Mamici de ianuarie-februarie 2005(38)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ana maria spune:

Crinuta la infectia urinara ai si usturimi iar pipi des inseamna de cateva ori pe ora cateva picaturi (cred ca eu ma mutasem pe wc). Eu am facut de la sonda urinara acum 2 ani dupa laparoscopie. Nu o confuzi cu altceva. E ca prima iubire, stii sigur cand o ai.

Si la mine leucocitele sunt mai mari, eu am pus initial pe seama unei raceli dar am inteles ca in mod normal cresc in sarcina (nu stiu de ce).

Ana Maria

Succes si s-auzim numai de bine!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Buna!
Am pus poze cu burtica.

Rici 21 sapt. si "minunea lumii" din burtica

Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77
http://community.webshots.com/user/rici_o (Rici si burtica magica)

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonadinca spune:

Mama, ce-ati mai tabarat pe mine!

Corina, nu am de gand sa fac sauna cu cele doua calorifere, dar ziua cei de la Radet nu prea dau caldura...Caloriferul electric usuca f. mult aerul si din cauza asta am nevoie de Umidificator...si am zis ca nu am de gand sa pun oale prin camera...

Lenjeria era tare draguta la CAM si includea si aparatorile pentru pat...Am zis ca daca luam patul de la CAM sa luam si lenjeria special facuta pentru acel patut...Crinuta, nu-i asa ca era tare draguta?

Preturile la produse le-am luat de la targ-Expo Baby...Atat era caruciorul Chicco cu toate cele necesare...Noi mai speram ca in perioada sarbatorile de iarna sa prindem niste reduceri...Iar marcile mi-au fost recomandate de prietena mea care le foloseste in acest moment.
Asta-i lista pe care am primit-o de la prietena mea cu tot cu demonstratie...

pupici

simona, 23 sapt.
dr. Radoi, Municipal, CEZARIANA

Mergi la inceput

Megg, iau eu caloriferul daca este de vanzare...si mai fac o economie...

Corina, vezi ca aerul conditionat nu este indicat la bebe...Am si eu dar mi s-a spus sa nu-l folosesc pentru bebelina.

pupici

simona, 23 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Dragele mele,
sunt extrem de fericita!
Am fost aseara la prima ecografie morfologica si asa am aflat ca voi avea un baietel! Este bine dezvoltat, avand o greutate de 530 g la varsta 21 de saptamani. Era atat de activ in burtica ca abia apuca doctorul sa-l masoare!
Ingeras, te rog trece-ma si pe mine pe lista cu:
Liviana (Lbelciug)....DPN 13.02.05 Dr. Conci Stelian, Polizu

Va pup pe toate si va doresc multa sanatate! Incerc acum sa recuperez ce-ati mai scris voi in ultimele zile.

Liviana - Kinder de 19+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Simonaaaaaaaaaaaa, nu mi-ai spus cum facem si eu trebuie sa plec.

pupici

Crinuta si bb din burtica 27+ saptamani

Dr. Nayel, CFR2

Mergi la inceput

Liviana, felicitari pentru baietel!

Crinuta, acum te sun........

Am vorbit cu Irina (Tomasa). Vine si ea! Telefonul lui Gabi(Tigabita) nu este bun... Mai poate lua cineva legatura cu ea? Sa incerc sa dau de fratele ei...??

Pupici

simona, 23 sapt.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Pai Crinuta si Simona hotarati-va voi cine cedeaza, ca ati cerut amandoua si nu vreau sa supar pe nimeni. Crinuta a postat prima cererea, dar mai bine vorbiti intre voi.
Daca pot sa trec azi pe la Thalia, trec si eu, dar nu vreau pe lista pt. ca nu stiu sigur. Cel mai devreme eu plec de la servici la 6, asa ca as ajunge la 6.45-7. Daca vin, ii zic sotului sa vina sa ma ia si sa aduca si caloriferul. Dar nu promit, ca sunt niste rapoarte cu dead-line si nu stiu cand plec de la serv.
Ingerasu', NOROC CA AI SCRIS DE RH. Am facut si eu analiza pt dozare anticorpi miercuri si uitasem ca trebuie sa iau azi rezultatul. Noroc ca mai e juma' de ora de program si l-am trimis pe sotul meu sa le ia. Si-a facut si el RH ca nu stie ce are. aflam azi. Daca e si la el neg, parca stiu ca nu mai e nevoie de analiza aia la Hematologie.

Megg 24+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Liviana sa-ti traiasca voinicelul. Ce baietel grasun ai.
Ai rezolvat cu rochia de ocazie pana la urma?

Simona tu vad ca ai mai cautat lenjerii de pat, pe unde ai gasit si cam la ce pret?

Megg eu am Rh negativ iar sotul pozitiv de aceea a trebuit sa-mi fac anticorpii acum. Ei se fac pana in saptamana 28 de sarcina ca in caz de existenta a lor sa ti se faca acel vaccin. Noroc ca la mine nu au aparut deloc pana acum anticorpii pentru ca eu sunt la a 2a sarcina. Tu daca esti la prima (deci sa nu fi avut alte sarcini duse la capat sau avorturi facute) si mai are si sotul Rh negativ nu mai ai de ce sa-ti faci griji.

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Ingerasu', auzi ca la mine pe analiza scrie "absenti". adica e bine?

Megg 24+ si bb Mara

Mergi la inceput