Mamici de ianuarie-februarie 2005(38)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Lali spune:

Rici, ce burtik dragut ai !... Mai ales in bluzita cu dungi si in maieutul cu floricele...

Lali si licuriciul ei 25+
Dr. Anca, Municipal

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Megg este ok, asa scrie si la mine. Stiu, dar nu sunt sigura ca daca sunt prezenti este bine ca titrul sa fie sub 1/160 ca daca este 1/320 sau mai mult atunci ar trebui sa ti se administreze imunoglobulina. Dar cum si la tine scrie ca sunt absenti nu cred ca mai ai de ce sa-ti faci probleme ca ei nu exista nici macar unu' in organismul nostru. Mie imi scrie pe buletin ca sa mai revin si in luna a 8a, la tine scrie asa ceva? Ma gandesc ca daca pana acum nu au aparut cred ca sunt sanse mici sa mai apara de acum incolo si oricum, chiar daca ar aparea titrul de anticorpi creste treptat si nu brusc deci chiar in acesta caz tot nu s-ar pune problema de existenta a lor. Eu am stat foarte putin ca pe ace, ca de obicei sunt destul de optimista , pentru ca eu anul trecut am fost operata de o extrauterina la 8 saptamani si nu mi s-a administrat acel vaccin. Si cum eu il am in plan si pe al doilea trebuia sa fiu atenta sa fac analiza.
Oricum la nasterea copilului cat stai in spital sa ceri sa faca si lui bebe Rh-ul ca daca are pozitiv stiu ca trebuie sa-ti faci acel vaccin in max 72 ore de la nastere.

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Ingeras, felicitari pt. Rh! Mie dr. mea mi-a recomandat sa nu mai fac Rh in luna a 6-a pt. ca, daca ar fi sa apara , apare in luna a 8-a.
VOI CE-MI RECOMANDATI!
Mi-a spus ca daca nu a aparut in lunile 2 , 3 , nu mai apare pana in luna a 8-a si ca orice intepatura in plus conteaza!
Astept vesti de la voi.

Fetelor, ce ziceti de vreme? Eu cred ca o sa ajung in jur d 16.00.
Abia astept sa va cunosc.

Va pup!

Kris & bb + 22sapt
Dr. Militaru - Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Liviana, felicitari pentru voinicelul tau.. Sa fiti sanatosi amandoi si sa ai nastere usoara !!!E grasun la 530 gr, Bubulina mea avea 350 gr la 21 sapt si 4 zile...dar sper sa recupereze...
Ingeras 1. Cu intilnirea,nu stiu ce sa-ti spun... Momentan sunt atit de suparata!!!! Sotul meu a facut pneumonie si ii este extrem de rau..Azi noapte am patrulat pe linga el, ptr ca hiriia si tusea de...ziceai ca Doamne Fereste, isi da sufletul.. Vorbesc mai tirziu cu el si in fct de cum se simte ma hotarasc... 2.Lenjerie de patut am vazut la magazinul Piciul de la lujerului(de linga Mega Image) si era in jur de 750.000 , iar lateralele erau in jur de 500.000.. Mergi s-o vezi si pe aceea...

Coca 23 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Megg spune:

Ingeras, nu stiu ce mai scrie in afara de "absenti" ca acum a luat George rezultatele, eu nu am vazut. Lui i-a iesit pozitiv, deci n-am scapat de tot de gija... n-am avut alte sarcini sau avorturi. de-asta mi-a si zis dr. ca in general nu apar probleme la prima sarcina. Si daca vaci vaccinul ala nu apar nici la urmatoarea... Tu ai facut vaccinul la cealalta sarcina oprita? Ca parca se face si daca pierzi sarcina sau faci avort, ca sa reduci riscul pt. urmatoarea.
Stiu chestia aia cu vaccinul in 72 ore, doar daca ia copilul Rh poz.

Megg 24+ si bb Mara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingerasu spune:

Kris eu stiu ca este bine sa-ti faci anticorpii cam intre 24-28 saptamani ca, in caz de existenta a lor, sa faci imunolobulina in saptamana a 28a. Mie mi se par sansele mici sa-ti apara anticorpii in luna a 8a daca in luna a 6a nu sunt prezenti. Logic ar fi ca ei sa fie prezenti cam de pe la inceputul sarcinii si sa creasca pe parcurs iar daca sunt prea multi atunci ti se face acel vaccin in sapt 28. Eu ma gandesc ca daca acum nu exista, chiar daca ar mai fi sa apara, totusi in luna a 8a nu ar fi multi si deci nu ar afecta sub nici o forma fatul si mama. Mie docotrul mi-a zis ca doar daca sunt acum prezenti atunci mai trebuie sa fac si in luna a 8a atfel, daca acum sunt absenti atunci nu ar mai aparea in sarcina prezenta. De aceea am si intrebat-o pe Megg ce i-a zis docotra ei.
Ceea ce nu inteleg eu Kris este faza cu intepaturile: cum adica "orice intepatura in plus conteaza"? Problema este cand sangele mamei s-ar amesteca cu sangele copilului si asta are loc doar la un chiuretaj, o transfuzie de sange sau la amniocenteza. In rest, daca te intepi ca sa-ti ia sange nu are nici o legatura.

Daca ajungi pe la ora 16 sigur o sa o gasesti pe Shobo acolo dar nu garantez ca are palaria portocalie de care zicea Coca. Bine ca mi-am adus aminte sa vorbesc cu ele sa vad cand ajung.

"ingerasele" 27+ saptamani DPN 31.12.04
Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://photos.yahoo.com/simiongabriela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns galaxy spune:

Fetele din Bucuresti, va asteptam luni cu muuuuulte poze de la intalnire.

Noi (fetele din strainatate),

io si un baiatel (intr-un burtic de 23+ saptamani)

"Als du geboren wurdest war ein regnerischer Tag. Aber es regnete nicht wirklich, sondern der Himmel weinte, weil er einen Stern verloren hatte." A. de Saint-Exepury

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

ingeras, sincer nici eu nu stiu ce a vrut sa-mi spuna cu " orice intepatura conteaza"!
Nu stiu, pur si simplu, ce sa fac! sa verific sau nu prezenta/absenta anticorpilor!

Fetelor? cum o sa ne recunoastem? Dupa cate am inteles o parte din voi va cunoasteti deja! Eu voi fi imbracata cu un pluavar galben cu nasturi si am 1.75, deh... fetita mea are deja 37cm in sapt 22!

Va pupicesc!

Kris & bb sapt22+
dr. Militaru - Filantropia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Multumesc mult, fetele, pt felicitari!
Sunt atat de fericita ca i-am vazut "putzulica", pardon de expresie!
Referior la greutate, dr. imi spuses initial ca are 53,1 grame (!), ceea ce evident mi s-a parut o prostie. De aceea mi-am spus ca de fapt are 530 g, asa cum e si normal. Am citit si pe Internet si in revistele de specialitate ca un copil la 5 luni are intre 400-600 grame.
Ingeras, am rezolvat cu rochia de ocazie. Am ales un model destul de simplu (dar ce-i simplu e si elegant, asa-i?) si am trimis materialul (brocart grena) la croitoreasa.
Coca, bine ai revenit din CM. Am reusit sa obtin pana pe 10 oct. reducerea programului de lucru si pe urma o sa iau un CM de 2 sapt.
Rici, arati bestial in toate pozele. Burtica mea totusi nu e asa mare ca a ta, desi avem cam aceeasi varsta. Imi place tare mult bluzita cu dungulite mov. Poti sa-mi spui de unde ai cumparat-o?
Simonadinca, de ce zici ca nu e bun pt BB aerul conditionat? Ai putea sa-i dai drumul cand nu e BB in camera cu pricina. Atentie, AC-ul care poate face cald e recomandat sa fie folosit pana la cand temperatura de afara atinge minim 5 grade. Deci iarna, nu-l puteti folosi la incalzire!
Ups, trebuie sa-mi actualizez si eu semnatura...

Liviana - Kinder de 19+ sapt. :)
Dr. Conci Stelian - Polizu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cocolino spune:

Liviana, ma bucur ca ai reusit sa iti iei prorgarm redus.. Vezi ce faci cu CM-ul, adica ideea e sa-ti dea "urgenta" ca sa nu pierzi banuti...
Vreau si eu sa vad pozele cu RICI, dar cine e RICI????

Coca 23 saptamani si dragalas - Dr. Ion Ionut - Giulesti
http://community.webshots.com/user/cocolino131

Mergi la inceput