nastere la 35 de saptamini

nastere la 35 de saptamini | Autor: Crisa30

Link direct la acest mesaj

Salut tuturor!
Din cauza unor probleme(hipertensiune) voi fi nevoita sa nasc la 35 de saptamini.
A mai nascut cineva la 35 de saptamini? Bebelusul a avut vreo problema din cauza asta?
Astept cu nerabdare raspunsurile voastre! Multumesc!
Multa sanatate tuturor!
Crisa

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monica-Elena spune:

Crisa sora mea a nascut normal in iulie a.c. la 35 de saptamani si bebita a fost super OK un baietel de 2,650 kg si 49 cm care nu a avut nici un fel de probleme. Si mama si copilul au fost OK, iar acum bebita are 5,500kg la doua luni jumate si e tare mancacios. Era a doua nastere si pur si simplu au inceput contractiile si asta a fost.
Nastere usoara si nu te speria,

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Eu am nascut la 33 iar Mielu a fost si e perfecta:-)
A respirat singurika de la inceput si a mincat lacomoasa:-)
Nu-ti fa griji! Nastere usoara!

"În afara de constiinta totul e bestialitate" (Camil Petrescu)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roandre spune:

Crisa30, eu am nascut pe 26 aug 2004 cand aveam 35 sapt si 4 zile. Mi s-au fisurat membranele cu 3 zile inainte de a naste si nu am mai avut ce sa fac. Bebelina a fost si este perfect sanatoasa, a respirat singura, am alaptat-o de la inceput. A avut la nastere 2850 gr si 49 cm iar la 4 sapt avea 3500 gr si 51 cm. Deci se dezvolta normal si nu am avut nici o problema cu ea (cu alergii sau cine stie ce).
Deci, curaj ca totul o sa fie bine!
Nastere usoara si refacere rapida!

Mihaela si papusica mica Alexia Maria
http://community.webshots.com/user/roandre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anuc spune:

Fina mea a nascut la 34 de saptamani un baietel pe care urmeaza sa-l botezam in octombrie. A stat 3 zile la incubator si cu asta batista. E un super copil, cuminte, mancacios si frumos.Deci, nu-i problema, sanatosi sa fiti!

Nastere usoara si copil sanatos!

Anuc si BBL mic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rachel owen spune:

Si mie doctorul mi-a zis ca macar 35 de sapt sa duc sarcina, caci si alea sunt cu semnul intrebarii.
M-ati incurajat si pe mine fetelor. Multumesc si eu!
Crisa, Domnul sa fie cu tine si cu bebe mic. O sa fie bine!
Unde o sa nasti?

Rici 21 sapt. si "minunea lumii" din burtica

Poze:
http://community.webshots.com/user/Rici_intalnire_DC
http://photos.yahoo.com/rachelowen77

„Dumnezeu să te tină în palma mâinii Sale, iar îngerii să te îndrume mereu.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kity2004 spune:

Crisa fii optimista !

Si eu am avut probleme foarte mari cu tensiunea in sarcina si doctorul; mi-a spus ca daca ajung pina la 34 de saptamini o sa ma opereze. Si uite asa cu vointa si cu ajutorul doctorului , cu controale medicale periodice si cu vointa am ajuns la saptamina 39 si de sarcina si acum am o fetita frumoasa foc
Stiu cum te simti ca la fel eram si eu in timpul sarcinii ? Tu iei ceva medicamete pentru tensiune ?

Oana si Iza-Maria DN 19 iulie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns spic de grau spune:

Crisa - mie mi s-a rupt apa la 35 saptamani si 4 zile iar David a fst super ok! Singura problema a fst ca nu era f bne asezat si pana la urma mi-au facut cezariana. Dar el a fst sanatos, ceea ce e cel mai important! La nastere a avut 2.4kg si 47cm. Acum - la aproape 7 luni are peste 8kg si peste 65cm (mergem in curand la pediatru si aflam care sunt datele exacte .
Este adevarat ca m-au tinut 10 zile in spital (adica pana a implinit el cele 37 saptamani la care daca s-ar fi nascut ar fi fst considerat "la termen").Asta era politica lor!
Cum au spus si celelalte mamici - si al meu a stat la incubator, ptr ca la inceput nu sunt capabili sa-si regleze singuri temperatura (cred ca el a stat vreo 4 zile in incubator, apoi l-au pus 3 zile intr-un cosuletz care se incalzea - avea o perna electrica pe care statea bebe si asta ii furniza din caldura si il invata sa se adapteze la mediu ambiant; iar in ultimele 2 zile a stat in cosuletz obisnuit).
Ai sa vezi ca va fi bine!

Nastere usoara si bebe sanatos!

Luminita si DAVID - 11.03.2004

"Il y a des fleurs partout, pour qui veut bien les voir" (Henri Matise)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns any si stefi spune:

Buna fetelor!
Crisa abia acum am vazut subiectul.Sfatul meu este sa tii sarcina cat mai mult,cu controale mai dese cu odihna mai multa,etc.Eu am nascut la 34 saptamani si fetita mea s-a nascut cu o malformatie cardiaca pentru ca inima ei nu a avut timp sa se dezvolte.Nu vreau nici pe departe sa te ingrijorez,dar incearca sa tii sarcina cat mai mult.Acum sunt la a doua sarcina si incerc sa fiu mai precauta,sa nu ma mai obosesc,sa nu ma enervez,etc.Multa sanatate tie si lui bebita.
Any

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

quote:
Originally posted by any si stefi

Buna fetelor!
Crisa abia acum am vazut subiectul.Sfatul meu este sa tii sarcina cat mai mult,cu controale mai dese cu odihna mai multa,etc.Eu am nascut la 34 saptamani si fetita mea s-a nascut cu o malformatie cardiaca pentru ca inima ei nu a avut timp sa se dezvolte.Nu vreau nici pe departe sa te ingrijorez,dar incearca sa tii sarcina cat mai mult.Acum sunt la a doua sarcina si incerc sa fiu mai precauta,sa nu ma mai obosesc,sa nu ma enervez,etc.Multa sanatate tie si lui bebita.
Any

Any sunt sigura ca fetita nu a avut acea malformatie din cauza nasterii la 34 de saptamini! Probabil ca asta ti-au spus ca sa-si ascunda incompetenta ecografistul:-( Inima lui bebe se dezvolta destul de devreme.
Iti doresc sarcina usoara, usoara ca fulgul si mai ales un bebe sanatos tun!!! Sa ai grija de voi :-)

Papa, juma de neuron calare pe juma de iepure skiop si Catrina, sfarma pietre, rupe tzitze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaP spune:

Eu am nascut la 35 sapt si 6 zile o fetita de 3,100kg si 53 cm. A facut icterul fiziologic imediat si a fost nevoie sa stea o perioada la lampa. Problema a fost ca desi era un copil dezvoltat care putea fi pus imediat la san, mi-au dat-o abia peste 4 zile cand ea deja se invatase "pica para malaiata" si am avut probleme mari cu alaptatul. Am alaptat-o pana la 3luni si 1/2 cu chin si cu vai.
Eu te sfatuiesc sa o ceri imediat la san sa nu te lovesti cu aceasta problema ptr. ca laptele de mam este sfant.
Acum sunt insarcinata din nou in 27sapt si sper din tot sufletul sa nu mai patesc ce am patit si sa-mi pot alapta copill cat mai mult.
Nastere usoara si multa sanatate lui bebe si tie...
Diana&Alexa

Mergi la inceput