Mamici de mai-iunie 2005 (2)
Raspunsuri - Pagina 3

Mercedes spune:
UM 30.08 dar deocamdata nu mi-a aparut cea de a 2 a liniuta si nici nu am fost la medic pentru confirmare. Voi repeta testul cred luni dimineata. De azi am ceva scurgeri galbene sau spre roz nici eu nu mai stiu oricum ma simt aiurea.
De mine ce sa mai spun am un copilas de 5 ani cu care nu m-am confruntat cu asa ceva nu tu greturi, scurgeri chiar nimic(in 9 luni am varsat de doua ori) si o sarcina oprita in evolutie anul trecut.
Adroix dupa cum vezi am aterizat desi nu 100%
Va doresc sanatate si bebei frumosi
Mercedes

simonaeus spune:
DanaR - merci pentru sfaturi
Monu - si eu am avut niste scurgeri maronii timp de 2-3 zile, dar acum nu le mai am.
Am fost destul de speriata, dar m-am uitat pe internet si am vazut ca atat timp cat nu sunt foarte abundente si nu sunt de culoare rosu deschis nu este alarmant. E ceva ce tine de fixare...
Oricum voi intreba si eu doctora marti, cand am programare
Va urez un week-end linistit tuturor burticilorUM 8.08

corail spune:
monu, nu te speria.Tu iei cumva aspirina( ass)? Se poate ca asta sa fie o explicatie a scurgerii. Eu iau ass 100 si heparina si mi-a spus doctorul ca s-ar putea sa am sangerari.Mi-a zis ca daca sunt pete maro nu este o problema, dar daca imi apar pete rosii sa fac o pauza de 2-3 zile de la ass si heparina.Si eu am avut scurgeri maro( nu rosii), 2 zile nu am mai luat ass 100, apoi mi-au disparut.Anunta-ti totusi medicul, pt ca el stie mai bine ce este de facut.
tinem pumnii sa fie totul bine!
corail

DanaR spune:
quote:
Originally posted by anky
Buna,ce mai faceti gravidutelor?.Vreau sa va pun o intrebare,cam ce credeti ca o sa aveti,baietel sau fetita?,si daca credeti in tabelul chinezesc al conceptiei?.
Sarcina usoara in continuare!Anca DPN 08.05.05 si
Bianca
Anca a avut o idee buna ! La mine s-a prins. Aici puteti vedea tabelul chinezezc:
www.desprecopii.com/info.asp?id=21
Hai sa ne distram putin si sa vedem cam ce BB-i von avea. Eu cred in acest tabel pentru ca se confirma la primul meu copil. Stiu momentul conceptiei la primul si e intr-adevar baietel. Si se pare ca si al doilea va fi tot baietel! Oricum mie nu imi pare rau deloc, mie imi plac baietii si chiar spuneam ca daca iese fata eu nu stiu sa cresc fete. M-as bucura sa fie doi baieti ca baieteii tin la mame! Oricum orice ar fi voi fi o fericita, eu imi doream inca un copil nu conta ce. Sa ne ajute Dumnezeu si Maicuta Sfanta pe toate sa ajungem cu bine la capat si sa facem copilasi sanatosi.
Va pupici pe burtici!
DanaR

Androix spune:
Mie imi iese fetita. Io vreau baietel... Alte tabele nu mai aveti?
Andreea
Life it's like a box of chocolates. You never know what you gonna get!

roisin spune:
Ba da: http://www.chinesefortunecalendar.com/Charts/BabyGender.htm
Eu am gasit cel putin doua tipuri de astfel de calendare (cel de la DC cred ca e unul din ele) iar in ce ma priveste predictiile se bat cap in cap. Oricum chestiile astea trebuie luate ca o gluma...
Deci, pentru statistica , calendarul DC zice fetita, cel de mai sus spune baiat. Sanatos sa fie!
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

anky spune:
Roisin la primul copil mi s-a potrivit calendarul DC.Mi-a iesit fetita si fetita e..Acum imi iese ca v-a fi baiat.Sa speram!Anca DPN 05.08.05 si
Bianca

ciupercuta spune:
Am vazut ca am uitat sa dau UM 13.08
Sunt un maldar de nervi . Asera am vazut pete maronii dupa o zi in care am simtit doar dureri usoare + un mic cheag cat o lacrima f inchis la culoare. Maine o sa ma prezint la medic. Este duminica si nu ma pot duce nicaieri , am decis sa stau in pat. Mai ia cineva no-spa si scobutil pt orice fel de durere ?Pe reteta medicul a scris "amenintare de avort " dar mie nu mi-a zis nimic...
ciupercuta+bb

roisin spune:
Ciupercuta, ceva asemanator am patit eu la prima sarcina, dar pe la 14 saptamani. Un doftor care nici nu era al meu mi-a spus ca s-a dezlipit placenta si sunt in iminenta de avort. Un alt doctor, care din ziua aceea a devenit al meu, mi-a explicat (dupa un control amanuntit) ca am un col mai sensibil si ca a reactionat cu o minuscula sangerare in urma unui episod de .
Atunci am primit "liber" la No-Spa si Scopantil de cate ori se simtea nevoia si ajunsesem in ultimul trimestru sa iau cate 4 No-Spa pe zi.
Acum am uneori senzatia de contractii nedureroase (desi astea cica apar dupa 4 luni), alteori dureri usurele de burta. Le-am avut si la prima sarcina, sunt normale atata vreme cat nu apar sangerari. No-spa n-am luat inca, dar marti ajung la doftora (am reusit o reprogramare) si am s-o intreb si chestia asta.
Oricum, linistea si repausul sunt sfinte, mai bune decat orice medicament. Nu te stresa ca n-ai motiv, mergi la doftor cand poti si sa speram ca te va lamuri.
PS Inca o chestie: in primele saptamani de sarcina (uite ca nu mai tiu minte exact cand) poate sa apara o sangerare foarte usoara in momentul implantarii ovulului. Eu n-am experimentat asa ceva, habar nu am care sunt "simptomele".
http://www.bebelusi.august.septembrie.2003.home.ro

ciupercuta spune:
roisin, in primul rand sa-ti traiasca miruna, e scumpica foc.
Maine o sa merg la medic, am inima cat un purice.Am senzatia ca medicul nu-mi spune prea multe si pt ca sunt la inceput de sarcina nu se implica.E adevarat ca am avut o partidacu o seara inainte dar am citit ca in general nu sunt probleme.
ciupercuta+bb