Mamici de mai-iunie 2005 (2)

Continuare de la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=32001" target="_blank">Mamici de mai-iunie 2005
Raspunsuri

carolinah spune:
Bun venit noilor gravidutze. va doresc o sarcina usoara si lipsita de griji si bebei super-sanatosi. Celor cu mici/mari probleme le doresc rezolvare grabnica si satisfacatoare si le suflu o unda de calm, ca ajuta.
Eu sunt racita cobza. In cateva minute plec si eu acasa si nu ma intorc pana luni. Nu stiu daca intru pe net in w/e.
Cu greturile stau rau-rau. Am dat si la bobocei pt prima oara. O mare surpriza pt mine. Dar recunosc ca dupa a fost f bine, in afara de gatul care ma ustura. Nu greata, nu nimic, dar o mare slabiciune. In general ma simt f slabita. Am dat jos 2 kg, toate hainele atarna jalnic. Toata lumea ma intreaba la birou daca tin cura de slabire. Pha, eu si cura de slabire.... Ooof, abia astept sa ajung la sfarsitul lui octombrie...
Sambata ma duc la ecograf sa-l vedem pe bebita. Abia astept. Inca ma mai gandesc daca sa o iau si pe Alina sau nu. Mi-e teama ca va fi trans-vaginala (doar 8 saptamani) si trebuie sa stea taica-sau pe hol cu ea. Si mi-e teama si ca e neastamparata si trage de fire, de ne dau aia afara. Mai vedem...
Va doresc un w/e placut si ne vedem luni.
lina, cu Alina (2 ani) si BB la purtator

simonaeus spune:
carolina,
si eu sunt racita. imi curge nasul, stranut, am temperatura uneori 37-37.1. tu cum te tratezi?
eu beau doar ceaiuri si ma imbrac cat mai bine.

babygirl spune:
am programare la doctor doar in 7 octombrie si cred ca e cam tarziu. voua ce v-a spus doctorul sa luati? ceva pt fixarea sarcinii, vitamine? as vrea sa stiu ca sa vad daca primesc si eu acelasi lucru. ma gndesc sa merg la o clinica particulara intre timp ca sa ma consulte un doctor. 7 oct e departe.
"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)

Androix spune:
E, hai ca nu e asa departe. E fix de azi intr-o saptamana. Pana ajungi la doctor poti sigur sa iei acid folic. Mie asta mi-a dat medicul meu, altceva pentru fixare nu mi-a dat si nici nu cred ca se da in mod normal, numai daca ai avut in trecut probleme sau daca ai acum, altfel nu vad rostul. A, si daca nu mai ai rabdare poti pana atunci sa mergi la medicul de familie care trebuie sa te ia si el in evidenta ca esti gravidutza si o sa-ti dea un set de analize gratuite de facut.
Mari, hai cu lista de mamici!
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

babygirl spune:
merci, androix. adevrul e ca n-am avut probleme niciodata, dar am auzit in stanga si in dreapta de tot felul de pastilute pt fixare.:)
eu nu stiu inca daca am peste 5 sapt cum au zis cei de la medicover dupa analizele de sange, sau 4, cum ar fi normal dupa calculele ultimei menstruatii. sunt nerabdatoare sa ajung la doctor.
"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)

mstroie spune:
In sfarsit am reusti sa ma loghez, nu stiu ce se intampla ca scriam userul si parola si degeaba, ca tot nelogata apaream of.
Am fost si eu dimineata la medicul de familie ne-a luat si mie si sotului sange pentru analize.
Au inceput si la mine starile de rau si greata, am vomitat azi noapte pe la 1.30 dupa ce am bolit toata seara, dimineata de cand m-am sculat iar rau simteam ca nu mai ajung la doctor si apoi la servici, am stat pana pe la 2 cu capul pe birou si am reusit sa vomit si mi-am revenit, am inviat. Apopo m-a cantarit doctora si deja am luat 4 kg.
Si listuta:
1. nelia - UM 26.07
2. CRISTINEL - UM 31.07
3. DanaR - UM 2.08
4. mstroie - UM 4.08
5. Ada 74 - UM 4.08
6. micorint - UM 5.08
7. Cornelia - UM 6.08
8. simonaeus - UM 8.08
9. carolinah - UM 9.08
10. Androix - UM 11.08
11. mygirl - UM 11.08
12. Corail - UM 13.08
13. mariamunteanu - UM 13.08
14. ciupercuta- UM 13.08
15. FlorentinaG - UM 15.08
16. andutzy - UM 18.08
17. gusta - UM 19.08
18. KOKO NICOL - UM 20.08
19. roisin - UM 21.08
20. Mercedes - UM 30.08
21. gabitzam - UM 30.08
22. monu - UM 6.09
23. loreen
24. anky
25. nicodoh
26. sirod
27. mamaruta
28. babygirl
29. nefertari
30. Ruxel
31. ade x
32. NewMami
33. tcelen
34. iuliana
Mari8+ sapt

mariamunteanu spune:
Am inceput si eu cu greata dar inca nu vomit. Majoritatea alimentelor mi se par respingatoare, iar dimineata abia inghit cate ceva.
Abdomenul imi e cam umflat desi nu se vede sarcina. Am inceput sa port doar 2 perechi de pantaloni care-mi erau mai largi inainte. Sacourile cambrate imi sunt fixe, le port descheiate.
Transpir la subrat (fara miros) de-mi fac nervi in fiecare dimineata, am ajuns sa-mi pun servetele sub axila, nu radeti. Pe drum imi mai aluneca servetelele, le mai indes si tot asa pana ajung la birou cand le scot si sunt fleasca .
Maria

Androix spune:
Offf, imi pare rau ca nu te simti bine. pe mine m-au mai lasat greturile si stiti ceva, fetelor, am vazut ca daca ma impac cu aceasta stare trec mai usor peste ea. Acum nu mai am neplaceri decat imediat dupa ce ma trezesc dar luni tot asa mi-a fost si mie cum ai povestit tu, am fost mai mult moarta decat vie.
Pe Adrianafedorca poti s-o stergi din lista, ea e mamica de martie aprilie parca, intrase doar sa ne dea un sfat cum sa combatem greturile.
In ce priveste greutatea vad ca eu ma mentin oarecum. cand am facut testul m-am cantarit si aveam 79 (eu oricum oscilam intre 79 si 80 de cateva luni bune) apoi m-a palit o foame vreo saptamana - 10 zile de pusesem deja 2kg si aveam 81. Apoi mi-am dat seama ca am inceput sa exagerez si ca oricum am avut probleme cu greutatea de 6 ani incoace si daca sar calul bat suta si n-o mai dau jos astfel ca m-am mai temperat. Mi-a fost si rau si luni si marti am stat mai mult nemancata si ajunsesem iar la 79, iar azi dimineata aveam 80... in crestere Iar azi la pranz am avut un apetit asa ca in zilele mele bune...
Deci sunt iar pe drumul cel bun.
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

DanaR spune:
Avem BB! Confirmat de testul la urina in laborator!
Asa de bucuroasa sunt!
A pentru fetele racite: doctorul meu ginecolog mi-a spus la control ca in caz de raceala sau de ceva pot lua pe raspunderea lui ampicilina la 6 ore si algocalmin pt dureri sau febra. Eu i-am spus clar ca orice ar fi nu as lua nimic. Oricum mai intrebati doctori mai multi si mai bine incercati naturist. Cu ceaiuri, lui Patric cand facea febra si il durea in gat ii puneam compresa cu apa statuta la gat 15 min de cate 3 ori . Incepea sa transpire imediat. Si cand nu aveti febra seara incercati cu apa calda la picioare si invelite bine in patura sa transpirati de cateva ori peste noapte. Iese raceala mai repede. A si muuuulta lamaie si lichide!
Sa va faceti repede bine!
Va pupa DanaR si burtica.

micorint spune:
Felicitari, DanaR! Ai vazut ca a fost asa cum simteai tu?
Fetelor, eu ma simt bine dar nu stiu ce sa ma mai fac ca as dormi intr-una... nu ma mai satur de somn. In rest n-am nimic dar chestia asta cu somnul ma omoara, seara la 21,30 sunt in pat. Mai e cineva asa somnoroasa ca mine?
pupici,
Mihaela (DPN 12.05.2005) si Alex (2 ani si 3 luni)
Pozele noastre aici:
http://community.webshots.com/user/micorint