DPN 23.01.05
IRINA
corneliaa.........DPN 26-28.01.05
ALEXANDRU Dr. Nicolae Cernea, Craiova
La reveuse........DPN 28-29.01.05 
Kris..............DPN 29.01.05
BIANCA MARIA Dr. Militaru, Filantropia
Rs 143........... DPN 30.01.05
ana maria.........DPN 31.01.05 
simonadinca.......DPN 21-31.01.05
THEODORA OLGA Dr. Radoi, Municipal
Leta..............DPN 31.01.05
ANDREEA MARIA Dr. Dan Tutunaru, Elias
Monique ..........
VICTOR
Cam33.............
Candy ............ 
Ja(Ana) ..........
STEFAN
Cocolino .........
MARIA TEODORA Dr. Ion Ionut, Giulesti
Mara2004 ......... 
Shinutza
Bellamia
BDana
Alina Maria
FEBRUARIE
amary ............DPN 03-05.02.05
Dr. Ion Ionut, Giulesti
tigabita..........DPN 04.02.05
ANDREI Dr. Dan Tutunaru, Elias
Anuc..............DPN 05.02.05
IOANA MARIA Dr Badea Iulian, Municipal
Vanto(tonela).....DPN 05.02.05 ROXANA THEODORA/TUDOR CRISTIAN Dr. Visan Costel, Caritas
PatriciaArdeleanu....DPN 05-12.02.05 Dr. Hamid, Medicover/Filantropia
Bestutza.............DPN 9-17.02.05
Dr. Dan Tutunaru, Elias
Ixxi .............DPN 10-16.02.05 Dr. Ludmila Calaras, Titan
Lbelciug..........DPN 13.02.05 
Sara18............DPN 13-18.02.05
DAVID
Shobo.............DPN 13-19.02.05
CODRIN VICTOR Dr. Dan Tutunaru, Elias
Kita..............DPN 15.02.05
Dr. Badiu, Municipal
Amaya ............DPN 19-24.02.05
ANDREI ALEXANDRU Dr. Hamid, Medicover/Filantropia
Iana ……………….DPN 20.02.05
Lily........DPN 20.02.05 Dr. Cornea, Maternitatea Bucur
Viktoria …………..DPN 24.02.05
Ancade..........….DPN 25.02.05
elenutza
Rachel Owen
Bagoiu(Irina)
Rodicag
RamonaS
Littlemcg
Anadana
APROAPE LA EGALITATE: 20
SI 21 
"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
Raspunsuri
cocolino spune:
Ingeras tu la ce ora vrei sa pleci miine de la sv??
Coca 23 saptamani si
dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131
cocolino spune:
Ingeras, dragalas inteleg ca acum am intrat in 6 luni??? Ca iar m-am bulversat si nu mai stiu...
Coca 23 saptamani si
ingerasu spune:
Coca eu pot sa plec, normal ca trebuie intai sa cer voie, si de la ora 16 dar daca vrei sa vii si tu plec si la 17. Oricum macar sa fim mai multe fete ca data trecuta ne-am anuntat 10 sau 12 si pana la urma au venit 6. Macar acum sa fim mai multe.
Da, draga mea, ai intrat in 6 luni acum si eu am intrat in 7 luni, deci luna a 6a te tine de la 23sapt la 27. La mai multa Coca.
Mey, eu trag cu okiu la voi si vad ca va cumparati o gramada de minunatii. Eu nu imi iau decat strictul necesar si apoi daca o sa mai am nevoie de una sau alta o sa cumpar. Eu nici cantar nu nu mi-am luat, o sa imprumut, si nici sterilizator - am vazut cum este si mi se pare usor si vechiul obicei de sterilizare "la oala".
Bun venit noii noastre colege
, Carmene 

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela
cocolino spune:
Ingeras ia uite ce-am gasit...http://www.clip-trade.ro/store/index.php?action=ViewGroups&grp=201&brid=6
Vezi daca te ajuta....
Ramane de vazut cum ramane miine cu intilnirea..ok?
Fetelor si eu sunt de acord cu sterilizatorul "la oala" ...iar cintarul daca gasesc de asemenea il voi imprumuta..
Coca 23 saptamani si
simonadinca spune:
Alina, maine "public" lista si cu preturile estimative...din pacate, nu o am dupa mine...De ex. numai salteua si lenjeria pentru patut ma duce la 4.500...La socoteala noastra au mai intrat: trusoul micutei; produsele de igiena (acestea vor fi marca SANOSAN) si pomba de san.
Ingeras, din pacate Dragos nu vrea sa luam de la nimeni nimic...De ex. azi mi s-a oferit un patut alb, din lemn, Chicco, care arata superb. Asta e! E primul nostru foarte dorit bebe... Din cauza ei, tac-su evalueaza toate ofertele de case (pe pamant)de pe piata cu cea mai mare seriozitate!!! Tot pentru ea o sa ne luam in primavara masina cu climatizare...(avem o nova bunicica si pana acum - caci nu facem fite- nu am considerat necesar ca am avea nevoie de altceva!).
Mama, ce am mai scris azi...
pupici
simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
andrutza spune:
Au disparut carucioarele din lista!!! Sau am eu probleme cu Internetul...
Fetelor, voi pe mine ma ingroziti cu preturile astea, ca veniturile mele sunt cu mult sub ceea ce spuneti voi. Eu vreau sa ma duc saptamana viitoare sa cumpar o placa de pal, sa se apuce sotul meu cu un prieten tamplar sa confectioneze patutul. Mai incolo o sa-i fac si dulapior, deocamdata am o comoda pe care o pot folosi. Ma mai bate gandul sa ma uit pe anunturi poate mai gasesc cate ceva la pret mai mic. Azi vreau sa ma duc sa-i cumpar 2 seturi de pat cu pilota din Cora, si mai vreau sa-i iau cantar si termometru. In rest nu prea ma inghesui acum, ca sterilizator de exemplu am nevoie doar cand incep sa-i dau si altceva decat lapte - sper sa am lapte suficient sa nu am nevoie mai devreme. Plus ca, sa fim serioase, dar o sa si primim o gramada de lucruri, nu? Varianta mea e oricum pentru cele care nu prea au banuti, ca tare imi pare rau ca nu pot sa fac si eu cumparaturi ca voi.
Andrutza si bebelusa 
24+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005
simonadinca spune:
Nu mai bine fac rezervarea la 17.00?
Si eu am intrat azi in 6 luni!
pupici
simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA
andrutza spune:
Au disparut carucioarele din lista!!! Sau am eu probleme cu Internetul...
Fetelor, voi pe mine ma ingroziti cu preturile astea, ca veniturile mele sunt cu mult sub ceea ce spuneti voi. Eu vreau sa ma duc saptamana viitoare sa cumpar o placa de pal, sa se apuce sotul meu cu un prieten tamplar sa confectioneze patutul. Mai incolo o sa-i fac si dulapior, deocamdata am o comoda pe care o pot folosi. Ma mai bate gandul sa ma uit pe anunturi poate mai gasesc cate ceva la pret mai mic. Azi vreau sa ma duc sa-i cumpar 2 seturi de pat cu pilota din Cora, si mai vreau sa-i iau cantar si termometru. In rest nu prea ma inghesui acum, ca sterilizator de exemplu am nevoie doar cand incep sa-i dau si altceva decat lapte - sper sa am lapte suficient sa nu am nevoie mai devreme. Plus ca, sa fim serioase, dar o sa si primim o gramada de lucruri, nu? Varianta mea e oricum pentru cele care nu prea au banuti, ca tare imi pare rau ca nu pot sa fac si eu cumparaturi ca voi.
Andrutza si bebelusa 
24+ sapt. - dr. Tutunaru - Elias
DPN 13-15 ian. 2005
Candy spune:
M-ati zapacit de tot cu saptamanile si lunile! O sarcina are 40 de sapt.= 10 luni, nu 9. Deci nu se imparte nr. de saptamani la 4 ca sa afli numarul lunilor, ca nu ies la socoteala. Daca o luam invers, ar fi:
Sapt. 36-40 - luna 9
Sapt. 32-36 - luna 8
Sapt. 28-32 - luna 7
Sapt. 24-28 - luna 6
apt. 20-24 - luna 5
Sapt. 16-20 - luna 4
Sapt. 12-16 - luna 3
Sapt. 8-12 - luna 2
Sapt. 4-8 - luna 1 (adica o luna de la UM)
E corect sau nu?
Ingerasu, noi mai mult vorbim decat cumparam, nu te-ai prins? Eu in afara de carucior, scaun de masina si babyphone n-am luat nimic din lucrurile mari, mai am de luat patut, masa de infasat, cantar si o groaza de alte chestii.
Lali spune:
Alina, de vreme ce am luat patuturi aproape la fel vreau sa te intreb daca tu consideri ca e de ajuns salteluta inclusa de la el sau vrei sa mai pui una ? E subtirica, dar am inteles ca nici prea pufoasa si groasa nu e buna la inceput, ca are bebele oasele mai moi si nu trebuie sa stea pe foarte moale... Habar nu am, dar daca mai trebuie inca o saltea atunci e bine sa o comandam din timp ca patuturile nu au marimea standard a celorlalte, iar cei de la Graco nu au saltele, am intrebat...
Tu ce zici ?
Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal