Mamici de mai-iunie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 2

flori76 spune:
Fetelor,imi cer scuze ca ma bag peste subiectul vostru...
Spunea DanaR ceva de baie calda la picioare.Nu stiu,poate CALDA e recomandata,dar sa nu faceti baie FIERBINTE!!!Va spun cu cea mai mare dragoste,pt ca mama mea a pierdut o sarcina dupa ce a facut o baie fierbinte la picioare,pt ca era racita.
In rest...SARCINI USOARE SI BEBELUSI SANATOSI va doresc!!!
Inca o data,scuze ca am intrat peste voi.
Flori

anky spune:
Buna,ce mai faceti gravidutelor?.Vreau sa va pun o intrebare,cam ce credeti ca o sa aveti,baietel sau fetita?,si daca credeti in tabelul chinezesc al conceptiei?.
Sarcina usoara in continuare!Anca DPN 08.05.05 si
Bianca

monu spune:
fetelor help! imi este tare frica. mi-a aparut o scurgere maronie. este semn ca pierd copilul?

DanaR spune:
Nu te speria! Depinde cat de mult iti curge, daca e doar putin poate fi perioada in care trebuia sa iti vina ciclul! Oricum nu sta, dute la ginecolog!
Te pup, ai grija de tine!
Si DA! Aveti dreptate nu faceti baie firbinte! Am spus calda!
Sa fiti sanatoase.
DanaR

Cornelia spune:
Monu, du-te urgent la medic. O sa-ti dea tratament de sustinere daca e cazul. Eu am avut o sarcina oprita in evolutie cu scurgeri maronii si acum sun din nou insarcinata, sangerarile au fost mult mai puternice, dar deocamdata e OK. Iti tinem pumnii!
Cornelia

mariamunteanu spune:
Monu, nu inseamna ca pierzi copilul, dar trebuie sa mergi urgent la dr.
Eu am avut azi 2 junghiuri in abdomen jos atat de dureroase, ca m-au lasat fara respiratie. Imi e frica. Abia astept sa plec de la serviciu si sa ma intind in pat acasa.
Maria

dandana spune:
buna!
mi-am luat inima in dinti sa ma prezint si eu! din superstitie voiam sa astept inca o vizita la medic
povestea mea unele din voi o stiti de la aspirante iar pt celelalte in rezumat ar fi cam asa "dupa ce am incercat mult si degeaba, aplicand toate sfaturile si metodele, cand era aproape imposibil si chiar nu stim cum s-a intamplat, S-A INTAMPLAT"
acum stau cu inima cat un purice sa treaca cele trei luni!
ultimul ciclu este 6.08, un ciclu lung 32 - 33 zile, o banuiala pe care astept sa o transform in certitudine ca a fost o ovulatie extrem de tarzie in ziua 23, deci saptamana 6
am 37 de ani si este prima sarcina
am primit chiar de la prima vizita la medic (au fost deja doua pt ca ma banuiam de extrauterina si eu trebuia sa plec doua saptamani din tara) indicatie de acid folic si utrogestan vaginal
nu am greturi, ma cam doare capul, am racit dar am dat-o pe lamaie, m-am ingraat un pic dar cred ca este de la mancat prea mult ceea ce nu se va mai repeta, promit! singura problema e ca sunt cam balonata, am "aere" si asta chiar de la inceput
aaaaa, si am facut mii de boacane, bai fierbinti in primele 2-3 saptamani, tincturi de plante (aveam chisturi enorme), am mancat scoici, branza topita (am fost in franta), am baut vin, bere, ceai de busuioc , acum gata, nu mai fac!
va multumesc ca ma primiti si pe mine!

mstroie spune:
Bine ai venit dandana te asteptam sa vii de la aspirante!
Eu azi ma simt foarte bine, dupa ce ieri am fost lesinata toata ziua.
Week-end placut gravidutelor, fara greturi si .
Mari 8+ sapt.

babygirl spune:
UM 02.09, dar nu treceti inca data asta pt ca la mine inca nu e clar. Cei de la Medicover, unde mi s-a recoltat sange, ziceau ca sarcina pare mai avansata. Nu pricep, dar o sa ajung la doctorul meu si ma lamuresc dupa o ecografie.
"Trebuie sa traim si sa cream. Sa traim pana la lacrimi." (A.Camus)